Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig på La Palma

Den kanariske ø, La Palma, bliver med rette kaldt "La Isla Bonita" (den smukke ø). Naturen er overvældende smuk, den lokale kultur spændende, og så er både vejret og strandene helt perfekte til en fantastisk badeferie.

Øen har flere mindeværdige naturparker, og den største er Caldera de Taburiente Nationalpark, som ligger i en stor kraterformet bjergdal fyldt med smukke skove og vandfald. Du kan nemt besøge parken, når du lejer villa på La Palma - enten på guidede vandreture eller ved at køre op og nyde udsigten fra det højeste bjerg, Rogue De los Muchahos, hvor det verdensberømte astronomiske observatorium Observatorio del Roque de los Muchachos også ligger. Dette er et af de bedste steder på jorden til at se himlens mange stjerner og kan kombineres med skønne vandreture i naturen.

Himlen og naturparkerne er dog langtfra det eneste, La Palma har at byde på. Det varme, milde vejr gør vandet dejligt lunt at svømme i, og de sorte strande, som er farvet sorte af vulkansk aktivitet, er i verdensklasse. Uanset om du er til solbadning, hygge med børnene i vandkanten, eller adrenalin-rush som surfing og paraglidning, finder du det ved La Palmas kyst.

Vejret er lækkert hele året rundt, men hvis du vil besøge Caldera de Taburiente, bør du undgå vintermånederne, da bjergpasset til dalen muligvis er lukket. Lejer du ferielejlighed på La Palma fra maj til oktober, er du sikker på, at alt er åbent og tilgængeligt. Ydermere ankommer du dermed også lige midt i "fiesta"-sæsonen, hvor der altid er interessante markeder eller sjove fester i gang et sted på øen.

Du kan vælge at tage til din villa på La Palma med enten båd til hovedhavnen, Santa Cruz, eller fly til La Palmas egen lufthavn. Det nemmeste er at tage med fly til Tenerife og så derfra sejle til La Palma. Udover at være den mest effektive rute, giver denne tur dig også en sejltur med strålende udsigt over havet og den østlige del af La Palma.

Badeferie på La Palma

Du kan roligt tage på badeferie ved La Palmas kyst hele året, da vejret altid er mildt og dejligt. I modsætning til det hvide, skiftende sand, vi kender hjemmefra, er sandet på strandene ved din villa på La Palma sort og mystisk.

Det sorte sand skyldes, at øen har været udsat for flere vulkanudbrud igennem tiden, der har dannet det vulkanske sand, som i dag udgør de lange strande. I dag er der kun en enkelt sovende vulkan tilbage, så La Palma er et trygt og sikkert sted at være med et fascinerende klippelandskab. På hver side af strandene går der enorme, unikke klipper og flere steder langs kysten ligger der gemte strande, som du kan udforske fra dit feriehus på La Palma.

I det hele taget er det ingen sag at komme frem og tilbage imellem seværdigheder, de forskellige strande og din ferielejlighed på La Palma, da der går busser hele dagen. Taxierne er dog næsten lige så billige og ofte meget mere fleksible, så det kan oftest bedre betale sig at vælge taxi, når du tager på eventyr fra dit feriehus på La Palma.

Puerto Naos-stranden er den mest benyttede på øen og også den bedste for børnefamilier og nye svømmere. Stranden ligger ved byen af samme navn og byder på krystalklart, rent vand med det blå flag vajende i vinden som bevis på vandets gode kvalitet. Der er gode faciliteter på Puerto Naos-stranden, og lange rækker af palmer tager af for havvinden og giver god skygge, så både store og små kan nyde varmen og vandet.

Om sommeren er Los Guirres-stranden ideel til surfing med gode bølger. Stranden bliver populært kaldet "vulkan"-stranden, da den skifter fra stenbund om vinteren til lækker sandbund om sommeren. Tag til denne strand, når du lejer feriehus på la Palma, hvis du elsker vandsport i alle former.

Hvis du gerne vil opleve en ægte paradisstrand, er det dog Los Cancajos-stranden du skal tage til. Stranden er omgivet af vulkanske klipper på alle sider, sandet er blødt, og vandet er så klart, du kan se direkte ned på havbunden. Flere små klippeøer ude fra kysten tager af for bølgerne, inden de når stranden, og skaber perfekte svømme- og dykkerforhold. Tag afsted fra din ferielejlighed på La Palma om morgenen og dyk ned i vandet under kyndig vejledning og oplev den fascinerende undervandsverden. Slut eventuelt af med et brag af en fest på stranden, da her altid er et spændende natteliv efter mørkets frembrud.

Seværdigheder tæt på dit feriehus på La Palma

Indtil spanierne overtog det sidste område på La Palma i 1493, var øen beboet af indfødte, som i dag kaldes "Guanches". De indfødte tilbedte solguden Abora, og de har efterladt flere levn om deres efterhånden forsvundne kultur. Besøg for eksempel de gamle grotter i La Zarza og La Zarcita, som indeholder indgraveringer, der er over 1000 år gamle og forestiller spiraler, mystiske tegn og ukendte symboler. Forskerne ved stadig ikke, hvilket formål disse indgraverede tegn tjente, men du kan stadig lære meget om fortidens kunstnere i det tilhørende museum.

La Palmas hovedby, Santa Cruz, er fyldt med spansk, eksotisk atmosfære og er bestem besøg værd, når du lejer feriehus i La Palma. Gå igennem den brostensbelagte hovedgade, og se de velbevarede, gamle bygninger, imens duften fra restauranter og de mange butikker lokker dig indenfor. Byen har en fin kirke og en hyggelig havn, der indbyder til afslappende spadsereture til lyden af havfuglene og havets brusen.

