Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i sommerhus i Nordjylland


For mange er Nordjylland forbundet med lange lyse sommeraftener, Sankthansbål på stranden og at soppe i vandkanten. Man husker familiebesøgene til uforglemmelige steder som Rubjerg Knude, hvor det gamle fyrtårn stoisk har holdt stand mod elementernes rasen i over hundrede år eller det gamle krudttårn i Frederikshavn. I Nordjylland er historien til at tage og føle på, og måske er du havnet på vores hjemmeside, fordi din egen historie er flettet sammen med de mange smukke steder og spændende seværdigheder her, og du ønsker nu at gense alle de velkendte steder. Måske var det ved Vesterhavet, at dit barn eller barnebarn tog sine første svømmetag, måske husker du en særlig fantastisk solnedgang ved stranden. Med en af HomeAways ferieboliger kommer du igen tæt på magien. Vores sommerhuse ligger nemlig, så du har alt inden for rækkevidde. Hvis man spørger de yngre familiemedlemmer, husker de sikkert bedst Nordjylland for sjov og spas: vandrutsjebanerne i Fårup Sommerland, Jesperhus Blomsterpark, de eksotiske dyr i Aalborg Zoo og de mange andre spændende attraktioner, som har gjort regionen til et paradis for børn og barnlige sjæle. Uanset hvor du og din familie befinder jer i livet, står Nordjylland som et sted, hvor man kan genopleve magien, og hvor nye minder skabes. Mange forbinder nok Nordjylland med sommer og badeliv, men den smukke nordjyske natur byder sig til hele året. Man bør ikke snyde sig selv for vandreture i de smukke fyrreskove efter materiale til juledekorationen eller en tur til Vesterhavet på en rigtig efterårsdag, hvor vinden råder og havet fråder. Når drømmen om den perfekte ferie skal indfries, ligger der mange hyggelige sommerhuse lige for. Især når man er flere personer, har sommerhuse ekstra gevinster: man får simpelthen mere for pengene, men navnlig hyggen skal fremhæves! Det får man ikke på et hotel, og dertil er hvert sommerhus unikt og har sine særlige fordele. Se dem alle her i vores oversigt. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke specifikke præferencer, man selv har. Når man skal finde det helt rigtige sommerhus, kan man trygt gå til HomeAway, som har flere års god erfaring med sommerhusudlejning og et stort udvalg. Det kan være, I søger et sted, hvor det er tilladt at have husdyr med, eller hvor der er vaskemaskine og opvaskemaskine. Måske vil I gerne have pool i baghaven, sauna eller spabad. Det kan være, I søger et lille hyggeligt hus, eller måske et stort hus med adskillige soverum. Her er nogle af de muligheder, man kan vælge imellem, når man lejer sommerhus hos HomeAway:

 • Beliggenhed ved strand, skov, sø eller fjord
 • Tæt ved spændende attraktioner
 • Flot møblering og behagelig indretning
 • Terrasse eller pavillon
 • Brændeovn
 • Vaskemaskine
 • Sauna
 • Spabad
 • Adgang til swimmingpool
 • Tilladt at medbringe husdyr


 • De mange muligheder i det smukke Nordvestjylland


  Mange forbinder en rigtig ferie i Danmark med ture til hav og strand, og hvilket hav kunne stå højere på ønskelisten end Vesterhavet med sine uforglemmelige klitter og brede sandstrande. HomeAway tilbyder en lang række skønne sommerhuse i Nordvestjylland, blandt andet i Blokhus og Nørre Lyngby med perfekt placering ud til Jammerbugten, som er et af de bedste steder i Danmark at bade. Her er lagt op til paradisiske dage på stranden: svømmeture i Vesterhavet, en gammeldags isvaffel i varmen og udsigt til smukke solnedgange fra klitterne. I Blokhus kan man se den historiske Blokhuskanon, eller man kan tage en shoppingtur i Løkken, hvor HomeAway i øvrigt også har flotte sommerhuse til leje. De smukke skove og højdedrag ved Svinkløv Klitplantage udgør en fuldendt ramme for leg, opdagelse eller bare en stille stund i den storslåede natur. Og ikke langt derfra ligger den smukke og fredfyldte naturpark Fosdalen, som imponerer med sit kuperede landskab midt i de ellers flade vidder. Tag derud med familien og se, om I kan finde stenen fra 1936, der markerer ”Vor Frue Kilde”. Bagefter kan man jo køre til Løkken og shoppe lidt. I Nordjylland er naturen ofte meget tæt på, men når selv meget tæt ikke er tæt nok, kan vi varmt anbefale vores sommerhuse ved Nationalpark Thy, Danmarks største nationalpark. Her er der rig mulighed for cykel-eller vandreture, måske under ledsagelse af en kyndig naturvejleder, der kan afdække stedets rigdomme. Tæt på regionens sommerhuse ligger Klitmøller, hvor man kan surfe, og Hanstholm er et glimrende sted at fange sine egne fisk fra molerne. Men man kan selvfølgelig også ”nøjes” med at tage del i den stolte fiskeritradition på en noget mere tilbagelænet facon – nemlig ved at købe friskfanget fisk og selv tilberede den i sommerhuset. I Museumscenter Hanstholm får man et indblik i Atlanterhavsvolden, tyskernes store befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig.

