Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig på Mykonos

Mykonos er den mest moderne og luksuriøse af Kyklade-øerne i det græske øhav og har i mange år været det foretrukne feriested for Europas jetset-miljø. Selve øen er primært kendt for de dejlige sandstrande, det gode vejr og de vilde fester, men går du en tur igennem hovedbyens gamle kvarter, kaldet "Lille Venedig", vil du opdage, at Mykonos også har historie og masser af kultur at byde på.

Naturen på Mykonos er utroligt smuk med forrevne kyster, grønne enge og store bakker, og atmosfæren i byerne er på trods af turisterne stadig ægte græsk og helt nede på jorden. Når du går fra din ferievilla og imellem de små, hvidkalkede huse i byerne, støder du ofte på traditionelle tavernaer, hvor der serveres lokale, rustikke retter til næsten ingen penge, og kroejerne deler gladelig ud af både smil og fortællinger.

Når du bor i feriehus på Mykonos, kan du nyde det behagelige middelhavsklima, som giver perfekte svømmeforhold fra tidligt forår og helt frem til det sene efterår. Da Mykonos er meget populær, er det bedst at tage hertil om foråret eller i august/september, så du har mere af strandene, havet og naturen for dig selv.

Du kommer aldrig til at mangle noget at lave på din ferie i ferievilla på Mykonos, da strandene vrimler med alle former for vandsport, og får du lyst til at bevæge dig væk fra stranden og komme på eventyr, er det bare om at hoppe på en båd langs den flotte kyst og hen til en af naboøerne. "Ø-hop", hvor man sejler fra ø til ø, er meget populært, da hver af de græske øer har deres egne specielle seværdigheder og charme.

Der er flere måder at komme til Mykonos på, så du kan tilrette din rejse, lige præcis som du har lyst til. Den hurtigste måde at komme fra Danmark til din feriebolig på Mykonos er ved at flyve via Athen til Mykonos' egen lille lufthavn. Vil du opleve det græske øhav på vejen, kan du i stedet sejle fra Athen til øen Tinos og derfra til Mykonos. På selve Mykonos er transportnettet fint udbygget, så det er intet problem at komme frem og tilbage imellem strande og seværdigheder med taxi og bus.

Badeferie på Mykonos

Mykonos er det ultimative feriested ved Middelhavet, da strandene strækker sig i det uendelige, og vandet er rent, krystalklart og så varmt, at det er lige til at dykke ned i. De fleste af strandene ved din feriebolig på Mykonos er store og brede med lyst, blødt sand og alle faciliteter, du får brug for på en afslappende dag ved vandet. For et lille beløb kan du leje både parasoller og liggestole, men det er selvfølgelig også muligt bare at dase direkte på sandet med håndklædet som underlag. Ydermere er der på de største strande også livreddere, så både store og små er i gode hænder, og bliver du sulten undervejs, ligger restauranterne og barerne lige ned til sandet.

De bedste af de store strande ligger på sydsiden af Mykonos i beskyttelse for nordenvinden. Prøv for eksempel at besøge Paradise og Super Paradise-strandene, som er overvejende feststrande, hvor atmosfæren er afslappet og åben, og ingen løfter et øjenbryn, hvis man bader topløs. Det er på disse strande, at de største fester på øen bliver holdt fra tidlig aften til langt ud på natten, og endda om dagen er her liv med afslappet lounge-musik hele eftermiddagen.

Hovedbyen selv har ingen strande, men tager du bussen eller går en lille tur fra centrum og langs kysten, kommer du til strandene Ornos og Agios Stefanos. Disse strande er rolige familiestrande, hvor vandet er lavt og sandet perfekt til at bygge store sandslotte. Da de festglade turister holder sig på de sydlige strande, er her dejligt stille og fredeligt, og har du lyst, kan du om aftenen gå lange aftenture langs stranden og nyde solnedgangen.

Tager du fra din feriebolig på Mykonos og om på øst- eller nordsiden af øen, har du mulighed for at prøve både surfing, windsurfing og vandski på bølgerne. Især om sommeren rusker den stærke nordenvind op i havet og skaber de store bølger, som surfere fra hele Europa hungrer efter. Flere steder langs kysten er der små surferskoler med gode, uddannede instruktører, som gerne vil hjælpe dig i gang, så du kan lære at flyve afsted på vandet.

Når du bor i ferievilla på Mykonos, behøver du ikke altid dele stranden med andre. Der findes flere små vige langs Mykonos' kyst, som er omgivet af vilde klipper og smuk, grøn natur og giver dig dejlig privatliv og ro. Et eksempel på en næsten uberørt strand væk fra civilisationen er stranden Fokos, som ligger mod nord og nemmest tilgås med båd fra havet. Her er en enkelt taverna, men meget få turister, da vejen over land er besværlig, og ikke mange kender stedet.

Seværdigheder tæt på dit feriehus på Mykonos

De fleste af Mykonos' seværdigheder findes i hovedbyen af samme navn, og alt ligger her i gåafstand af hinanden. Start din sightseeing nær dit feriehus på Mykonos ved at gå igennem de gamle, snoede gader i den nordlige del af byen, som bliver kaldt for Lille Venedig og har sin navnesøsters unikke charme. Hyggelige fiskerhuse med store balkoner danner kvarterets kystlinje, og om aftenen bades de hyggelige gader i lampernes skær, og sød musik strømmer ud fra de små barer langs promenaden.