De fleste af La Palmas største seværdigheder handler om naturen, og med adskillige naturparker og udslukte vulkaner fordelt på hele øen er der nok at vælge imellem, når du lejer sommerhus på La Palma.

Snyd ikke dig selv for en tur til Caldera de Taburiente Nationalpark, som virker som en forsvunden verden skjult bag enorme bjergvægge i midten af øen. I sommerhalvåret kan du tage fra dit feriehus på La Palma og til kraterdalen via en flodkløft, der leder lige ind i hjertet af dalen. Her er plante- og dyreliv overalt, og du kan ikke undgå at se smukke fugle, små gekkoer og de mange pattedyr, der lever i skovene.

Efter en længere vandretur bliver du yderligere belønnet med synet af det mangefarvede vandfald, hvor vandet og klipperne er farvet rød, gul, brun og cremet på grund af vandets høje jernindhold. Du kan enten snuppe et kort og finde derhen selv ad de gode, velafmærkede stier eller hyre en guide, som også lærer dig om dalens fauna og flora.

Det mest oplagte udkigspunkt at se det hele på er det højeste bjerg, Roque de los Muchachos. Her er himlen så uforstyrret og klar, at man her har valgt at lægge observatoriet, Observatorio del Roque de los Muchachos. Under dit ophold i ferielejlighed på La Palma har du mulighed for som det eneste sted i verden at hyre stjernekigger-guider, som viser dig og lærer dig om stjernehimlen. Intet kunstigt lys eller larm forstyrrer dine nætter i sommerhus på La Palma, da der er regler for brugen af kunstigt lys på øen for at give stjernekiggere den bedst mulige oplevelse.

Af andre naturparker nær dit sommerhus på La Palma kan nævnes Cumbe Viaje Naturpark, som indeholder øens eneste aktive vulkan samt flotte, tågeindhyllede fyrskove, der bliver til laurbærskove, jo tættere naturen kommer ned mod havoverfladen. Du kan høre, dufte og se den enestående natur, på lige den måde du har lyst til: På hesteryg, til fods, på cykel eller med bil. Der er gode stier og veje igennem alle parkerne, så du kan komme de fleste steder hen uden besvær.

Har du små børn med på din ferie i ferielejlighed på La Palma, vil de nyde den lokale zoologiske have, der har både eksotiske fugle, klappegeder, aber og meget mere. Skal dyrene være større, kan i tage på hvalsafari, hvor kaptajnen tager jer ud på havet udstyret med kikkerter, så i kan se de store flokke af giganter puste vand op i luften og lave skumsprøjt med halerne.

Kulinariske oplevelser under din ferie på la Palma

Indbyggerne på La Palma laver mange specialiteter, som du kan smage, imens du bor i villa på La Palma. De går især op i drikkelse og har deres helt egen version af Espresso, kaldet "barraquito", som er en espresso tilsat et skvæt alkohol og forsødet mælk.

Som en spansk ø er der selvfølgelig mange gode vinmarker med kvalitetsdruer, som bliver brugt i de lokale vine. De gode vine og lokalt-produceret rom kan købes i specialbutikker, i øens supermarkeder samt på de ugentlige markeder i hver by. Der bliver gerne delt ud af erfaringer og information om de forskellige vine på spansk, hvis du viser interesse i vin ved standene.

De lokale markeder ved dit sommerhus på la Palma er også der, hvor du kan smage og købe øens gedeost, som indbyggerne selv er meget begejstrede for. Gedeosten bliver tilberedt på et utal af måder og spises både rent, ristet og krydret sammen med den kanariske, stærke "mojo"-sovs.

Nyd havet, oplev naturen, og husk at smage på den kanariske mad og kultur, når du holder ferie i din villa på la Palma.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 44 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Herregård
 • 1 BV
 • 70
Exceptionelt! 5/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
22
Set 40 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 45
Fantastisk! 4,8/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,9/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 55 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 85
gennemsnit/nat
4
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Herregård
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
20
Set 103 gange i de sidste 48 timer
 • 5 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 320
gennemsnit/nat
2
Set 42 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100
Fantastisk! 4,8/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
26
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 250
Fremragende! 4,7/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
Fantastisk! 4,9/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 45
Fantastisk! 4,9/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
29
Set 27 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200
Exceptionelt! 5/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 24 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 110
Fantastisk! 4,8/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
Set 23 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Herregård
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 100
Fremragende! 4,6/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 135 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 120
Fantastisk! 4,9/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100
Exceptionelt! 5/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Herregård
 • 3 BV
 • 150
Fantastisk! 4,9/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 73
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
8
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • Studio
 • 1 BV
 • 53
Fremragende! 4,7/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
Set 73 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 90
Fremragende! 4,7/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
Set 29 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
23
Set 18 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,8/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bondegård
 • 1 BV
 • 40
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 75
Fantastisk! 4,9/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 34 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 80
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
Set 25 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 100
Fantastisk! 4,8/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 355
Fantastisk! 4,9/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 210
Fantastisk! 4,9/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 160
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
Set 32 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
Fremragende! 4,6/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 300
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
23
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bed And Breakfast
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 170
gennemsnit/nat
4
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
Fantastisk! 4,9/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
38
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 46
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 70
Exceptionelt! 5/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
Set 25 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 160
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 49
Fantastisk! 4,9/5
(37 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
37
Set 29 gange i de sidste 48 timer
 • 8 SV Ferievilla
 • 6 BV
 • 400
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,7/5
(47 anmeldelser)
gennemsnit/nat
47
Set 18 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 300
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 32
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
23
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 120
Fantastisk! 4,9/5
(41 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
41
Set 26 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 45
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Bungalow
 • 2 BV
 • 75
gennemsnit/nat
2
Set 34 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 70
Fremragende! 4,5/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
13

Lej ferielejlighed eller feriebolig på La Palma (300+)