Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Hyggelig og idyllisk ferie i sommerhus på magiske Bornholm


Der er noget magisk ved Bornholm. Man kunne retmæssigt kalde det for en majestætisk klippeø, der stolt strider mod Østersøens kraftfulde og til tider destruktive brusen. Det er en ganske unik del af Danmark med både udpræget natur og kultur. Øens særlige karakter viser sig for eksempel ved dens mest berømte kendetegn: Rundkirkerne, fyrtårnene, klipperne og de middelalderlige slotsruiner. Hertil kommer naturligvis Bornholms charmerende byer.

Bornholms besøgende vil få chancen for at opleve de hvide rundkirkers dominerende fremtoning i det smukke, grønne landskab og synet af måger, der svæver frit i havbrisen over klipperne. Gæsterne vil kunne opleve byernes, for eksempel Rønnes eller Åkirkebys, charmerende handelskulturer, hvor man stadig prutter om priserne på de lokale markeder. Bornholm er ikke kun dejlig om sommeren. Hver årstid åbner for en række nye muligheder for mindeværdige oplevelser. Øens stemning undlader aldrig at gøre dybt indtryk og give ny energi og inspiration – 365 dage om året. Solskinsøens dejlige land skuffer aldrig.

Sommerhuset på Bornholm: vælg den perfekte ramme


Hos HomeAway giver vi dig og din familie og venner chancen for at opleve Bornholm fra et hyggeligt og hjemligt sommerhus, der kan give jer et dejligt udgangspunkt for jeres ferie. Med jeres eget sommerhus undgår I skuffende ophold på hoteller og vandrehjem. Vi er lidenskabelige omkring sommerhusudlejning og tilbyder dig kun de bedste feriehuse. Alle de udbudte sommerhuse og ferielejligheder kan ses her i vores oversigt. Som hovedregel er HomeAways sommerhuse hyggelige og hjemlige, men dertil kommer en række forskelle. Da mennesker og familier er forskellige, bør også udvalget af sommerhuse være det. Vi har en lang række forskellige sommerhuse at vælge imellem, hvoraf følgende punkter for eksempel kunne spille ind i jeres overvejelser:

 • Hvor mange personer ønsker I at være i sommerhuset?
 • Hvor meget plads ønsker I i sommerhuset?
 • Hvor på Bornholm skal sommerhuset ligge?
 • Ønsker I at medbringe et eller måske flere husdyr i sommerhuset?
 • Er der brug for opvaskemaskine i jeres feriebolig?
 • Er der behov for vaskemaskine i jeres sommerhus?
 • Ønsker I pool, sauna, spa I jeres feriebolig?


 • I har muligheden for at opliste jeres egne prioriteter, så I finder det perfekte sommerhus, der passer som skræddersyet til selskabets behov. På denne måde giver vi jer chancen for at holde den optimale ferie. Med et par enkle trin kan I skabe en unik ferieoplevelse i et af vores sommerhuse. Vi har mange feriehuse, så søg og find her det sommerhus, der passer præcis til jeres ønsker og forventninger. Sommerhuse er ikke bare sommerhuse, og uanset hvilket I vælger at leje, så fører booking af sommerhuse fra HomeAway en række afgørende fordele med sig:

 • Et sommerhus fra HomeAway skal først og fremmest være hyggeligt og rart. Vi ønsker at give jer muligheden for at forene jeres energier i et velindrettet og varmt miljø, der ikke er præget af hotellernes distance til kunderne og den uro, vandrehjemmet ofte byder. Vi ønsker, at I skal føle jer hjemme i HomeAways sommerhuse.
 • Et sommerhus fra HomeAway vil altid have en god beliggenhed. Vores sommerhuse vil typisk ligge i nærheden af centrale naturområder, i eller tæt på byer med nem adgang til kulturel underholdning for hele familien. Ofte er begge dele prioriteret ligeligt. Vigtigst at I kan opleve Bornholm på egne præmisser.
 • Vores sommerhuse er unikke og forskellige, dvs. de kan give forskellige oplevelser og prøver ikke at mase alle ind i samme kategori. Vælg område og sommerhus efter behag og skræddersy ferien.
 • Alle de tilbudte sommerhuse er hyggelige og flot møblerede. Der er også mulighed for at vælge et sommerhus med ekstra elementer. De ekstra muligheder er vigtige at tage i betragtning, når man vælger sommerhus. For sommerhusudlejning handler for HomeAway om at tilbyde noget unikt, der overgår masseproducerede sommerhuse.
 • Husdyr er tilladte i nogle sommerhuse – tag endelig hunden med.
 • Du får altid en fornuftig pris og garanteret valuta for dine penge. Et sommerhus fra HomeAway ligger principielt i en rimelig prisklasse. Vi giver jer mest sommerhus for pengene.


