Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Dejlige og velindrettede ferielejligheder i København

København er på alles læber for tiden. Byen tiltrækker designere, kunstnere og studerende fra hele verden, og når man spadserer rundt i Danmarks hovedstad, fornemmer man straks den ungdommelige kosmopolitstemning, der præger byen. Små trendy caféer, økologiske spisesteder, michelinrestauranter, undergrundsbarer, spontane gadeevents, open-air koncerter, gadefester, strandpark, designbutikker og marskandiserbutikker. København har det hele! København har gennemgået en rivende udvikling de sidste ti år, og med en årlig befolkningsvækst på cirka 1,2 procent er den i en kategori for sig. Byen er ekstremt populær blandt udlændinge og kaldes kærligt Nordens Paris. En smuk og meget fortjent sammenligning. København har flotte kanaler og et pulserende gade- og caféliv. Der er folk på gaden alle døgnets 24 timer, og man finder åbne barer, caféer, museer og spisesteder alle ugens dage. Byen med de skønne tårne, som København også kaldes, rummer essensen af de europæiske hovedstæder, men samtidig har den bevaret sin særlige danske andedamsstemning. Der bliver snakket bondejysk på de mest trendy barer, unge venner hænger ud sammen over en øl på Dronning Louises bro på Nørrebro, der grilles eller spilles fodbold i Fælledparken, og festglade mennesker spiser hotdogs kl. 6 om morgenen i den indre by. En anden unik ting ved København er byens fokus på bæredygtighed. Der er mange parker, grønne områder og dejlige strande, og der samarbejdes hele tiden tæt med hovedstadens uddannelsesinstitutioner i forsøget på at gøre byen så grøn som muligt. Metropol og landsby - København er lidt af det hele. Uanset om I er et ungt par, der gerne vil tilbringe en romantisk weekend sammen, en gruppe venner eller familien på tur, så finder I unikke og dejlige oplevelser i København. Danmark er et eventyrland, og København fyldt med eventyrlige oplevelser. Med en bolig fra HomeAway vælger I nøjagtig den bolig, der passer til jeres krav med hensyn til størrelse, faciliteter, beliggenhed og pris. HomeAway tilbyder alle mulige forskellige slags ferielejligheder i København, lige fra mindre ferielejligheder til store herskabslejligheder med en masse ekstra luksus. Det bedste udgangspunkt for at opleve København får I med en ferielejlighed fra HomeAway.

Vesterbro

Vesterbro er Danmarks svar på Berlins hippe Kreuzberg, og er nok det mest populære område i København. Kvarteret er blevet nyrenoveret og fremstår i dag som et attraktivt byområde for både børnefamilier, studerende og hipstere. De mange caféer langs Istedgade og sidegaderne er stuvende fulde. Turister og udvekslingsstuderende har fået øje på området, og der er en livlig summen af alle mulige sprog og dialekter på både de trendy caféer, de gamle bodegaer og spisestederne. En af de fantastiske ting ved Vesterbro er, at selvom stedet er voldsomt populært, så er der ikke noget snobberi. Du kan komme i snak med alle og enhver. Folk tager sig tid, og selvom det er midt i et af de mest hektiske områder i storbyen København, så er der altid plads til en lille sludder. Kunstnere og designere har for flere år siden taget denne bydel til sig, og der er alskens muligheder for at købe unikke produkter med hjem eller blot se på sjove og interessante kunstværker. Hvis muligheden byder sig, så er en tur i Teatret ved Sorte Hest også et besøg værd. Et meget lille og intimt teater, der opfører forestillinger på både dansk og fransk. En helt speciel oplevelse. Med en feriebolig fra HomeAway på Vesterbro bor I midt i den pulserende storby. Tæt på den københavnske nerve og byens hjerte. På få minutter kan I komme ind til centrum. "Jeg vil bo på Vesterbro", sang Teddy Edelmann i 1972. Sangen er ligeså aktuel i dag. Unge som gamle valfarter til Vesterbro. Få et unikt indblik i det rå og kærlige København med en ferielejlighed fra HomeAway på Vesterbro.

