Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Livorno-området

Livorno er en flot ferieby, som ligger i hjertet af Toscana og har det perfekte mix imellem kultur og afslapning, kyst og by. Her kan du dase på stranden om morgenen, spise lækker frokost i det gamle kvarter "Nye Venedig", som er gennemskåret af billedskønne kanaler, og om eftermiddagen gå på eventyr i de to store naturparker, der omfavner byen mod nord og syd og indeholder et fantastisk dyreliv.

Byen er rig på seværdigheder, og der er aktiviteter for både store og små ved din feriebolig i Livorno. Imens de voksne kan gå på opdagelse i historiske kirker og slotte, vil børn elske et besøg i det lokale vandland samt en tur på Livornos akvarium, som er det største akvarium i Toscana og byder på både undervandstunneler og et bassin, hvor man kan røre dyrene.

Når du lejer feriehus i Livorno, kan du hoppe med på en båd i byens travle havn og sejle ud til øerne, der ligger ud for kysten, Elba og Korsika. Selvom Korsika ligger kun 4 timers sejlads fra den italienske kyst, er øen ejet og påvirket af Frankrig, så du har mulighed for at opleve to lande på én og samme ferie.

Kalder havet, og leder du efter det perfekte sted at svømme ved kysten, er en båd også nyttig til at finde de små strande, der ligger gemt langs Livornos smukke klippekyst, hvor du har alt sandet for dig selv. Foretrækker du at blive på land, er der selvfølgelig også mere tilgængelige strande lige ved byen, hvor både lokale og turister mødes for at dase, have det sjovt og prøve mange former for vandsport.

Det bliver efterhånden billigere og billigere at flyve til Italien, og en returbillet til Firenze eller Pisa, som ligger henholdsvis 90 og 28 kilometer fra Livorno, er både den nemmeste og hurtigste måde at komme til din feriebolig i Livorno. Fra lufthavnen går der både busser og toge, som tager dig det sidste stykke af vejen. Det offentlige transportnet i Livorno-området virker fremragende, så du har mange muligheder, når du vil fra din ferievilla i Livorno og ud for at se omgivelserne.

Badeferie i Livorno-området

Kystlinjen ved din ferielejlighed i Livorno er fyldt med klipper og små vige, der er ideelle til svømning og solbadning. Har du lyst til at få sand imellem tæerne og slappe af på en blød sandstrand, skal du kun et par kilometer fra centrum og mod syd, hvor du finder Spiaggia dei Tre Ponti, Livornos flotteste og lækreste strand med sand og krystalklart vand. Stranden er afskåret fra byens biler og travlhed med en lang stribe af grønne pinjetræer, som giver god skygge på en dejlig dag i det varme middelhavsklima.

På Tre Ponti, som stranden hedder i daglig tale, er der alle faciliteter, du kunne få brug for på din ferie i ferielejlighed i Livorno, og her er også mulighed for at prøve windsurfing og leje kano, så du kan udforske kysten fra havet i dit helt eget tempo.

Mod nord for din feriebolig i Livorno ligger også en række lækre strande, som for eksempel stranden i Pisas forstad Tirrenia, hvor strandlivet ikke blot er en hobby, men en livsstil i sig selv. Tirrenias strand opnår hvert år det blå flag, og du kan derfor være sikker på, at vandet er af den bedste kvalitet.

Når du slapper af ved stranden her, ligger du midt i Tirrenias naturreservat, som beskytter områdets pinjeskove og vådområder samt de smukke sandklitter, der dækker en del af stranden. Er du blevet lokket af den duftende natur, kan du efter din strandtur tage på cykel-, vandre- eller ridetur igennem det spændende landskab, hvor planter og dyr får lov at herske. Der kører også hestevogne fra stranden på en fast rute rundt i det meste af reservatet. Parken dækker både land og hav og er under beskyttelse af organisationen WWF, og fungerer som stoppested på adskillige fugles træk ned mod Sahara.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Livorno-området

Når du ankommer til din ferievilla i Livorno, er det første sted, du bør besøge, den gamle bydel, som oversat kaldes for "Nye Venedig", da de fleste af de mest interessante bygninger befinder sig her, og atmosfæren imellem de smukke kanaler er både afslappet og romantisk.

Kanalerne i Nye Venedig blev bygget for at fragte varerne fra det indre af byen ned til havnen under Livornos storhedstid i 1600-tallet, hvor byen var Italiens mægtigste havn. I dag er Nye Venedig et sted man slapper af, og den gamle borg Fortezza Nuova, som plejede at beskytte byens herskere med sine store mure, er blevet åbnet, så alle kan komme ind og se den flotte borg og holde picnic i slotsparken.

Ligesom i det originale Venedig er her både overalt, klar til at sejle dig langs kanalerne og endda ud til kysten, hvis du ønsker det. På en sejltur på kanalerne ved din ferievilla på Livorno passerer du flere fint dekorerede broer, og luften er fyldt med den liflige duft fra citrusfrugterne og krydderierne fra de italienske køkkener, hvor husmødrene knokler for at gøre middagen klar til hele familien.

Bevæger du dig lidt nord for Fortezza Nuova, kommer du til Santa Caterina-kirken, der med sit særprægede ottekantede ydre tårner op over Nye Venedig. Kirken blev under Napoleon brugt som fængsel, men huser i dag Italiens statsarkiv og har et imponerende indre med majestætiske søjler og et kuppel-loft dækket af skønne malerier.

