Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Få det bedste ud af sjællandsferien med et sommerhus

Velkommen til vores spændende udvalg af sommerhuse på Sjælland. Her kan du gå på opdagelse blandt vores sommerhuse og læse lidt om de mange spændende oplevelsestilbud på Sjælland, som vores sommerhuse giver jer nem adgang til. De fleste danskere har været i København og set, hvad vores fantastiske hovedstad har at byde på, men der er nok mange, selv blandt københavnerne, der ikke har oplevet, hvor meget Sjælland ellers har at byde på. Det vil vi gerne opfordre jer til at råde bod på! På Sjælland finder I super attraktioner for hele familien, der inkluderer legepladser, sceniske landskaber, historiske seværdigheder, kultur og events, og med et godt sommerhus eller en dejlig ferielejlighed har I det perfekte udgangspunkt for at udforske denne spændende region. Så klik jer omkring på vores hjemmeside og læs lidt om de forskellige sommerhuse, vi tilbyder. Det er bare med at komme i gang og booke et sommerhus fra HomeAway.

Vores sommerhuse er geografisk bredt repræsenterede, og med et sommerhus fra os er I sikre på at blive placeret godt. Men alle har vi hver vores ide om, hvad drømmeferien skal indeholde, og hvilke kvaliteter et godt sommerhus skal have. Hos Vi hjælper vi jer godt på vej ved at tilbyde et bredt udvalg af sommerhuse, hvor kvaliteten er i top. Når man er flere personer på ferie sammen, som det er tilfældet med en familie eller en gruppe venner, får man ganske enkelt mere for pengene ved at vælge et sommerhus, og der følger ekstra fordele med ved denne løsning. Det er blot vigtigt at være opmærksom på, hvad man søger i et sommerhus. Vi har vi stor erfaring med sommerhusudlejning, og det er med stor stolthed, at vi præsenterer jer for vores udvalg. Søger I luksus og komfort, eller søger I praktiske fordele og en god pris. Måske vil I have sauna eller spabad, eller måske er det behovet for at kunne vaske børnenes tøj, efter de har været ude at lege, der trækker. Måske søger I primært noget, som er økonomisk og hyggeligt, eller måske skal I have plads til en større forsamling. Det kan være, at familien samles til en stor begivenhed; så skal der bruges flere soveværelser, og så er det jo ideelt at kunne skræddersy sin ferie ved at kigge et stort udvalg af sommerhuse igennem. Vi har samlet et udvalg af de muligheder, man kan vælge imellem, når man lejer et sommerhus:

 • Beliggenhed ved strand, skov, sø eller fjord
 • Tæt ved spændende attraktioner
 • Butikker i nærheden
 • Udsigt
 • Ugenert beliggenhed
 • Terrasse eller pavillon
 • Flot møblering og behagelig indretning
 • Brændeovn
 • Vaskemaskine
 • Sauna
 • Spabad
 • Adgang til swimmingpool
 • Tilladt at medbringe husdyr


 • Som I kan se, skorter det ikke på valgmuligheder, når man vælger sommerhus hos HomeAway.

  Nordsjælland – alt hvad hjertet begærer

  Folk vælger at holde ferie i Nordsjælland af mange grunde. For at nyde den uforlignelige natur, for at opleve kultur og events, for at opsøge historien og gå på museer og gallerier, for at holde en fantastisk ferie med familie og venner eller for at forkæle sig selv. Det kan være, I søger luksus og selskabsliv, eller det kan være, I leder efter noget helt uhøjtideligt; ønskerne kan variere meget, men vi kan heldigvis imødekomme disse ønsker. Blandt vores store udvalg af sommerhuse kan I helt bestemt også finde det perfekte sommerhus.

  Måske søger I et sommerhus tæt ved strand som i Gilleleje, måske vil I omgives af Nordsjællands smukke skove. Med et sommerhus har man den perfekte base, hvorfra man kan afsøge alt, hvad "Kongernes Nordsjælland" har at byde på. For skulle man ønske en afveksling fra strand og natur, ligger der utroligt mange spændende seværdigheder en smuttur væk. Det vil for eksempel være oplagt at tage til Helsingør. Helsingør er en rigtig kulturby, der byder på en rig vifte af historiske og kulturelle oplevelser, for eksempel kan man besøge det spændende Museet for Søfart, der netop er genåbnet i en ny, delvis underjordisk bygning. Og i Helsingør ligger Kronborg Slot, som er det slot, Hamlet boede på. Den samme Hamlet, som blev udødeliggjort i Shakespeares skuespil. Om man er til 500 år gamle skuespil eller ej, så kan man den dag i dag beundre voldene og slottets imponerende sale. Med et sommerhus i Nordsjælland får I både natur og Helsingørs rige kulturliv og historie.

