Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig på La Gomera

La Gomera er en af de kanariske øer ved den afrikanske kyst og har et dejligt mildt klima, der gør det muligt at svømme, vandre og nyde den afslappede rytme på øen hele året rundt. Udover de lækre, sorte strande er øen også elsket for det fantastiske, skovbeklædte bjerglandskab, som du nemt kan opleve til fods.

Der er en enestående natur på øen, og mange af plante- og dyrearterne findes kun i dette hjørne af verden. Øen er bygget op rundt om et vulkansk bjergmassiv, hvor der udgår dybe slugter og dale i alle retninger, som en stor blomst. I disse snævre dale er landsbyerne og folkene samlet i små, hyggelige landsbyer - enten i bunden af dalene eller på smukke bjergterrasser med flotte panoramaudsigter.

Under dit ophold i ferielejlighed på La Gomera kan du opleve den særlige, lokale kultur ved lokale festivaler og markeder rundt på øen. Overvær den kombinerede folkesang og dans "Tajaraste", eller lær at lave traditionel ler-kunst og smykker. Mange af de traditionelle håndværk er stadig højt værdsatte og bliver holdt i live i dag.

La Gomera er på ingen måde overrendt, da det er en af de få øer, som ikke har flyforbindelse til Europa. Hvad mange turister endnu ikke har opdaget er, at det faktisk er nemt at tage en katamaran fra Tenerife til 3 af La Gomeras mest besøgte steder: San Sebastian de la Gomera, Playa Santiago og Valle Gran Rey. Flyselskabet Norwegian tilbyder direkte fly fra København til Tenerife adskillige gange om ugen, så La Gomera ligger kun en eftermiddag væk fra Danmark.

Du er ikke begrænset med hensyn til, hvornår du kan leje feriehus på La Gomera. Vejret er mildt og lidt over 20 grader stort set hele året. De fleste turister besøger stedet i højsommeren, så du har stort set hele øen for dig selv, hvis du bor i ferielejlighed på La Gomera i foråret eller efteråret.

Badeferie på La Gomera

Som på de andre Kanariske øer har du selvfølgelig rig mulighed for at dase og bade, når du bor i villa på La Gomera. Øens store vulkan er for længst udslukt, men fortidens vulkanske aktivitet har gjort, at alt sandet på La Gomeras strande er farvet sort som natten.

Der er mere end 20 gode strande rundt om hele øen for enden af hver dal. Mange af strandene har dybt vand og høje bølger og er perfekte til vandsport og svømning for voksne med klipper til begge sider og laguneblåt vand.

Har du børn med på din ferie i ferielejlighed på La Gomera, er det en god idé at vælge din base i en dal, der har strande med lavt og roligt vand. Dem findes der heldigvis adskillige af for eksempel Playa de Vueltas i dalen Valle Gran Rey, som er et rigtig familiested med en beskyttende tange som tager af for vinden og begrænser bølgerne.

Strandene bliver vedligeholdt med ekstra sand, og der er ofte badefaciliteter på selve stranden samt gode, spanske restauranter lige i nærheden, så du altid kan slutte badeturen med et godt måltid mad.

Aktiv ferie på La Gomera

Når du lejer ferielejlighed på La Gomera, har du adgang til alle øens naturperler, og de store oplevelser starter allerede under sejlturen til øen fra Tenerife.

På sejlturen kan du nemlig kigge efter hvaler og delfiner, som ofte boltrer sig i vandet og tilsyneladende er helt ligeglade, om vi mennesker ser dem eller ej. Får du dem ikke at se på turen til øen, kan du tage på hval- og delfinsafari fra San Sebastian, hvor garvede søulke tager dig ud til de steder, hvor hvalerne og delfinerne for det meste opholder sig. Med lidt tålmodighed får du flere af de smukke dyr at se, inden turen går tilbage til din villa på La Gomera.

Når du har fået slappet af, og det er tid til at få rørt benene lidt, har du et sandt ø-paradis at udforske fra dit feriehus på la Gomera. Øens midte, der består af skov og bjerge, er på UNESCO's verdensarvsliste, da det er er en af de sidste Laurisilva(Laurbær)-skove tilbage på jorden. Det flotteste natur er samlet i naturparken, Garajonay Nationalpark, og udover en fantastisk skov, der mest minder om jungle, byder parken på smukke klippeformationer af størknet lava samt et udkigssted, hvor der er en storslået 360-graders udsigt over øen.

Parken har flere miniklima-zoner og indeholder mere end 1500 plantearter. Du kan gå dagsture på egen hånd langs velanlagte stier igennem vildnisset eller tage på længere guidede ture med dygtige instruktører, som ikke kun viser dig de flotte landskaber men også gerne lærer dig om stedets historie, planter og dyreliv.

Oftest er de øverste dele af parken indhyllet i skyer og tåge, så hvis du føler, at skoven tager dig tilbage i urtiden, er du langtfra den eneste. Garajonay Nationalparks højeste tinder har en mystisk og tys atmosfære, og du kan høre og se parkens mange fugle og firben. Sørg for at få mindst et glimt af den prominente klippe, Roque de Agando, som er La Gomeras vartegn og tårner op over trætroppene.

En anden af øens flotteste naturseværdigheder skal ses fra havet. Tag fra din ferielejlighed på la Gomera og ud på en sejltur og se de særprægede basaltsøjer, Los Organos. De store sekskantede søjler stikker direkte ud af havet og klipperne og ligner piperne på et kæmpestort orgel. Der går bådture fra Playa Santiago og Valle Gran Rey, som tager dig langs kysten, forbi landsbyer og klipper, og helt tæt på Los Oreganos.

