Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Malcesine

Malcesine er en varm og vibrerende ferieby på den østlige bred af Gardasøen, som er et af de flotteste naturområder i Italien udenfor Alperne. Med god forbindelse til søens mange andre landsbyer og en række af enestående seværdigheder i selve byen, er Malcesine et fantastisk udgangspunkt for sightseeing i området.

Når du bor i ferielejlighed i Malcesine, har du alt lige ved hånden: Fantastisk natur, spændende monumenter og slotte samt lækker mad og mulighed for at komme fra din feriebolig i Malcesine og på dagsture til historiske byer som Verona og Venedig, hvor den berømte romantiske atmosfære stadig er i live den dag i dag.

Aktiviteterne i Malcesine er mange, og der er noget for enhver smag. For børnene er en tur med kabelbane op til bjerget Monte Baldo en stor oplevelse, og et visit til Italiens største forlystelsespark, Gardaland, er nærmest obligatorisk og sikrer jer en dag fyldt med sjov. Ydermere kan du også vandre lange ture i naturen, deltage i byens spændende årlige festivaler, og er du vininteresseret, har områdets vingårde dørene åbne for besøgende og fortæller gerne om vinfremstillingens hemmeligheder.

Den eneste overvejelse du behøver at have, når du beslutter, hvornår på året du vil leje feriehus i Malcesine, er om du vil bade eller ej. I løbet af sommerhalvåret bliver Gardasøens vand opvarmet, indtil det i sensommeren er decideret fantastisk at bade i, og ved din feriebolig i Malcesine er der selvfølgelig rigeligt med strande og steder ved bredden, du kan slikke sol og lade dig glide ned i det klare vand.

Den tætteste lufthavn på Malcesine ligger i Verona, og hver dag går der fly fra København til Verona via London eller Rom. Efter din ankomst til Verona er det bare om at tage en bus eller leje bil de sidste 64 kilometer, og så står du ved din feriebolig i Malcesine. Når du vil fra din ferievilla i Malcesine og rundt i området, kan du vælge imellem taxi, bus eller båd, da stort set alle søens byer er forbundet via faste sejlruter, og foretrækker du selv at sætte tempoet, udlejes der små både i havnen, så du kan komme hvorhen du vil.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Malcesine

Malcesine var i gamle dage en ubetydelig fiskerlandsby, men er vokset til et betagende ferieparadis, hvor de lokale gør deres bedste for at bevare de store kulturskatte, byen er blevet beriget med igennem tiderne. I mange år var Malcesine under Venedigs styre, og du vil derfor se mange eksempler på venetiansk byggekunst nær din ferielejlighed i Malcesine, blandt andet det smukke bygningsværk Palazzo dei Capitani, som ligger lige ud til vandet og var hjemsted for de venetianske ledere, der styrede byen i næsten 400 år.

Den flotteste seværdighed ved din ferievilla i Malcesine er dog det majestætiske slot Castello Scaligero, der ligger på en lille halvø ud til søen og kan ses fra hele byen. Slottet blev grundlagt helt tilbage i 1300-tallet og er opkaldt efter Della Scala-familien, som ejede slottet i dets spæde begyndelse. Senere blev Castello Scaligero udbygget gevaldigt, og du kan I dag komme ind i de store haller, der indeholder flere interessante museer, og gå oppe på de mægtige firkantede mure. Slut dit besøg af med en tur op i klokketårnet, og nyd udsigten udover søen og de flade, traditionelle hustage, der dækker de fleste af Malcesines bygninger.

Hele byen ligger imellem søens bred og det enorme bjergmassiv Monte Baldo, og fra din ferielejlighed i Malcesine kan du køre med kabelbanen, der tager dig 1600 meter op til en platform nær bjergets top. Fra endestationen går der en fin sti imellem et hav af egetræer og farvestrålende blomster, og efter 20 minutters gågang kommer du frem til et udkigssted, hvor du får en fænomenal udsigt udover hele bjergryggen og den nordlige del af Gardasøen. Bliver du sulten undervejs, ligger der en god restaurant ved kabelbanens station, hvor du kan spise et lækkert måltid mad til den fantastiske udsigt og slappe af i den kølige bjergluft, der giver en dejlig pause fra varmen i byen.

Som sagt er Gardaland noget nær et must på enhver tur med børn (og barnlige sjæle) i Malcesine, da Gardaland er for Italien, hvad Disneyland er for Frankrig. Parken indeholder alt, hvad dit hjerte kan begære, af forlystelser og underholdning, og her er både rigeligt med rutsjebaner til de modigste og rolige karusseller til de mindste. De små kan også sige hej til parkens dinosaur-maskot, kaldet Prezzemolo, som går rundt og hilser på børnene og er med til at give stedet en hyggelig atmosfære.

Aktiv ferie i Malcesine

Når det er sommer, er noget af det bedste at tage sig til ved din ferievilla i Malcesine at svømme og dase ved flodbredden. Det klare, rene vand indbyder til mange timer i vandet, og du kan vælge imellem byens officielle strande mod nord eller lægge dig og slappe af på de mange græsplæner på byens sydside, hvor græsset går direkte ned til vandet.

Både ved havnen og de nordlige strande er der rig mulighed for at hoppe med på en båd og opleve selve Gardasøen og dens bittesmå øer. Det er helt op til dig, om du bare vil nyde vinden i håret, sejle et bestemt sted hen eller udnytte chancen på vandet til at fiske i søen, som er særdeles rig på fisk.