  Kultur, historie og kunst er der i det hele taget meget af i Nordsjælland. Et oplagt eksempel er kunstmuseet Louisiana. En tur til Louisiana er ikke kun en tur i kunstens tegn, men også i naturens tegn. Smukt placeret ud til vandet får I her panoramaudsigt over et storslået scenisk landskab. På den måde kan man sige, at Louisiana symboliserer det, der gør Nordsjælland så specielt: Det er denne kombination af luksus, kultur og fantastisk natur, der gør det så ideelt at bo i sommerhus i Nordsjælland.

  Oldtidsminder og ruiner, have, skove, søer og parker, kirker og klostre, forlystelser i massevis og spændende bymiljøer – området, der nu er kendt som Kongernes Nordsjælland, er både en kulturel og historisk skatkiste og en gudesmuk nationalpark. Der findes ikke mange områder i Danmark, der har så meget at byde på, og en ferie i sommerhus i Nordsjælland vil være en oplevelse for livet.

  Rigtig familieferie på Sydsjælland

  Med sine mindeværdige landskaber er Sydsjælland perfekt egnet til at tage vandrestøvlerne på eller finde cyklen frem. Lav madpakker til familien og tag ud og oplev den enestående natur på Sydsjælland. Der ligger mange rigtig gode sommerhuse og ferieboliger på Sydsjælland, og med det perfekte sommerhus i baghånden kan I let tage på eventyr og udforske mulighederne. Ikke mindst i sommermånederne vil man opleve, hvilken næsten overjordisk luksus det er at kunne installere sin familie i et godt sommerhus og derfra nyde den danske natur sammen med dem, man holder allermest af.

  Vores sommerhuse ligger lige midt i alle herlighederne. En kort køretur mod syd gennem smukke landskaber ligger Møns Klint, som vil give familien en enestående oplevelse af et geologisk fænomen, man bare er nødt til at se med sine egne øjne mindst én gang i livet. I kan også tage på Geocenter Møns Klint og lære om Danmarks fascinerende fortid. I Geocenter Møns Klint vil det særligt være en oplevelse for de små, men sikkert også for far og mor, at tage i 3D-biografen, hvor man kan se film om for eksempel fortidsuhyrer og havets hemmeligheder.

  Fra jeres sommerhus ville det også være nærliggende at tage en heldagsudflugt til Køge. Selve Køge by har meget at byde på. Tag for eksempel en slentretur gennem den gamle bydel. At gå rundt blandt de hundrede år gamle bygninger giver en levende fornemmelse af et svundet Danmark. Her står de historiske og kulturelle tilbud i kø, men Køge er meget mere end et museum. Det er en levende by med sans for gastronomi, hvor du kan smage dig til dansk madkultur. Torvedage, musik, festivaler, events: Hvis man giver sig selv chancen, vil man opdage, at Køge ikke ligger i skyggen af København, men står på egne ben og har utrolig meget at tilbyde sine gæster. Hvis Køge imod forventning ikke har tilfredsstillet tørsten efter kunst, kultur og arkitektur, så ligger Kunstmuseet Arken heller ikke langt derfra, og her bliver man i den grad både udfordret og beriget. Som en lille bonus ligger Vallø Slot tæt på Køge med sin billedskønne slotspark, og på en tur til Køge vil det give prikken over i’et at tage her forbi. Vores sommerhuse er placeret, så I kan få alle de fordele, et sommerhus giver, og samtidig have mulighed for disse fantastiske byture og slotsbesøg.

  Oplev det spændende Vestsjælland

  Også på Vestsjælland har vi rigtig mange sommerhuse at tilbyde. Fra et sommerhus i området er det let at nyde alt, hvad egnen har at byde på. Besøg for eksempel Kragerup Gods, hvor der året rundt er oplevelser og aktiviteter for hele familien. Her får I både leg og fortællinger – og måske et glimt af spøgelset! Og hele herligheden ligger omgivet af en dejlig skov.

  Hvis oplevelserne på godset ikke er nok for feinschmeckeren, kan man på det smukke Røsnæs besøge en vaskeægte dansk vingård. Dyrehøj Vingård har på grund af områdets gunstige klima haft held til at producere kvalitetsvin, og dette lille mirakel fejres med forskellige aktiviteter året rundt. Vi kan tilbyde et hyggeligt sommerhus i denne rige og driftige del af Sjælland.

  Skal man til Røsnæs, bør man også slå et smut forbi Kalundborg, hvor man kan opleve et spændende stykke Danmarkshistorie med den imponerende borg, der troner højt på en bakke. Kalundborg blev grundlagt af korsfareren Esben Snare i 1167 som et forsvarsværk mod fjender fra Østersøen. I Kalundborg bliver byens korsridderhistorie dyrket til stor glæde for de besøgende. Vi kender til perioden fra film og bøger, men vi tænker måske ikke så tit over, at vi har en historisk korstogsby i Danmark. Esben Snare deltog i et af Danmarks første korstog til Baltikum, og det var her, under et af kongens korstog, at Dannebrog faldt ned fra himlen. På Vestsjælland er der altså både historiske vingesus og sommerhusidyl. Vi kan også anbefale Gerlev Legepark, som er intet mindre end en kulturhistorisk legeplads, hvor I kan prøve lege fra forskellige tider, for eksempel vikingetiden, og deltage i selskabslege fra forskellige europæiske lande.