Har du lyst til flere vandoplevelser, byder La Gomera på masser af muligheder for snorkel- og dybhavsdykning samt sejlture med robåd. Det er kun dig, som sætter grænserne for, hvad du vil lave på din ferie i finca på La Gomera.

La Gomera er også ideel til cykling, og du kan leje mountainbikes flere steder nær din villa på La Gomera og køre ad de mange cykelruter, der går over øen på kryds og tværs. For de eventyrlystne er der flere stejle ruter med naturlige forhindringer, der udfordrer både ens fysik og teknik, imens der for begyndere også er rolige ruter, som leder imellem de hvidkalkede, små landsbyer.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed på La Gamora

Da La Gomera ligger langt fra selve Spanien har indbyggerne en kultur, som er helt sin egen med spanske undertoner. Øen var oprindelig selvstændig og var beboet af indfødte, der havde en stammekultur inden spanierne erobrede området omkring år 1404. For at gøre erobringen så gnidningsfri som mulig, valgte man ikke at udrydde den oprindelige kultur men i stedet at blande den spanske og indfødte kultur.

Under din ferie i feriehus i La Gomera kan du lytte og lære det specielle fløjtesprog, som de indfødte brugte til at sende beskeder og lange distancer i bjergene og dalene. Fløjtesproget ligger indbyggernes hjerte så nær, at det nu er obligatorisk i de lokale folkeskoler, og der er med garanti et voksenkursus i nærheden af din villa i La Gomera.

Indbyggerne på la Gomera har spaniernes kærlighed for at feste med dans, god mad og musik. og øens kalender er fyldt med åbne fiestas, alle må være med til, året rundt. Når du er med til en fiesta ved din villa på la Gomera, vil du med garanti se den lokale folkedans, "Tajaraste", som danses til livlige trommer og sang. Mange har traditionelle folkedragter på, og der danses til benene ikke kan holde dig oppe længere.

Historie og kultur er yderst vigtig for det lokale folk, og selvom mange håndværk egentlig ikke er nødvendigt i en moderne verden, holdes den gamle lære i hævd for fornøjelsens og mindernes skyld. Prøv for eksempel at besøge et værksted ved din feriehus i La Gomera, og lav lertøj efter de indfødtes traditionelle metoder uden drejeskive, hvor det hele formes med hænderne. Det er både rigtig sjovt og giver et godt minde med hjem til din ferielejlighed på La Gomera.

Når du bor i villa på la Gomera, må du ikke gå glip af de lokale markeder, hvor du kan se håndværkerne arbejde på deres produkter og vælge frit imellem kvalitetshåndværk, som silke, læder, uld, flettede produkter af stærke palmeblade, træskærerkunst og meget mere.

Kulinariske oplevelser under din ferie på La Gomera

MC'Donalds og Burger Kings finder du ikke mange af ved din villa på La Gomera. Til gengæld er du garanteret god mad inspireret af både det spanske køkken og de lokale råvarer, der findes på øen. La Gomeras madkultur består overvejende af simple, mættende retter med masser af smag.

Er du til søde sager, bør du smage på retter lavet med "miel de palma", som er palmesirup de lokale bruger i desserter nær dit feriehus på La Gomera.

I den anden ende af skalaen finder du "mojo"-sovs, som er en stærk sovs lavet til hovedretter. Den findes i en rød og grøn version lavet til henholdsvis kød og fisk. Smag sovsen sammen med den lokale kartoffelret, "papas arrugadas", der er lavet på sorte, lokalt-dyrkede kartofler.

Ingen by eller ø kan kalde sig spansk uden at have tapas, og det har La Gomeras byer rigeligt af. Spis de små miniretter med et glas vin til på en af tapasbarerne i bjergene, og nyd solen og den uforlignelige udsigt. Det findes ikke bedre.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Chalet
 • 2 BV
 • 111
Fantastisk! 4,9/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
Exceptionelt! 5/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
38
Fantastisk! 4,9/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
 • 2 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,9/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
29
 • 3 SV Herregård
 • 2 BV
 • 150
gennemsnit/nat
2
 • 4 SV Sommerhus
 • 4 BV
 • 250
Fantastisk! 4,8/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Fremragende! 4,6/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
13
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fremragende! 4,3/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 52
Fantastisk! 4,8/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
12
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 32
Fremragende! 4,6/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
23
Exceptionelt! 5/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
gennemsnit/nat
3
Fremragende! 4,5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200
Fantastisk! 4,9/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,8/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 75
gennemsnit/nat
3
Exceptionelt! 5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
3
gennemsnit/nat
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 85
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 48
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
gennemsnit/nat
1
Fantastisk! 4,8/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
29
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
4
gennemsnit/nat
2
gennemsnit/nat
gennemsnit/nat
2
Fantastisk! 4,9/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Fremragende! 4,6/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Fantastisk! 4,8/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 65
Fremragende! 4,3/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
gennemsnit/nat
1
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,9/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 55
gennemsnit/nat
1
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,4/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 65
gennemsnit/nat
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 250
gennemsnit/nat
3
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Fremragende! 4,3/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 65
gennemsnit/nat
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Andelslejlighed
 • 1 BV
 • 26
gennemsnit/nat
1