Østerbro

HomeAway tilbyder forskellige luksuriøse lejligheder på Østerbro. Her er I tæt på Danmarks nationalpark, og I kan hurtigt komme ind og se FC København eller landsholdet spille. Gå en tur i Fælledparken på en varm sommerdag og fornem storbyen. Københavnerne strømmer ind i parkerne, så snart solen er fremme, og Fælledparken er ingen undtagelse. Der grilles, spilles bold, danses og drikkes øl, og stemningen kan på de bedste dage ramme en festivalstemning. 1. maj er en kæmpe festdag, men hen over sommeren er der også gode muligheder for en anderledes og sjov dag og aften med de forskellige arrangementer, der bliver afholdt i parken. Med en feriebolig på Østerbro er I tæt på storbyen, men alligevel bor I i et stille område i nærheden af både Charlottenlund Strand og store grønne områder. Østerbro var i mange år københavnernes favoritkvarter. Park Café var et af de første store diskoteker i byen, og der er stadig gang i den i weekenden. Et stort, flot indrettet og meget populært diskotek. Med en ferielejlighed på Østerbro er I ligeledes relativt tæt på det flotte grønne område omkring Kastellet, hvor I kan se statuen af den Lille Havfrue, Kastelsmøllen og Kastelskirken. Østerbro er kendetegnet ved flotte, dejlige lejligheder og den livlige Østerbrogade, hvor der findes utallige caféer og spisesteder. Med en ferielejlighed på Østerbro bor I i et af hovedstadens mest attraktive og rolige områder med få minutter til centrum.

Christianshavn

Med en lejlighed på Christianshavn bor I i det vel nok mest charmerende område i København. København sammenlignes med rette med Paris, og en af de væsentligste grunde er nok de romantiske kanaler, husbådene og de maleriske bygninger i forskellige farver, der pryder Christianshavn. Christianshavn har som Paris sit helt eget vartegn, den smukke Vor Frelser Kirke, hvis flotte spir kan ses flere kilometer væk. Spadser rundt langs kanalerne og oplev en charmerende og anderledes tur gennem København. Tag med en af havnebusserne fra Christianshavn og se byen på en ny og forfriskende måde. I kan stå af flere forskellige steder eller blot tage en rundtur. Fra Christianshavn kommer I hurtigt over til det meget populære Islands Brygge. Her er der på de varme sommerdage en lind strøm af københavnere, der lige skal have lidt farve eller en tur i havnebassinet. Efter en frisk svømmetur kan I nyde en kold øl eller en ice latté på en af de mange caféer, der ligger ned til havnebassinet. Fra Christianshavn kommer I ligeledes hurtigt ud på Holmen, et sted, der er begyndt at summe af aktivitet. I området er der mange restauranter i verdensklasse, der har hvert deres speciale, det være sig fokus på økologi, danske råvarer eller raw-food. Skøn mad og en ekstraordinær kulinarisk oplevelse i alle prisklasser. For eksempel Noma, Era Ora eller Spisehuset 56 grader. Anderledes spiseoplevelser til den helt specielle ferie. Ferieboligerne fra HomeAway på Christianshavn er alle charmerende og velindrettede. Et romantisk eventyr begynder her.

Frederiksberg

HomeAway tilbyder fantastiske lejligheder i det rolige Frederiksberg . Her er I tæt på det vibrerende centrum, det multietniske Nørrebro og det populære Vesterbro. En feriebolig på Frederiksberg er en dejlig mulighed for at bo i nærheden af centrum, men stadig i en rolig og attraktiv bydel. Fra Frederiksberg kan I spadsere til Vesterbro eller centrum, ligesom I på varme sommerdage og i løbet af ingen tid kan komme ud til Frederiksberg Have, hvor I kan nyde solen eller tage i Zoologisk have med børnene. I kan ligeledes på kort tid komme ind til Tivoli og Strøget. Der kører busser direkte, men har I stærke ben, er det kun en kort gåtur væk. HomeAways lejligheder på Frederiksberg er mondæne og stilfulde. I får her en klassisk københavnerlejlighed, ofte med mulighed for parkering og terrasse. Og I bør ikke snyde jer selv for de lækre retter, der tilbydes på spisestederne omkring Pile Allé og Falkoner Allé.

Udflugtsmuligheder

Grundet de mange tiltag fra Københavns Kommune og den generelle tilstrømning af nye borgere får andre områder af byen nyt liv. Disse nye områder har en anderledes puls og nerve end de traditionelle kvarterer og tilbyder derfor mange interessante alternativer. Amager Strandpark har også gennemgået en enorm udvikling over de sidste 5-7 år. Stranden er nu indrettet således, at man hurtigt kan komme ud på dybt vand, men samtidig er der lavet en tange, som på naturlig vis indrammer et lille vandbassin, hvor de små kan boltre sig. I kan spille beachvolley, der sælges dejlige hjemmelavede isvafler, og I kan sidde og nyde solen over en friskbrygget kop kaffe. Længere ude på Amager er det nybyggede akvarium Den Blå Planet et besøg værd. Derudover er der de københavnske klassikere, som man bør se eller gense. For eksempel Tivoli, Planetariet og Nyhavn med de smukke maleriske bygninger i mange forskellige farver. Danmark er berømt for sine mange flotte slotte, og af dagsture det kan varmt anbefales at tage en tur til Frederiksborg Slot i Hillerød eller Kronborg Slot i Helsingør.

