Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Vestjylland for alle aldre - Kom helt tæt på den danske natur!

Hvide Sande står for mange som stedet, hvor man kan komme tilbage i historien og opleve den danske natur helt tæt på. Hvad enten det var de små børns første oplevelser med Danmarks gamle kulturarv på Bork Vikingehavn eller de ældre børns besøg på Ringkøbing Museum, så er det minder, der aldrig bliver glemt. Mange kan nok godt huske lugten af nyfanget fisk, de lange vandreture i klitterne eller den omfattende historie, der ligger bag fiskeribyen i Vestjylland. Udflugter til havnen, der bringer en tilbage til de gode gamle dage, hvor man hånd i hånd betragtede de mange skibe vuggende i vandet. På en frisk septemberdag forstår man pludselig, hvad det vil sige at blive blæst i gang af Vesterhavet. Her er man helt tæt på den danske natur og det endeløse hav, der får en til at føle sig så lille. Måske er det noget af dette, der er årsagen til, at I har besøgt vores hjemmeside; for at komme væk fra dagens stress og jag og opleve de simple goder, livet har at byde på, og de forfriskende vinde, der blæser en i gang igen. Måske er det for at komme lidt tættere på Danmarks historie som en nation af barske vikinger, der rejselystigt tog ud og erobrede verden. I kan måske huske barndommens oplevelser i klitterne, hvor man fik sand i skoene, og hvor man med røde kinder forpustede løb om kap i den skønne natur. Uanset hvad årsagen måtte være, så kan I være sikre på, at HomeAway tager jer med hele vejen. Hvide Sande er et af de bedste områder at udforske den danske historie i. Byen er kendt for fiskeri og huser endda en sildefestival, der er et sandt mekka for lystfiskere. Om sommeren er Hvide Sande et paradis for turister, der kommer fra Holland, Tyskland og resten af Europa for at være tæt på den danske natur. Her kan man kigge på fugle, dyppe tæerne i vandkanten eller bare slappe af i et sommerhus. Om vinteren er vinden måske for hidsig for ikke-vikinger, men dem, der er tilbage, nyder den tilfrosne Ringkøbing Fjord. Fjorden strækker sig over 300 qkm og er den største af sin art i det vestjyske. Uanset hvad man er til, så tilbyder vi feriehuse tæt på stranden hele året rundt til de oplevelseslystne – og vil man hellere booke en ferielejlighed, er der også rig mulighed for dette. Ligegyldigt hvilke eventyr, man ønsker, så kan vi tilbyde et sommerhus, der passer til jeres behov.

Med HomeAways feriehuse og ferielejligheder er I sikre på at få en fantastisk og personlig tur til det vestjyske, hvor oplevelserne nok skal blive store for såvel unge som gamle. Så book jer ind i et sommerhus og kom helt tæt på den danske natur!

Ferieboliger giver bedre ferier!

Når der forventes store oplevelser, er et sommerhus i Hvide Sande det helt rette udgangspunkt. Med hele familien, eller måske bare et par venner, er det ideelt at have en base, hvor man kan trække sig lidt tilbage, for så derefter atter at gå på jagt efter nye ferieminder. Man får mere for pengene, både hvad angår kvalitet og intimitet. I Danmark er vi glade for hygge, og derfor er det oplagt netop at værne om dette, når I skal på ferie i Vestjylland. Sommerhuse emmer af kvalitetstid med ens nærmeste, og den samme form for privatliv kan ikke opnås med et hotelværelse, hvor gangene slides tynde af turister. I jeres helt eget sommerhus er I sikre på at få en personlig og uvant oplevelse, der er bundet til det enkelte hus, og vi har nok af sommerhuse at vælge imellem. Bare tag et kig her på vores hjemmeside. Mon ikke I kan finde et, der lever op til jeres forventninger og behov? Hvad enten I vil bo lidt afskåret og tæt ved vandet eller i en ferielejlighed inde ved byen, så har vi et stort udvalg at vælge imellem. Måske leder I efter et hus, hvor kæledyr er tilladte, eller et med tilhørende pool. Måske har I brug for et, der indeholder vaske- og opvaskemaskine. Vi har et stort udbud af valgmuligheder, der vil gøre jeres ferie til en unik oplevelse, hvor der er nok at tage sig til, for eksempel:

 • Besøge lokale og historiske monumenter
 • Bo tæt på stranden eller andre områder
 • Tage familien med i forlystelsespark
 • Gå ombord i Bork Vikingehavn
 • Opleve fiskerkulturen i al dens mangfoldighed