Skal det gå mere vildt for sig på din ferie i ferielejlighed i Malcesine, kan du også kaste dig ud i kite-surfing, hvor du surfer ved hjælp af en lang line til en flyveskærm, så du kan suse over vandet helt uden brug for bølger. Cykling og bjergklatring er også en mulighed, da hele den nordlige del af Gardasøen er omgivet af bjerge og står op fra søen på begge sider, så den nærmest minder om en stor fjord. Der er ruter og bjergklatringskurser for både øvede og begyndere, og instruktørenes lange erfaring gør, at det foregår under trygge og sikre omstændigheder.

Når du står oppe på Monte Baldo, kan du også overveje, om du har mod på at prøve paraglidning, hvor du svæver fra bjerget og ned mod byen med svæveskærm. Har du erfaring med paraglidning, kan du tage turen alene, hvorimod du deler svæveskærmen med en instruktør, hvis du er ny i sporten. Din erfarne makker styrer skærmen, så du bare kan slappe af og suge til dig af udsigten under hele turen.

Kulinariske oplevelser under din ferie i Malcesine

Italienerne er nok et af de mest madelskende folk på jorden, og du løber aldrig tør for nye steder at spise. Indbyggerne i Malcesine er meget stolte af deres lokale olivenolie, som bliver dyrket i de små bjergdale og brugt så ofte som muligt under madlavningen - ofte sammen med andre lokale råvarer som udsøgte vine og et utal af forskellige frugter, der dyrkes på store plantager udenfor byerne.

Den tætte beliggenhed til søen har haft stor indflydelse på restauranternes menukort, hvor en stor del af retterne består af ferskvandsfisk som for eksempel den velsmagende ret "Spaghetti con sardine di lago". Du behøver ikke bekymre dig om lukketider, når du går ud og spiser ved din feriebolig i Malcesine, da italienerene spiser en del senere end os danskere og bruger lang tid på at sidde ved bordet og snakke og hygge sig sammen.

Du får det største indblik i den lokale madkultur ved at besøge byens ugentlige marked eller være med til byens to madfestivaler, som finder sted fra maj til juni måned hvert år. I de uger festivalerne varer, flyder gaderne over med madboder, og der bliver handlet og givet smagsprøver på alle egnens specialiteter.

Rejser til dit feriehus i Malcesine

Selvom Malcesine på kortet ligger langt inde i landet, varer en køretur fra din ferievilla i Malcesine til selveste Venedig ikke mere end et par timer, så du kan sagtens komme frem og tilbage og opleve en masse på en enkelt dag. Venedig er intet mindre end enestående med sine mange kanaler og fantastiske broer og kirker, der vidner om en lang historie som en af Europas mest magtfulde byer.

Tag fra dit feriehus i Malcesine og til Venedig tidligt om formiddagen, så du både har tid til at besøge Markuskirken og det smukke Doge-palads i midten af byen og slentre afslappet rundt igennem de snørklede gader, der er oversået med små specialbutikker og historiske bygninger. På din tur rundt i Venedig må du ikke glemme at se de små blomsterpyntede gårdhaver og altaner og sejle en tur langs de mindre, trafikerede vandveje, hvor små lokale børn leger ved molerne, imens husmødrene hænger tøj op og gør klar til markedet.

Du kan også bruge en dag i Verona, som med sit imponerende amfiteater og hyggelige pladser i den gamle bydel tager dig med på en rejse ind i fortiden. Udenfor det historiske kvarter fortsætter det hektiske bydel i fuld fart med stormagasiner og kiosker, og det er denne kontrast, som gør Verona til et fascinerende sted at besøge.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 58
Exceptionelt! 5/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Set 36 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 130
Fremragende! 4,7/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
12
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
Fantastisk! 4,8/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 75
Fantastisk! 4,9/5
(31 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
31
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Exceptionelt! 5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fremragende! 4,7/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
7
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
4
 • 5 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 150
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fantastisk! 4,9/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 30 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 70
Fantastisk! 4,8/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Rigtig godt! 4,1/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,7/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 120
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,8/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
13
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 65
gennemsnit/nat
2
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 120
Exceptionelt! 5/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
 • 2 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 64
Fantastisk! 4,9/5
(53 anmeldelser)
gennemsnit/nat
53
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 3 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 250
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fantastisk! 4,8/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 100
gennemsnit/nat
1
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Rigtig godt! 4,2/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 1 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 63
Fantastisk! 4,8/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
 • 7 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 300
gennemsnit/nat
2
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,9/5
(74 anmeldelser)
gennemsnit/nat
74
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Bondegård
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 65
Exceptionelt! 5/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 140
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Bondegård
 • 1 BV
 • 85
Fremragende! 4,7/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
Fantastisk! 4,9/5
(80 anmeldelser)
gennemsnit/nat
80
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • Studio
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
4
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • 3 SV Andelslejlighed
 • 2 BV
 • 140
Fantastisk! 4,8/5
(49 anmeldelser)
gennemsnit/nat
49
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
1

Lej feriebolig eller ferielejlighed i Malcesine (300+)

 

Seneste anmeldelser

Superskønt sted med en helt vidunderlig udsigt :o))))

5 af 5
Dejligt hus med alt hvad vi havde brug for. Dejlig terrasse med en helt vidunderlig udsigt til sneklædte bjerge på den anden side af søen. Dejligt område og spændende vandretur i Pieve. Limone tæt på som er en hyggelig by. Spændende oplevelse at bo på den anden side af søen :o)
 • Anmeldelse indsendt den: maj 07, 2018
 • Dato for ophold: apr. 2018