Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Venedig

Venedig er helt sin egen og er en oplevelse, du bør give dig selv mindst én gang i livet. Både den måde, byen er opbygget på, og dens farverige historie er med til at skabe en afslappet, romantisk og nostalgisk stemning i hele byen.

Hele Venedig er optaget på Unesco's Verdensarvsliste og fordeler sig på 118 småøer, som er forbundet med hundredevis af broer. Der er stort set ingen biler, og alt trafik foregår enten på gåben eller via små og store både på de mange kanaler, som går igennem byen på kryds og tværs.

Når du lejer en lejlighed i Venedig, har du både paladser, fantastiske kirker, hyggelige caféer og specialbutikker, markeder og meget mere inden for rækkevidde. Det fantastiske ved Venedig er, at de vigtigste seværdigheder ligger så tæt på hinanden, at de snildt kan nås på en dag eller to, hvis du har travlt, men byen har samtidig så meget at byde på, at du sagtens kan bruge ugevis på at se og opleve det hele.

Vejret er dejligt lunt i forhold til Danmark, og du kan komme til din ferielejlighed i Venedig via fly, tog, bil eller båd -alt efter hvor du rejser fra. Så Venedig kan sagtens tages i forbindelse med en rundrejse i Sydeuropa eller som en hurtig sviptur fra København.

Byens romantiske stemning og de berømte gondolture indbyder selvfølgelig til romantik med ens elskede, men har man børn med, kommer de absolut heller ikke til at kede sig, da der er masser af aktiviteter og spændende ting at se for dem også.

Noget af det sjoveste er faktisk, måden man kommer frem og tilbage i byen. Du kan vælge imellem de såkaldte vandbusser, som fungerer ligesom vores busser derhjemme, blot på vand. Vil du have en mere privat tur, kan du tage en hurtig vandtaxi eller en afslappende tur i gondol, lige hvorhen du vil. Det kan klart anbefales, da du så kan sejle igennem de mere rolige, lokale dele af byen og se de hyggelige huse på pæle, som ofte har små charmerende gårdhaver, der nærmest flyder over med farvestrålende blomster. Der er noget helt særligt ved at sejle under de gamle broer og se det lokale liv udfolde sig ved de mange bådebroer på bagsiden af husene.

Hvis du vil undgå de fleste turister, når du lejer feriebolig i Venedig, er foråret og efteråret det bedste tidspunkt at rejse på - medmindre du vil opleve Italiens største karneval. Så er det februar du skal besøge byen. I februar hvert år fester venetianerne med en passion uden lige. I flere uger er der karnevalsoptog både til lands og til vands, og der bliver holdt maskeballer og arrangementer allevegne om aftenen for både børn og voksne, så alle kan være med. Til sidst kulminerer det hele med én stor karnevalsdag med optog, fest og kæmpe-fyrværkeri over hele byen. Karnevalet er selvfølgelig også for turister, og hvis du vil være med, er det blot at købe en maske i en af de mange maskebutikker og så ellers bare at slå sig løs.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Venedig

Den største seværdighed i Venedig er uden tvivl byen selv! At slentre igennem Venedig, især de ældre bydele som San Polo og San Marco, er som at blive ført tilbage i tiden. Der er ingen store højhuse, og den gamle arkitektur er i stor udstrækning bevaret, så du har det, som om du er med i en gammel film.

Venedig blev først en del af Italien i 1866 og var tidligere en mægtig republik, som regerede uafhængigt af andre i cirka 1000 år. Venedig havde en finger med i spillet i alle de store europæiske krige og korstogene og erobrede store landområder. Derfor emmer hele Venedig i dag af historie, kunst og storslåede bygningsværker fra de svundne tider.

Noget af det første du bør se, når du er ankommet i din apartment i Venedig, er Markuspladsen, "La Piazza". Markuspladsen er Venedigs hjerte og byens største plads og er omkranset af de flotteste og vigtigste bygningsværker i Venedig. Om aftenen er der livemusik ved de mange små caféer, og pladsen ligger lige ud til Canal Grande, byens største kanal, så det er nemt at komme frem og tilbage til din ferielejlighed i Venedig.