  Limfjorden og dens skatkammer af fortællinger


  I området omkring Limfjorden er der rigtig gode muligheder for at finde et hyggeligt sommerhus hos HomeAway. Det er et område med rige traditioner. Man behøver blot at tænke på den imponerende vikingeborg Aggersborg, der lå i et trafikknudepunkt og tjente til at kontrollere handlen. Den dag i dag minder borgen os om Danmarks mange hundrede år som stor søfartsnation. I Løgstør kan man forkæle smagsløgene ved den årlige muslingefestival, og i området omkring den vestlige del af Limfjorden er der en lang række spændende museer, som belyser egnens kultur og historie fra vores tidligste forfædre til i dag. Når man bor i sommerhus i denne spændende region, vil man opdage, at stederne emmer af gode historier. Indimellem afholdes der arrangementer med personer, der har en fortælling at dele med de besøgende, der på én gang belyser egnens særegenheder og berører det almenmenneskelige. Gamle fyrtårne, små færgehavne, ruser ved kysten og joller, der vugger i takt med de blide bølger – Limfjorden er et skatkammer af stemningsbilleder. Hvis du vil have det bedst mulige udgangspunkt for at opleve områdets rigdom, så lej et af vores sommerhuse og kom helt tæt på stedets magi.

  Nordjyllands østkyst – oplevelsesferie for alle pengene


  Vælger man et sommerhus ved Nordjyllands østkyst, er vejen banet for en indholdsrig ferie, for i dette område ligger der mange oplevelser og venter på jer. Med et sommerhus i for eksempel Hals eller Øster Hurup har man en base, hvorfra man kan opsøge de spændende tilbud. Netop Øster Hurup er, udover sin sublime beliggenhed ved strand og naturområder som Lille Vildmose og Rebild Bakker, kendt for Feriecenter Øster Hurup, som med sit subtropiske klima garanterer varme og god stemning. Og når man synes, man har fået nok af strand og sommerhus, kan man jo glæde børnene med en tur til det nærliggende Fruerlund Bolcheri. Her holdes der fast i traditionerne og laves bolsjer ligesom i de rigtig gode gamle dage. Vælger man et af HomeAways sommerhuse i det østlige Nordjylland, kommer man til at bo i kort afstand fra Aalborg, så hvis man er til shopping og kultur, skulle man unde sig en tur til Nordjyllands hovedstad. Her har man på de forskellige museer rig lejlighed til at søge spændende viden om egnen. Samtidig er Aalborg en globalt orienteret og vidtfavnende by, hvor ikke mindst museet KUNSTEN skal fremhæves. Den moderne bygning står som en skulptur i det grønne landskab og beviser, at rammen kan være lige så interessant som værket selv. I Utzon Center fejres bysbarnets indflydelse på den arkitektoniske verden, ikke mindst operahuset i Sydney, der har været med til at sætte Danmark og Aalborg på det arkitektoniske verdenskort. Også i Aalborg Zoo ser man, hvordan byen har integreret et lille stykke af resten af verden i sig. Rovdyr, isbjørne og afrikanske elefanter – Aalborg Zoo lader dig komme helt tæt på nogle af verdens mest imponerende dyrearter.

  Oplev utrolige Skagen sammen med dine kære


  De fleste husker Skagen for dens smukke brede strande, klitter og gule huse. Faktisk er de mentale billeder af den lille by ved Grenen så ikoniske, at det er svært at forestille sig, at stedet nogensinde skulle forandre sig. Det legendariske lys har længe tiltrukket kunstnere langvejs fra, og ikke mindst P. S. Krøyers kærlighedsaffære med stedet er kendt. Resultatet kan ses på flere anerkendte kunstmuseer i form af uforglemmelige malerier, der har fastholdt datidens stemninger – og ikke mindst lyset. Skagens eget museum har en imponerende samling af Krøyer-malerier. En fin lille køretur fra HomeAways sommerhuse i Skagen ligger Tversted Strand, og lidt længere mod syd Nordsøens Oceanarium, som især børnene vil få glæde af. Her kan de virkelig lære noget om havets hemmeligheder, tage på flere spændende ekspeditioner og udforske de sjove legepladser. I Skagen bliver man hele tiden beriget med nye indtryk og viden, men Skagen er så sandelig også for dem, der trænger til et pusterum fra en travl hverdag og gerne vil nyde ferien i store lange drag. Man skal ikke lade sig narre af byens størrelse, for Skagen har et imponerende udbud af cafeer og restauranter i topklasse. Helt perfekt for dem, der godt kan lide at nyde et gourmetmåltid, før de spadserer hjem til deres sommerhus og drikker et godt glas vin. Uanset hvad hører det med til en ferie i Skagen, at man tager en tur ud på Grenen, Danmarks nordligste punkt; om man så vælger den dejlige gåtur inde fra byen eller tager turen med Sandormen.

  Valget er oplagt


  Når ferien i Nordjylland skal tilrettelægges, er der altså særdeles gode grunde til at vælge sommerhus frem for hotel. Hvis man er flere personer, får man den bedste pris ved at vælge et sommerhus. Og hvorfor egentlig bo på et dyrt hotel inde i byen, når man kan få et feriehus med spændende attraktioner for hele familien lige ved hånden. Så søg blandt vores mange sommerhuse i Nordjylland og nyd godt af vores store erfaring med udlejning af feriehuse. Med få klik kan I leje jeres sommerhus og snart begynde at skabe nye fantastiske minder.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 16 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 82
  Exceptionelt! 5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 80
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  21
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 100
  Fremragende! 4,4/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 16 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 84
  Fremragende! 4,7/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 120
  gennemsnit/nat
  1
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 125
  gennemsnit/nat
  3
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 45
  gennemsnit/nat
  2
  Set 11 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 120
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Fremragende! 4,3/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 225
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 115
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 110
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 64
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 58
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 102
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 82
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 58
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 103
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 82
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 95
  gennemsnit/nat
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 104
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 65
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 64
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 88
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 55
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 70
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 90
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 90
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 55
  gennemsnit/nat
  1
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat

  Lej ferielejlighed eller sommerhus i Nordjylland (300+)