Santa Caterina er ikke den eneste bygning ved din ferievilla i Livorno, som har skiftet formål igennem tiderne. Når du går igennem Nye Venedigs snørklede gader, vil du ofte falde over ekstra flotte bygninger, som står midt imellem de almindelige huse, og er pyntet med et hav af detaljer som udskæringer, søjler, elegante balkoner mm. Disse bygninger bliver kaldt for "palazzos" og blev bygget til at huse fortiden elite, men bruges i dag til helt almindelige lejligheder og kontorer.

I den sydlige del af Livorno afløses by-landskabet af den grønne naturpark Riserva naturale Calafuria, som består af små skovdækkede bjerge, hvorfra du får den bedste udsigt over havet. Naturen er fyldt med liv, og går du fra din ferielejlighed i Livorno og igennem parken om aftenen, kan du være heldig at få øje på ræve, vildsvin og pindsvin, som lever vildt i bjergene. For foden af parken ligger der et stort religiøst kompleks, på engelsk kaldet Sanctuary of Montenero, og bag selve kirkebygningen gemmer der sig ældgamle grotter, som siges, at have været gemmested for røvere i fortidens Livorno. Du kan i dag få en rundtur i hele komplekset og selvfølgelig et kig indenfor i de gamle grotter.

Har du børn med på ferien i din ferielejlighed i Livorno, kan det varmt anbefales at besøge en af Tirrenias utallige forlystelsesparker, som blandt andet Sunlight Park, et stort vandland med vilde vandrutsjebaner, store bassiner med legeplads midt i det hele og dybe bassiner til de voksne. Forlystelsesparken Fantasilandia er også et stort hit, og som om det ikke var nok, besøger det omrejsende Tivoli Luna Park også tit Livorno i sommermånederne og medbringer hele molevitten af karruseller, boder, radiobiler og snurretoppe.

Rejser til dit feriehus i Livorno-området

Livornos havn er et fremragende udgangspunkt for at sejle til Middelhavets paradisøer, hvor der er uimodståelige strande, flot natur og dejlig fred og ro.

Den tætteste ø på dit feriehus i Livorno hedder Elba, og selvom det kun tager en time at komme derud, er det som at komme til en anden verden, hvor vinmarker, vilde orkidéer, bjerge og sand dækker hver en ledig centimeter. På Elba kan du opleve det store Medici-fort i hovedbyen Portoferraio og besøge øens jernmine, som plejede at være hele folkets indtægtskilde, godt hjulpet på vej af Napoleon, da han boede i eksil her.

Havet rundt om Elba er alt sammen en del af Arcipelago Toscano Nationalpark, og de mange farvestrålende fisk, søstjerner og havskildpadder lever derfor helt uforstyrret af mennesker - eller næsten uforstyrret, da dykning er enormt populært her. Med en dykkerinstruktør ved din side kan du sagtens komme på en rejse igennem havet, hvor der tages hensyn til de skrøbelige rev, samtidig med at du får set det hele.

Har du mod på en længere sejltur, er Korsika en fantastisk tur fra din feriebolig i Livorno. De lokales kultur er en pudsig blanding af italiensk og fransk, og det har resulteret i en åbensindet, afslappet holdning til livet og et særdeles velsmagende udbud af lokale retter, der tager Italiens kærlighed for gode råvarer og stærke smage og kombinerer det med Franskrigs evner til at skabe retter med flere sanselag, der er en nydelse både for øjnene og ganen.

Korsika er generelt mere vild og uspoleret end noget andet sted ved den italienske kyst, og med en lejet cykel fra enten Calvi eller Ile Rousse, de to største byer, har du hele øen for dine fødder. Tag en tur rundt i naturen, og nyd også de store, brede sandstrande, hvor der ikke er et eneste højhus i sigte, kun små hyggelige huse og fabelagtig havudsigt så langt øjet rækker.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 150
Fantastisk! 4,8/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Fremragende! 4,4/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Fantastisk! 4,9/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
29
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 3 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 140
Exceptionelt! 5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Fremragende! 4,7/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
 • 1 SV Herregård
 • 1 BV
 • 60
Exceptionelt! 5/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
20
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fantastisk! 4,9/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bondegård
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,7/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Herregård
 • 1 BV
 • 65
gennemsnit/nat
1
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 141
Fantastisk! 4,9/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 95
gennemsnit/nat
1
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 3 BV
gennemsnit/nat
4
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Fantastisk! 4,9/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
28
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 45
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fantastisk! 4,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 4 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 208
Fantastisk! 4,9/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bungalow
 • 1 BV
 • 40
gennemsnit/nat
2
Exceptionelt! 5/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
32
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,3/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 81
Fremragende! 4,5/5
(14 anmeldelser)
Se prisinformation
Premium-partner
14
 • 3 SV Herregård
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 76
Fantastisk! 4,8/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fremragende! 4,5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 7 SV Ferievilla
 • 5 BV
 • 350
Fantastisk! 4,9/5
(43 anmeldelser)
gennemsnit/nat
43
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
Exceptionelt! 5/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 36
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
23
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80
gennemsnit/nat
2
Fantastisk! 4,8/5
(44 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
44
Fantastisk! 4,9/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 85
gennemsnit/nat
2
 • 2 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
4
Fantastisk! 4,8/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
28
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 90
gennemsnit/nat
Fremragende! 4,4/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 32 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
Fremragende! 4,5/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separate toiletter
 • 75
Exceptionelt! 5/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
22
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
gennemsnit/nat
3
gennemsnit/nat
Premium-partner

Lej feriehus eller feriebolig i Livorno (300+)