På Markuspladsen finder du Dogepaladset, som var Venedigs politiske og økonomiske hovedsæde i de 1000 år som selvstændig stat, og inde i paladset kan du se de gamle gemakker, som statsoverhovedet "dogen" plejede at bo i samt kontorer, prægtige balsale og "Sukkenes Bro", som ledte over til datidens fængsel.

Ved siden af Dogepaladset ligger Markuskirken, Basilica San Marco, som er den flotteste og mest berømte domkirke i hele Venedig. Det siges, at den indeholder de jordiske rester af evangelisten, Markus, og er blandt andet kendt for sine forgyldte mosaikker, der har givet kirken tilnavnet Chiesa d'Oro ("Guldkirken").

Hvis du vil se hele Venedig på én gang, når du er på ferie i din lejlighed i Venedig, kan du tage en tur op i det 99 meter høje klokketårn, Il Campanile. Tårnet giver en strålende udsigt udover hele byen, og derfra kan du virkelig se, hvordan byens position i lagunen gjorde Venedig til en af Europas rigeste byer i Middelaldertiden og Renæssancetiden.

Der er mange flere kirker, museer og flotte mesterværker fordelt i alle byens 6 kvarterer. Hvert kvarter har sit helt eget særtegn og særlige charme, som er værd at opleve. En ting at bide mærke i, når du sejler fra din apartment i Venedig, er byens mange broer. De fleste broer er kunstværker i sig selv og er tegnede af forskellige designere op igennem århundrederne, og de har alle sammen navne, som fortæller lidt om kvarteret eller deres historie.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Venedig

Shopping er en aktivitet, som kan bringe dig vidt omkring i Venedig. Hele byen summer af liv, og der er små, fine butikker som kan udforskes på ethvert gadehjørne tæt på din feriebolig. Venetianerne er åbne for, at man tinger om prisen. Så hvis man kan lide at gå på opdagelse og forhandle om priserne, er Venedig et fantastisk sted at shoppe.

På verdensplan er Venedig først og fremmest kendt for sine karnevalsmasker, glaskunst og kniplinger.

Du kan købe karnevalsmasker på alle tidspunkter af året, når du lejer en apartment i Venedig, uanset om der er karneval på programmet eller ej. Maskerne spænder lige fra billige souvenirs til de flotteste, specialdesignede masker, som bliver lavet på et åbent værksted, så man kan se hele processen.

Generelt er venetianerne gode til at vise deres håndværk frem, og hvis man vil se glaspustning og knipling, er der mulighed for begge dele. De bedste glaspustere bor dog på Murano-øen, som nås med båd fra din lejlighed i Venedig. Hvis man har mod på den lille ekstratur, kan man til gengæld også være vidne til glaspustning i verdensklasse. Det samme gælder de berømte kniplinger, som stammer fra Burano-øen, hvor der stadig er dygtige håndværkere, som laver kniplinger i hånden.

Noget du heller ikke må gå glip af, er det store marked ved Rialtobroen. Rialtobroen er en af de 4 broer, som går over Canal Grande, og i forlængelse af broen er der hver dag et enormt madmarked, som er delt i fisk, grøntsager og frugt på 3 gader (med tilsvarende gadenavne). Fiskemarkedet er det største af de 3, og du kan finde ALT fra havet på bordene - blæksprutte, tang, sværdfisk, hajer, krabber og meget mere. Markedet er til for den lokale befolkning, som hver dag henter størstedelen af deres mad her. Det er spændende at se alle de mange ingredienser ligge frit fremme og blive vejet, købt og solgt på gammeldags manér.

Efter shoppeturen, er der mange muligheder for at gå i teatret eller gå i Venedigs operahus, Teatro La Fenice di Venezia, hvor du kan nyde klassisk, italiensk opera.