  Og der er mere vikingtid på Vestsjælland: Den gamle vikingeborg Trelleborg er et velbevaret stykke dansk vikingehistorie, og i dag sætter rekonstruktioner og digital teknologi skub i fantasien og hensætter os til dengang. Trelleborg var et gammelt militærhistorisk anlæg, og her tager man et gevaldigt tidsmæssigt hop tilbage til en fascinerende periode i Danmarks historie. Historieformidlingen omkring Trelleborg er stadig under udvikling, og man kan opleve, hvordan teknologi og historieformidling går hånd i hånd med Trelleborg-podwalken, der kan downloades gratis til mobilen og fører den besøgende på en spændende rejse rundt i området. Der er bonus til børnene, der nemlig også kan lege på Trelleborgs naturlejeplads. De voksne kan måske snuppe en flaske mjød fra museumsbutikken, før turen går tilbage til sommerhuset. Find et fantastisk sommerhus på Vestsjælland og få del i områdets rigdom. Vi har her vist jer lidt af, hvad et sommerhus kan bruges til: En måde at tage del i alt, hvad det fortrinlige Sjælland har at byde på. Der er mange grunde til at vælge et sommerhus som base for ferien, og vi håber at have vist, at HomeAway er det helt rigtige sted at begynde jagten på det perfekte sommerhus. Vores sommerhuse er af højeste standard, men husk at undersøge de enkelte fordele, så I ender med det helt rigtige sommerhus eller feriebolig. Så klik trygt videre på vores hjemmeside og tag det første skridt mod en uforlignelig ferie.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 59
  Fantastisk! 4,8/5
  (32 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  32
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 180
  Fantastisk! 4,9/5
  (30 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  30
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 51
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 22 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  Exceptionelt! 5/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 50
  Fremragende! 4,3/5
  (14 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  14
  Set 18 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Fremragende! 4,7/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  20
  Set 35 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 58
  Fantastisk! 4,8/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  13
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 90
  Exceptionelt! 5/5
  (71 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  71
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fremragende! 4,5/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  Set 21 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  Fremragende! 4,6/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 100
  Fremragende! 4,7/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 65
  Fremragende! 4,6/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 105
  Fremragende! 4,5/5
  (24 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  24
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  Fremragende! 4,5/5
  (36 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  36
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 142
  Exceptionelt! 5/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 100
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  2
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 85
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 22 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Herregård
  • 2 BV
  • 220
  Fantastisk! 4,8/5
  (10 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  10
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 170
  Fantastisk! 4,8/5
  (12 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  12
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 90
  gennemsnit/nat
  4
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 45
  Fremragende! 4,4/5
  (19 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  19
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 1938 sq ft
  Fantastisk! 4,8/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Herregård
  • 1 BV
  • 120
  Exceptionelt! 5/5
  (23 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  23
  Set 23 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Herregård
  • 1 BV
  • 75
  Fremragende! 4,7/5
  (12 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  12
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Tømmerhus
  • 1 BV
  • 135
  gennemsnit/nat
  3
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (26 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  26
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 130
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 100
  gennemsnit/nat
  2
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 110
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  21
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 89
  gennemsnit/nat
  1
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 150
  gennemsnit/nat
  2
  • 5 SV Feriehus
  • 5 BV
  gennemsnit/nat
  Set 32 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 48
  Fremragende! 4,4/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 109
  gennemsnit/nat
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 40
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  4
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 68
  Fantastisk! 4,8/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 147
  gennemsnit/nat
  1
  • 4 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 132
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 76
  gennemsnit/nat
  Rigtig godt! 4,1/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 150
  gennemsnit/nat
  1
  Exceptionelt! 5/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  16
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 75
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 100
  gennemsnit/nat
  4
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 90
  gennemsnit/nat
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 250
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  3
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 98
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  3

  Vælg sommerhuse og ferieboliger på Sjælland (300+)

   

  Seneste anmeldelser

  Dejlig-hyggelig

  4 af 5
  Dejlig rolig hyggelig sted. Udlejeren var hjælpsom og nem, at komme i kontakt med. Vil gerne komme en anden gang. Kirsten
  • Anmeldelse indsendt den: jan. 05, 2018
  • Dato for ophold: dec. 2017

  Dejligt og roligt ophold

  5 af 5
  VI havde et dejligt ophold. En dejlig og hyggelig hytte i dejlige omgivelser. Selvom vi ikke var meget ude kunne vi virkelig mærke den dejlige og rolige skovenergi der omfavner huset. Sofie var utrolig rar og yderst hjælpsom.
  • Anmeldelse indsendt den: nov. 26, 2017
  • Dato for ophold: nov. 2017