 • Den ofte vanskelige opgave med at planlægge familiens ferie er blevet lettere takket være bekvem online-booking. Leje af ferieboliger har aldrig været nemmere. Book et passende sommerhus med et par klik. Se listen af huse igennem og vælg det perfekte sommerhus – Bornholm vil vente på jer. Der er intet der sætter grænser for selskabets mulige eventyr i Bornholms fantastiske natur og kultur.

  Den bornholmske natur


  Naturen er uden tvivl vigtig at udpege som en central kilde til øens magi. Geografisk har Bornholm en 40 km lang nord- og sydkyst, mens øst- og vestkysten er henholdsvis omkring 30 km. Der er masser af land at udforske, men ikke så meget, at man ikke kan gå eller cykle øen rundt. Bornholm er fyldt med naturområder af stor skønhed og med et særpræget og smukt dyreliv.

  Bornholm er også elsket for sine udsøgte strande. Oplev det varme sand, det brusende hav og vrimlen af spraglede parasoller, der titter frem fra klitterne. HomeAway udbyder en række gode sommerhuse i populære strandområder. Lej for eksempel et sommerhus nær Dueodde, kendt for at have det fineste hvide sand i Danmark. Man kunne også leje et sommerhus tæt på Balka Strand, der ofte fremhæves som en af Bornholms definitivt bedste badestrande. På det nordlige Bornholm tilbyder vi også luksuriøse sommerhuse med en uforlignelig havudsigt, der er svær at overgå.

  Bornholm er dertil en klippeø, der byder på smukke og storslåede klippeområder. Oplev for eksempel Helligdomsklipperne ved Gudhjem, der er øens dybeste fjeldkløfter. Eller se Jons Kappel på vestkysten, der, ligesom Helligdomsklipperne, er skabt af Østersøens bølgeslag på klipperne. Man kan også opleve Rokkestenene på Paradisbakken, der har været verdensberømte siden middelalderen. Bornholm byder på flotte klipper med stor skønhed og historier, der taler for sig selv.

  Bornholm byder også på den enorme skov Almindingen, der lokker med sine egne eventyr. Ikke blot findes den berømte Paradisbakke i denne skov, men også øens højeste punkt, Rytterknægten, der stolt rager over 160 meter over havets overflade. I Almindingen ligger også Ekkodalen, hvor gæster tilskyndes at råbe i vilden sky for at kunne spejle deres stemmeklang i naturen. Også resterne af slottet Lilleborg befinder sig i denne skov, der er et af de spændende levn fra middelalderen på Bornholm.

  Man kan også udforske det omkringliggende øhav til vands. Her kunne man tilråde en tur til øgruppen Ertholmene med Christiansø, der ligger 20 km øst for Bornholm, hvor man kan komme til at stå på Danmarks definitivt østligste punkt. Og fra Bornholms nordlige side er der også hyppige bådafgange til Sveriges kyst, hvis man ønsker at tage på nabovisit.

  Bornholm er det perfekte rejsemål til en fysisk aktiv ferie: Du kan for eksempel tage en vandre- eller cykelferie. Men hvis du omvendt ønsker at komme hurtigere rundt til stederne, er der også god mulighed for billig transport. Bornholm er mulighedernes ø. Men husk endelig kameraet, for naturen behager øjet.

  Den bornholmske kultur


  Bornholm er mere end skøn natur: Det er historie og sociale oplevelser. Kulturen omfatter en lang række sjove aktiviteter med et utal af forskellige udtryk. Der findes ganske enkelt ikke en person, der ikke vil kunne finde noget at lave på Bornholm. Børnefamilien, den enlige, parret, vennerne; alle kan hygge sig her, uanset deres alder og køn.

