Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Goa

Goa er jungle, templer, lækker mad og brede sandstrande, så langt øjet rækker, omkranset af grønne palmelunde. I modsætning til hvad mange tror, er Goa ikke en ø, men derimod en stat på den indiske vestkyst, som i et halvt årtusind var en portugisisk koloni og derfor har en meget international atmosfære. Den indiske region både overrasker og fortryller, og det er et sted, du vil besøge igen og igen.

Når du holder ferie i din ferievilla i Goa, er det nemt at glemme, at du rent faktisk befinder dig i Indien, da både kulturen, maden og arkitekturen adskiller sig meget fra resten af landet. Her finder du smukke, katolske kirker side om side med hinduistiske templer og mangroveskove, hvor krokodillerne daser i varmen. Kom og smæk fødderne op på liggestolen, og nyd det tropiske klima og den flotte natur, ligesom de lokale. I Goa tager man ikke tingene så alvorligt, men prøver at leve efter konceptet "susegad", hvor man tager en dag ad gangen og er glad for livet.

Klimaet ved din feriebolig i Goa er tropisk og påvirket af monsun-tiden, der sender kaskader af regn ned på den tørre jord hver sommer. Vil du have en perfekt badeferie uden en eneste regndråbe, er det derfor bedst at besøge Goa i vinterhalvåret, hvor temperaturerne holder sig imellem 20 og 30 grader hele døgnet, og badevandet er helt perfekt til lange svømmeture. Ankommer du til din ferielejlighed i Goa i februar, er det særdeles god timing, da du så kan være med til årets største begivenhed, det store Goa-karnival, hvor både unge, gamle, rige og fattige fester flere dage i træk til musikkens rytmer igennem gaderne.

Du kan flyve hele vejen fra Danmark til dit feriehus i Goa over Mumbai. Ønsker du at få en bid af det mere typiske Indien på vejen, har du mulighed for at bytte den sidste flyvetur ud med nattog eller natbus fra Mumbai, hvor du kan hoppe af og på som du har lyst, ned lang kysten. I selve området omkring din feriebolig i Goa er der altid en bus, tog eller taxi i nærheden, som tager dig alle steder hen. Du behøver ikke bekymre dig transportudgifter, da næsten alt i Indien er fantastisk billigt, og du kan leve som en konge for stort set ingen penge.

Badeferie i Goa

Med en kystlinje på over 100 kilometer kommer du ikke til at mangle plads på de mange dejlige strande, som dækker stort set hele kysten. Strandene ved din ferielejlighed i Goa er vidt forskellige, men generelt finder du de mest travle strande mod nord, hvor turister fester og fylder sandet, imens du mod syd har havet mere for dig selv, omgivet af den flotteste natur.

Hvilken strand, som er den bedste for dig, når du bor i ferievilla i Goa, kommer helt an på, hvilken ferieoplevelse du leder efter. Den lange Calangute-strand nær byen af samme navn i den nordlige del af Goa er landets mest kendte strand og derfor også stedet, hvor turisterne er flest og festerne størst. Om dagen kan du kaste dig ud i vandsport som blandt andet surfing og para-sailing, hvor du flyver over vandet i en stor faldskærm, som trækkes af en båd. Når det bliver aften, og børnefamilierne tager hjem, skruer strandbarerne op for lysene og begynder at mixe drinks, imens den nyeste musik lyder udover stranden.

Vil du være i fred for andre turister og bare læne dig tilbage og slappe af, er stranden Benaulim i syd det perfekte valg. Her er ingen fester, men til gengæld flot natur og lækkert, gyldent sand, som står i fin kontrast til havets turkise farve og de grønne palmer. Når du har fået slappet af og svømmet, kan du kombinere strandturen med en spændende delfinsafari, der afgår fra stranden, hvor en båd sejler dig ud til de bedste steder at spotte de flotte delfiner, som bruger kysten som legeplads.

Aktiv ferie i Goa

En anden ting, som du kan nyde godt af ved strandene, er de mange tilbud om massage og yogakurser, som dukker op flere og flere steder i Goa. Især ved stranden Arambol, der er kendt som lidt af en hippie-strand, finder du alverdens tilbud fra den alternative verden som reiki-healing, meditations- og yogakurser samt massage, hvor du får æltet ryggen og skuldrene igennem i små hytter direkte på stranden.

Vandet ved strandene er utroligt rent og sigtbarheden fænomenal, så du uden problemer kan se alt, hvad der foregår på havbunden og de fine rev, der findes flere steder langs kysten. Har du mod på mere end snorkling ved din ferievilla i Goa, er der masser af dykkerfirmaer, som gerne tager dig med ud og dykke på dybt vand, hvor eksotiske fisk, koraler og gamle skibsvrag venter på dig på havbunden.

På din ferie må du heller ikke gå glip af en ridetur direkte på strandenes sand eller igennem junglen ved byen Majorda. Dette er det eneste sted ved din feriebolig i Goa, du kan ride, men det er i den grad turen hen til gården værd, da Goas enestående dyreliv pludselig glemmer at være sky og viser sig fra en helt nye side, når du sidder på ryggen af hesten.