Hvorfor en feriebolig fra HomeAway

HomeAway tilbyder mange forskellige ferielejligheder i og omkring Københavns centrum. Alle ferieboligerne er nyrenoverede og udstyrede med de mest moderne faciliteter. Mange af dem har opvaskemaskine og vaskemaskine. Nogle har garage eller parkering, hvilket er en kæmpefordel i København, hvor der er rift om parkeringspladserne. HomeAway tilbyder ferielejligheder i alle størrelser og prisklasser. Med en ferielejlighed har I privatliv og bor som de lokale. En romantisk ferie eller weekendtur til København starter med en lejlighed fra HomeAway. For jer, der skal flere afsted, har HomeAway større lejligheder med flere soveværelser og store opholdsrum, hvor I kan nyde hinandens selskab. Lejlighederne er ofte med terrasse og selvfølgelig altid med nye, moderne køkkener. Der er mange ting at opleve i København, så ind imellem kan det være rart at tage en puster, åbne en flaske vin og lave mad stille og roligt derhjemme. Den mulighed er en selvfølge med en lejlighed fra HomeAway. HomeAway er ekspert på området for udlejning af ferieboliger. De har flere års erfaring og ved, hvad folk sætter pris på. De gør alt, hvad de kan, for at ferieoplevelsen bliver uforglemmelig. Med en feriebolig fra HomeAway får I en fantastisk lejlighed, der dækker lige præcis jeres behov. HomeAways ferielejligheder er luksus og komfort, og der er mulighed for at vælge mellem følgende mange faciliteterr:

 • Parkeringsmuligheder
 • Køkken
 • Unik beliggenhed
 • Overnattende gæster
 • Husdyr
 • Fællesrum og masser af plads
 • Bo som de lokale
 • Tagterrasse
 • Grønne områder
 • Terrasse
 • Opvaskemaskine og tørretumbler
 • Vaskemaskine


 • Ferielejligheder fra HomeAway i København er jeres mulighed for at bo som en københavner for en tid. Der er dejlige lejligheder i alle størrelser og i alle prisklasser. Alle ferieboliger fra HomeAway er af høj kvalitet. De er moderne og komfortable. HomeAway er ekspert inden for udlejning af ferieboliger i København, og de har igennem mange år formidlet dejlige lejligheder til tusinder af glade danskere og udlændinge. Med en ferielejlighed fra HomeAway i København har I mulighed for at vælge lige præcis jeres helt egen, unikke ferieoplevelse. HomeAways ferieboliger er kvalitet, tryghed og komfort.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 59
  Fantastisk! 4,8/5
  (32 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  32
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 180
  Fantastisk! 4,9/5
  (30 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  30
  Set 22 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  Exceptionelt! 5/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 18 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Fremragende! 4,7/5
  (19 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  19
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 50
  Fremragende! 4,3/5
  (14 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  14
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 90
  Exceptionelt! 5/5
  (71 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  71
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Andelslejlighed
  • 1 BV
  • 100
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  3
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 90
  Fantastisk! 4,9/5
  (31 anmeldelser)
  Se prisinformation
  Premium-partner
  31
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 95
  Fremragende! 4,6/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 100
  Fremragende! 4,7/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 65
  Fremragende! 4,6/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  Fremragende! 4,5/5
  (36 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  36
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Exceptionelt! 5/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  9
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 1938 sq ft
  Fantastisk! 4,8/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Rigtig godt! 4,2/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (26 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  26
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 100
  gennemsnit/nat
  2
  Set 21 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Fantastisk! 4,8/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • Studio
  • 1 BV
  • 76
  Fantastisk! 4,8/5
  (35 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  35
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 95
  gennemsnit/nat
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 105
  Fremragende! 4,5/5
  (24 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  24
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 110
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  21
  Set 11 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  10
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 155
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Rigtig godt! 4,1/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 160
  Fremragende! 4,7/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  6
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  1
  Set 22 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Bed And Breakfast
  • 1 BV
  • 71
  Fremragende! 4,6/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • 172
  Fantastisk! 4,8/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  13
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  4
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 150
  gennemsnit/nat
  1
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Fremragende! 4,6/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  1
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 142
  Exceptionelt! 5/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 80
  gennemsnit/nat
  1
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 250
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  3
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 150
  gennemsnit/nat
  2
  Set 16 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 54
  Fantastisk! 4,9/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 89
  gennemsnit/nat
  1
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 100
  Fremragende! 4,4/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 127
  Fremragende! 4,7/5
  (10 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  10
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  gennemsnit/nat
  2
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fremragende! 4,5/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 67
  gennemsnit/nat
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 80
  Fremragende! 4,4/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  Set 37 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 36
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Rigtig godt! 4/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  2