  En vigtig del af et steds kultur er byerne. HomeAway tilbyder en række sommerhuse, der ligger i og omkring de mest populære og hyggelige byområder på Bornholm. Det gælder for eksempel Rønne, Gudhjem, Hasle, Allinge eller Svaneke. Hos os kan I vælge præcis den rette beliggenhed til huset på Bornholm i nærheden af jeres foretrukne by.

  Øens arkitektur er generelt set fantastisk. Man kunne tage en byvandring på Nexøs sandstensfortove, der indbyder til en sjov udforskning af byens gader. Man kunne også besøge det imponerende Hammershus, Nordeuropas største middelalderlige slotsruin. Man kunne også opleve en eller flere af de elleve berømte og unikke rundkirker, for eksempel den berømte Østerlars. Bornholms mange fyrtårne er også af stor lokal betydning, bl.a. det populære Dueodde Fyr. En anderledes slags arkitektur findes i de tyske bunkere, der åbner et markant anderledes historisk kapitel om øens fascinerende rolle under anden verdenskrig. Hver af Bornholms kystbyer råder tilligemed over en historisk betydningsfuld havn. Se for eksempel den berømte og smukke havn i Rønne, som stadig er øens vigtigste forbindelsespunkt til resten af Danmark.

  Bornholm byder også på fantastisk kunst. For den kunstinteresserede hører Oluf Høst Museet i Svaneke helt sikkert med til programmet. Som den mest kendte af de indfødte malere opnåede Høst national berømmelse for sin såkaldte “lyriske realisme”, der var med til at give Bornholm et godt ry inden for danske landskabsmalerier. Desuden vil den kunstinteresserede også være nødt til at besøge Bornholms Kunstmuseum i Rø, der udstiller noget af Bornholms flotteste kunsthåndværk, såsom keramik og glas. Her finder man i øvrigt mange store bornholmske maleres mesterværker udstillet.

  Bornholm har også en speciel smag. Ølentusiaster fra hele Danmark flokker forståeligt nok til øens højtagtede bryghus i Svaneke, der i lang tid har været kendt for at fremstille fremragende specialøl. Desuden kan du i alle kystbyer finde røgerier, der byder på udsøgte røgede sild, tilsat en god dosis fiskerfortællinger med stor underholdningsværdi. Der er også mange gode spisesteder at opleve, de fleste med friskfangede fisk.

  Oplev Bornholm


  Øens natur og kultur byder altså på en masse spændende oplevelser. Bornholm har mange nuancer. Det eneste der kan gøre en bornholmerferie perfekt er dog det ultimative sommerhus. Og hvorfor ikke vælge det perfekte sommerhus hos HomeAway, der udbyder de bedste sommerhuse på øen? Giv familien en tur i sommerhus på Bornholm. Klik dig igennem oversigten af sommerhuse, find det rigtige til jer, book jeres feriebolig – og så er de kommende minder fra Bornholm planlagt.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 27 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 116
  Fantastisk! 4,8/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 28 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  gennemsnit/nat
  3
  gennemsnit/nat
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Bondegård
  • 1 BV
  • 75
  gennemsnit/nat
  2
  Fremragende! 4,4/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 88
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 77
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 144
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 84
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 108
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 79
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 62
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 57
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 140
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 120
  gennemsnit/nat
  1
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 176
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  Se prisinformation
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 45
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 80
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 127
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Ferielejlighed
  • Separat toilet
  • 79
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Ferielejlighed
  • Separat toilet
  • 63
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 116
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 120
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 118
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 118
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 119
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 120
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 110
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 100
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 90
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 82
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat
  gennemsnit/nat

  Lej ferielejlighed eller sommerhus på Bornholm (amt) (300+)

   

  Seneste anmeldelser

  dejligt velindrettet sommerhus

  5 af 5
  Sommerhuset var meget rent og fint, da vi ankom. Huset er veludstyret, og især billardbordet og fodboldspillet blev benyttet meget.
  • Anmeldelse indsendt den: okt. 14, 2017
  • Dato for ophold: okt. 2017

  Fantastisk hyggelig anex.

  5 af 5
  Meget central beliggenhed, nem parkering og venlige værtsfolk. Kan kun anbefales.
  • Anmeldelse indsendt den: sep. 03, 2017
  • Dato for ophold: aug. 2017