 • Historisk by i moderne tid

  Hvide Sande indeholder oplevelser for hele familien. Her ligger nogle af de mest spændende seværdigheder, vores land har byde på, hvilket også forklarer, hvorfor området er så populært blandt andre europæere. De yngste kan udforske de eventyrlige klitter, der løber langs den jyske vestkyst, og som er helt enestående i Europa. De er formet af den vestenvind, der blæser ind fra havet og lægger sandet i store bunker. Der er masser af læ at finde i klitternes huler, hvor der kan slappes godt af, mens børnene bygger slotte i vandkanten. Og så er der jo ikke langt til en forfriskende dukkert, hvis solen skulle blive for varm. De ældste kan man passende tage med i Aqua Sports Zone Kabelpark, hvor man kan stå på vandski og wakeboard. For de historieinteresserede kan et smut forbi Lyngvig Fyr eller Nørre Lyngvig Kirke måske være sagen. Sidstnævnte blev opført i 1869 og er bygget i ægte nyromantisk stil. Kirken er et must for dem, der kan lide kønne arkitektoniske perler. Men byen er ikke bare et historisk levn, der ikke har taget skridtet ind i den moderne tidsalder, for hele området er nemlig dækket af gratis wifi til turister, så selvom du skulle fare vild i den skønne natur, er der hjælp at hente. Hvad enten I vil det ene eller det andet, kan I holde ferie præcis, som I ønsker!

  Vinterferie ved Vesterhavet

  Det er ikke kun om sommeren, at man kan hygge sig i et sommerhus ved Vesterhavet. Vel anbragt med familien bag vinduet og foran brændeovnen er der god mulighed for kvalitetstid med børnene, mens man nyder udsigten til det frosthvide klitlandskab, der snor sig langs stranden udenfor. Måske man kan få øje på nogle skøjteløbere på Ringkøbing Fjord eller nogle surfere ude på bølgerne. Det er ikke for ingenting, at Hvide Sande også er et populært feriemål i vinterferien. Vi har masser af charmerende sommerhuse, ferieboliger og ferielejligheder i området, der nok skal holde familien tæt samlet. Hvis man gerne vil udenfor, kan man snildt tage en guidet tur til Lyngvig Fyr eller gå på skattejagt med ungerne i de kolde klitter. Med varmt tøj, frostkolde kinder, sauna og varm kakao skal sommerhuset nok blive et hit hos de små!

  Kom op i højderne i Skjern

  Vi kan tilbyde et stort udvalg af ferieboliger og sommerhuse i området omkring Hvide Sande. Blandt andet i Skjern, hvor der er en masse oplevelser at hente. De nye ferieminder kan eksempelvis skabes på Danmarks Flymuseum, der råder over bygninger på i alt 7600 m2. Her er altså plads til en del fly og eventyr nok til hele familien. Med over 50 fly på udstillingen, hvoraf flere af dem er flyveklar, er der god chance for at få spottet et veteranfly eller to, der laver pærevællinger på stribe over himlen. Derudover rummer museet godt 1000 flymodeller, der nok skal få flyentusiasten op af stolen. Der er derudover rig mulighed for at opleve naturen i Skjern Birk Plantage eller bare nyde den indre bys historiske huse. Blandt andet Søren Kirkegaards slægtshjem lå i Skjern. De fiskeinteresserede kan passende se, om de kan få en laks på krogen i Skjern Å, der er landets vandrigeste af slagsen. I Skjern Å lever Nordeuropas eneste oprindeligt vilde laksestamme, og laksene kan veje over 20 kg! Vi har lækre sommerhuse i Hvide Sande, så det er oplagt at tage af sted på ferie her, hvor mulighederne for gode minder springer jer i møde.

  Lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte ferie

  Hvide Sande er den helt rigtige destination for dem, der ønsker sig en ferie langt fra hverdagens trommerum. I kan komme helt tæt på den danske natur, når havet slår sine slag mod de fantastiske klitter, der står solide som soldater på rad. På jeres ferie kan I opleve lækker mad, hav og strand og autentisk fiskerliv og måske få fortalt en historie eller to om, hvordan det var i gamle dage. Vi er her hos HomeAway altid klar til at hjælpe jer med at skabe drømmeferien! Ferieboligerne kan specielt anbefales frem for hotel til en stor gruppe personer, da der er mange penge at spare. Så kig rundt her på vores hjemmeside og tjek vores store udvalg af feriehuse og ferielejligheder. Vi har mange års erfaring inden for udlejning af sommerhuse, ferieboliger og ferielejligheder, og vi glæder os til at være med til at skabe den helt perfekte ferie for jer. ?

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 46 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 63
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  3
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 110
  Fremragende! 4,7/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  15
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 74
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  2
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 70
  gennemsnit/nat
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 45
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 85
  gennemsnit/nat
  1
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 85
  Fremragende! 4,6/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  13
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 120
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Ferielejlighed
  • Separat toilet
  • 85
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 91
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 66
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  2
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 126
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 84
  Fremragende! 4,5/5
  (11 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  11
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 96
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 77
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 98
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 67
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 170
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 76
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 115
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 10 SV Feriehus
  • 3 BV
  • 330
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 67
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 75
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 76
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 70
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 120
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  1
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 120
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 110
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 125
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 89
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 110
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 70
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 116
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 116
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 85
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 143
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 40
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 40
  gennemsnit/nat
  Premium-partner

  Vælg sommerhuse, ferielejligheder og ferieboliger i Hvide Sande (300+)