Hvis du vil opleve noget andet end det typisk italienske, når du lejer lejlighed i Venedig, kan du besøge Den Jødiske ghetto, som er kvarteret, hvor jøder i gamle dage skulle bo ved lov, hvis de opholdte sig i Venedig. Da Napoleon erobrede byen i 1797 og gjorde en ende på republikkens styre, blev jøderne gjort fri fra de undertrykkende love og kunne frit vælge, hvor de ville bo. En stor del af den jødiske befolkning er dog blevet boende samme sted, og 2 af de 4 synagoger fra det 18. århundrede bruges stadig den dag i dag.

Aktiv ferie i Venedig

Når du har været kulturel og suget til dig af Venedigs historie i nærheden af din ferielejlighed i Venedig, kan du sagtens koble af med lidt strandliv eller vandsport, hvis du ønsker det. 15 minutter i båd fra Venedig ligger Lido, som er en 11 kilometer lang sandbanke, hvor du kan nyde middelhavets varme og bølgebrus på de mange lækre strande. Her kan du også prøve forskellige former for vandsport som vandski, surfing eller vandscoooter og få rystet byens støv af dig.

Hver september bliver Venedigs berømte filmfestival holdt på Lido, og det er helt klart et besøg værd, hvis din ferie passer med tidspunktet.

Foretrækker du at blive ved din feriebolig i Venedig og er blevet træt af at gå rundt, kan du i stedet leje en kajak og helt selv styre tempoet, imens du sejler rundt på de mange kanaler. Det er umuligt at blive helt væk i Venedig, da der altid er en navngiven bro eller seværdighed i nærheden, som er lige til at finde på et kort. Så du kan trygt tage på eventyr rundt omkring og udforske de mange hyggelige kvarterer og kroge af byen.

Bliv væk i byen, udforsk det hele, og find så hjem igen mange fantastiske oplevelser rigere.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 200
gennemsnit/nat
3
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 85
Fantastisk! 4,8/5
(98 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
98
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 102
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
 • 2 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 140
Exceptionelt! 5/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
32
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 140
Godt! 3,9/5
(10 anmeldelser)
Se prisinformation
10
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
Fantastisk! 4,8/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
38
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 110
Fantastisk! 4,9/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
20
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(77 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
77
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 160
Fremragende! 4,6/5
(51 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
51
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
Exceptionelt! 5/5
(69 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
69
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Exceptionelt! 5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
8
Set 26 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 110
Exceptionelt! 5/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Fantastisk! 4,9/5
(71 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
71
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 125
Fremragende! 4,7/5
(75 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
75
 • 3 SV Firmalejlighed
 • 3 BV
 • 140
Fantastisk! 4,8/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
25
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 100
Fremragende! 4,6/5
(89 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
89
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(60 anmeldelser)
gennemsnit/nat
60
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Firmalejlighed
 • 2 BV
 • 70
gennemsnit/nat
3
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
Fantastisk! 4,8/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
32
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 75
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fremragende! 4,6/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Exceptionelt! 5/5
(39 anmeldelser)
gennemsnit/nat
39
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 120
Fremragende! 4,7/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 99
Fremragende! 4,7/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
 • 68
Fantastisk! 4,8/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 200
Exceptionelt! 5/5
(56 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
56
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 22
gennemsnit/nat
2
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 110
Fremragende! 4,4/5
(35 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
35
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
Fremragende! 4,6/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fremragende! 4,6/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80
gennemsnit/nat
3
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 60
Exceptionelt! 5/5
(61 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
61
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 95
Fantastisk! 4,8/5
(74 anmeldelser)
gennemsnit/nat
74
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 58
Fantastisk! 4,9/5
(96 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
96
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 110
Exceptionelt! 5/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
38
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Fantastisk! 4,8/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
28
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(89 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
89
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 75
Fantastisk! 4,8/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
22
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 110
Fantastisk! 4,8/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
29
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 4 BV
 • 90
Fantastisk! 4,8/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
Fantastisk! 4,8/5
(62 anmeldelser)
gennemsnit/nat
62
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(73 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
73
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 140
Exceptionelt! 5/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 26 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,8/5
(76 anmeldelser)
gennemsnit/nat
76
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 150
Fantastisk! 4,9/5
(142 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
142
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fremragende! 4,6/5
(24 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
24
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 83
Exceptionelt! 5/5
(78 anmeldelser)
gennemsnit/nat
78