I byen finder du også øens mest berømte kirke Panagia Paraportiani, som består af fire kapeller med hvidvaskede vægge i bunden og et ekstra kapel på toppen. Kirken ligger i Kastro, hovedbyens ældste kvarter, og er åbent for besøgende hele dagen. Efter du har fået en rundtur i den flotte kirke, kan du tage ud og se de tre vindmøller, som er øens mest prominente vartegn, og herfra får du en fantastisk udsigt udover Lille Venedig og havet.

Får du øje på en pelikan eller to ved byens havn, når du bor i ferielejlighed på Mykonos, er det ikke en tilfældighed, da fuglene repræsenterer pelikanen Petros, Mykonos' maskot, og de lokale sørger ivrigt for at holde øens bestand på 2-3 pelikaner ved lige.

Under din ferie i ferielejlighed på Mykontos må du ikke snyde dig selv for en sejltur til naboøen Delos, som bugner med levn fra Grækenlands lange historie. Ordet "Kykladerne", som er navnet på områdets øer, kommer fra ordet "cirkel", da grækerne mente, at øerne lå som en cirkel rundt om den helligste ø af dem alle: Delos. Det var her, man mente, at selveste guderne Apollo og Artemis blev født, og Delos har derfor en vigtig position i den græske mytologi. Tag en sejltur ud til Delos, og se de mange rester fra templer med mosaikker, altre, teatre og den smukke, hellige sø midt i det hele, hvor Apollo skulle være blevet født. Hver dag går der guidede ture igennem ruinerne, men du kan også leje et kort og udforske det hele i dit eget tempo, hvis du foretrækker det. Husk at besøge øens museum, som giver en udførlig indførelse i Kykladernes historie, inden turen går tilbage til din ferievilla på Mykonos.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed på Mykonos

Hvis der er noget Mykonos er kendt for, så er det at feste, og Mykonos har et imponerende antal barer og store diskoteker, så der er noget for enhver smag.

De populære fester "Sunset parties" bliver holdt direkte på strandenes sand, og folk kommer fra hele Europa for at være med. I takt med at mørket falder på, skrues musikken op i de mange strandbarer, og både lokale og turister kommer ned på stranden for at drikke, bade og feste. Ved midnatstid rykker festerne væk fra strandene og ind på byernes diskoteker og barer, hvor baren først lukker, når morgenlyset bryder frem. Her er både diskoteker med den nyeste musik og internationale gæste-DJ's samt små hyggelige barer med levende musik og gamle traditioner.

Mykonos er hjemsted for en stor sammenslutning af kunstnere, og der er derfor næsten altid et eller flere kunstgallerier åbent nær din ferielejlighed på Mykonos med udstillinger af moderne kunst.

Kribler det i kroppen efter at komme på shoppetur ved din feriebolig på Mykonos, skal du ikke langt, da hovedbyen er fyldt med både luksus- og vintagebutikker samt et ugentligt marked nede ved havnen. På markedet sælges der primært gode råvarer til madlavning og hjemmelavet håndværk, og dette er det bedste sted at prutte om prisen og gøre gode køb.

Selvom Mykonos umiddelbart virker hypermoderne og helt med tiden, kan en tur fra dit feriehus på Mykonos til østsiden af øen tage dig flere årtier tilbage. Her er det helt normalt at se ældre grækere ride på æsel eller hest langs vejene, og de lokale plejer flittigt deres køkkenhaver og vinmarker. Er du glad for vin, bør du besøge den økologiske vingård Vioma, hvor du både kan smage et lækkert græsk måltid mad og blive ledt ind i vinens verden i marken.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 35 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
Set 32 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 63
Fremragende! 4,7/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 80
Exceptionelt! 5/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
Set 45 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Exceptionelt! 5/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
38
Set 40 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fantastisk! 4,9/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • Studio
 • 1 BV
 • 40
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 40 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 210
Fantastisk! 4,9/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 120
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
Set 41 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 300
Exceptionelt! 5/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
23
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 5 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 148
Fremragende! 4,5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Gæstehus
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,9/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 55 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 70
Fremragende! 4,7/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
Exceptionelt! 5/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 49
gennemsnit/nat
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 250
gennemsnit/nat
4
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 70
gennemsnit/nat
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 75
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 23 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 205
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 70
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Exceptionelt! 5/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
2
Exceptionelt! 5/5
(3 anmeldelser)
gennemsnit/nat
3
Set 32 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Ferievilla
 • 7 BV
 • 370
Exceptionelt! 5/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 82
gennemsnit/nat
1
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 3 BV
gennemsnit/nat
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 57
gennemsnit/nat
4
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 250
Fremragende! 4,7/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 65
gennemsnit/nat
Premium-partner
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
gennemsnit/nat
2
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 130
Fantastisk! 4,9/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 105
Fremragende! 4,5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 70 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Ferievilla
 • 5 BV
 • Separat toilet
 • 209
gennemsnit/nat
2
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 150
gennemsnit/nat
4
Exceptionelt! 5/5
(1 anmeldelser)
gennemsnit/nat
1
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 120
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
Set 37 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 200
Fremragende! 4,6/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
13
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 70
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 23 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 175
gennemsnit/nat
1
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 2 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 9 SV Ferievilla
 • 8 BV
 • 480
gennemsnit/nat
2
Set 30 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 130
gennemsnit/nat
1
Set 42 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Hotel
 • 1 BV
 • 32
gennemsnit/nat
4
gennemsnit/nat
3
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 80
gennemsnit/nat
 • 4 SV Feriehus
 • 4 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Studio
 • 1 BV
 • 50 sq ft
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
gennemsnit/nat
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Byhus
 • 3 BV
 • 107
Fantastisk! 4,8/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 160
gennemsnit/nat

Lej feriebolig eller feriehus på Mykonos (300+)