Vandring igennem naturen er også utroligt populært, og det bedste sted at se Goas dyre- og planteliv er i Mhadei Naturreservat, som ligger ca. 58 kilometer nordøst for Goas hovedby Panaji og består af jungledækkede bjerge og smukke vandfald. Tager du fra dit feriehus i Goa og på en vandretur ind i parken, har du chancen for at få øje på nogle af parkens mest enestående beboere som den sorte panter og bengalsk tiger, som den lokale befolkning gør meget for at beskytte. Undervejs på din tur rundt i parken vil du under alle omstændigheder få øje på et utal af reptiler, kæmpesommerfugle, flyveegern samt de mange farvestrålende fugle, der fylder luften med deres kald.

Flere floder gennemskærer Goa på deres vej ud til kysten, og langs bredderne er der ofte hemmelighedsfulde mangroveskove, som gemmer på krokodiller, skildpadder og oddere, der slapper af, imens de flyder på vandet. Lej en båd eller tag med på en arrangeret tur langs mangroveskovene, og se en verden, hvor vand og jord flyder ud i ét, og flotte blomster pynter allevegne.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Goa

Goa var i 450 år koloniseret af portugiserne, og seværdighederne ved din feriebolig i Goa er derfor et mix imellem portugisisk og indisk kultur. Selvom Goa indeholder efterkommere af folkeslag med forskellige og religioner, er her dejligt fredeligt og en atmosfære af åbenhed og tolerance, hvor man ofte "låner" af hinandens kulturer.

Start din sightseeing ved at tage fra dit feriehus i Goa og ind i hjertet af byen Velha Goa, som oversat betyder 'Gamle Goa' og ligger 9 kilometer fra byen Panaji. Velha Goa var engang regionens hovedby og står i dag på UNESCOs verdensarvsliste på grund af det store antal velbevarede, kristne kirker i byen.

Et naturligt stop i Velha Goa er den enorme Se-katedral, som er er den største kirke i hele Asien og tårner op over den lille by. Fortsæt derefter et par hundrede meter mod sydvest til Bom Jesus-katedralen, en flot barokkirke, der siges at indeholde de jordiske rester af missionæren St. Francis Xavier. Overalt på facaden og i kirkens skib er der slanke søjler og fine detaljer, der gør Bom Jesus-katedralen til en smuk oplevelse.

Kører du derefter blot 11 kilometer syd for Velha Goa, kommer du til hindutemplet Mangueshi, som er en af de vigtigste templer i Goa og er inspireret af både indisk og muslimsk stil. Hinduister kommer fra hele Goa for at tilbede den store Gud Shiva i form af en af hans reinkarnationer 'Bhagavan Manguesh', hvortil der hører en spændende legende om Shiva, der tog form som en tiger. Når du besøger de mange templer i Indien, kan det klart anbefales at høre de fascinerende historier, der tilføjer en ekstra dimension til de flotte bygninger.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Goa

På din rejse i ferievilla i Goa er du aldrig langt fra et af de livlige markeder, som finder sted i hver by mindst en gang om ugen. Det store, ugentlig loppemarked i byen Anjuna er især et besøg værd, da markedspladsen ved byens strand bliver forvandlet til et mekka af boder og højlydte handlende, som sælger næsten hvad som helst, lige fra smykker og elegante sarier til dansende dukker og duftende krydderier.

Da der både bor kristne og hinduister i Goa, er den årlige kalender nær din ferielejlighed på Goa fyldt med festivaler og arrangementer, og ofte deltager de lokale i det hele. Hvert tempel og by hædrer forskellige hinduistiske guder i dagligdagen, og flere gange om året fejres de med en stor fest. Den vigtigste hindu-festival er Ganesh Chaturthi til ære for et stort antal guder, især Ganapati - guden for begyndelse og visdom. I 2-3 dage gennemfører de lokale adskillige ritualer, og der hyldes og festes i én uendelighed med optog, dans og blomsterkonkurrencer, hvor både voksne og børn deltager.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 650 sq ft
gennemsnit/nat
2
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 775 sq ft
Fremragende! 4,6/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 6 SV Ferievilla
 • 6 BV
gennemsnit/nat
1
gennemsnit/nat
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
gennemsnit/nat
gennemsnit/nat
1
Fremragende! 4,7/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 97
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 175 sq ft
gennemsnit/nat
4
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferievilla
 • 4 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 700 sq ft
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 900 sq ft
gennemsnit/nat
2
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 24000 sq ft
gennemsnit/nat
3
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
Se prisinformation
 • 3 SV Feriehus
 • 3 BV
gennemsnit/nat
3
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
2
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 52
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 590 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 1841 sq ft
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Ferievilla
 • 3 BV
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 1159 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 42
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 1000 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 42
gennemsnit/nat
2
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 890 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 890 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 775 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 600 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 1000 sq ft
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 1000 sq ft
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
gennemsnit/nat
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
Exceptionelt! 5/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13

Lej ferielejlighed eller feriebolig i Goa (300+)