Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Smil - du er i Aarhus!

For at få en ferie i centrale omgivelser og med masser af muligheder for shopping og oplevelser behøver rejsen ikke gå længere end til Aarhus. Her kan du både slappe af, spise godt og shoppe løs - kort sagt alt det, der skal til, for at gøre storbyferien til en uforglemmelig oplevelse. I en central lejlighed fra HomeAway har I de perfekte rammer for at nyde Aarhus og byens pulserende liv. Aarhus er også kendt under tilnavnet 'Smilets by', og den afslappede atmosfære og behagelige stemning er i høj grad med til at præge det helhedsindtryk, byen giver. Efter en lang dag med masser af indtryk kan I nyde freden og roen i jeres lejlighed, for Aarhus er en by, hvor der er tid og mulighed for at opleve lidt mere af det hele. Med en behagelig størrelse og gode transportmuligheder er det også let at komme uden for byen og ud i naturen. Hvad enten I er på en tur for to eller på familieudflugt, har vi også en lejlighed, der kan være med til at gøre jeres oplevelse mindeværdig.

Lærerige oplevelser i naturskønne omgivelser

Når I forlader jeres lejlighed og vil opdage de mange oplevelser, Aarhus har at byde på, er kunstmuseet ARoS et godt sted at starte. Med et bredt udvalg af fantastisk kunst fra Danmark og udlandet er en tur på museet en fantastisk oplevelse, der med fordel kan rundes af med en tur i museets butik. Her kan I købe en souvenir til minde om museet, som for eksempel en smuk plakat eller lignende. I kan også nyde en forfriskning i museumsrestauranten efter at have tilbragt en dag i kunstens tegn. Sørg også for at opleve museets Rainbowpanorama, hvor I både kan opleve en fabelagtig udsigt over Aarhus og et frisk bud på moderne kunst.

Et andet museum, der også byder på kunst i international særklasse, er Aarhus Kunsthal. Her kan I opleve samtidskunst, som den kommer til udtryk i for eksempel videoinstallationer, malerier og skulpturer. Er I til historiske museer, har Aarhus også et fantastisk udvalg af disse. Besøg for eksempel Antikmuseet. Her kan I nyde udstillinger af en mængde genstande fra den græske antik og fra Romerriget samt en ægte mumie. Museet er en oplagt mulighed for at opleve spændende genstande fra menneskehedens historie i flotte rammer. Hvis turen skulle gå lidt uden for Aarhus, kan I lægge vejen forbi Moesgaards Museum. Med fine transportmuligheder til og fra Aarhus centrum er det en smal sag at komme hertil fra jeres lejlighed. Her kan I opleve arkæologiens forunderlige verden i den flotte museumsbygning, der er placeret i naturskønne omgivelser. Omgivet af skov og vand kan man sagtens få en dag til at gå med blot at nyde naturen omkring museet.

Efter at I er vendt hjem til jeres lejlighed, kan I med fordel unde jer selv en en fantastisk oplevelse på Aarhus Teater. Teatret tilbyder hver sæson et bredt udvalg af spændende dramatik og storslåede teateroplevelser. I en lejlighed fra HomeAway kan I nyde jeres ferie tæt på alle byens seværdigheder.

Grønne åndehuller og historiske oplevelser

Selvom I ønsker at tilbringe ferie centralt i Aarhus, er I ikke nødt til at gå på kompromis med naturskønne omgivelser. Lidt uden for byen, og lige i nærheden af den royale families sommerresidens, ligger Marselisborg Mindepark. Den fantastisk smukke park er et oplagt sted at nyde på en lun dag på grund af dens storslåede skønhed og det enestående udvalg af træer og blomster. Der er adgang til det nærliggende slot, når kongefamilien ikke selv bor der, ligesom I kan besøge Dronningens Rosenhave. Men også inde i selve Aarhus er der rig mulighed for at finde et grønt åndehul. Gå for eksempel en tur i Rådhusparken, der blev anlagt i forbindelse med opførelsen af Aarhus Rådhus i 1942. Nyd parkens mange blomster og få et godt udsyn til det smukke rådhus, der er tegnet af Arne Jacobsen. I parken er der placeret forskellige skulpturer, der sammen med blandt andet stauder og magnoliatræer er med til at gøre parken til en unik oplevelse.

I byens centrum ligger også Botanisk Have, der byder på et væld af blomster, planter og træer. Her kan I nyde freden og roen i en af de ældste parker i Aarhus. Parken bliver nydt hele året rundt, ikke mindst af de mange gæster, der oplever Den Gamle By. Den Gamle By i Aarhus er et oplagt sted, hvis I har lyst til at prøve en lærerig og underholdende museumstur. Med udstillinger, der dækker en stor del af Danmarkshistorien, er de gamle huse og de mange arrangementer året rundt en underholdende måde at opleve den historiske udgave af danskernes hverdag på. Her er både et kollektiv fra 1970'erne og hestevogn, samtidig med at de klassiske håndværksdyder bliver holdt i hævd på museet. Der er ligeledes mulighed for at få et minde fra turen i form af en souvenir fra en af de mange håndværksboder. Få et enestående indblik i danskernes hverdag, som den har set ud gennem historien, og oplev erhverv og håndværk, som næsten ikke findes mere.

For at fuldende familieturen kan I også besøge Tivoli Friheden, hvor I kan dele suset fra rutsjebanen eller nyde en frokost i en af Tivoli Frihedens mange restauranter. Med en lejlighed placeret centralt i Aarhus er der ligeledes mulighed for transport hertil.

Købeglæde i Aarhus

Hvis I holder ferien i en lejlighed centralt placeret i Aarhus, kan I også nyde byens specielle muligheder for shopping. Tag for eksempel en tur i stormagasinet Salling, der siden 1906 har været leveringsdygtige i alt, hvad det kræsne købehjerte kan begære. En anden mulighed for at shoppe løs findes i tøjbutikken Støy/Munkholm, der har et bredt udvalg af de bedste internationale og danske modebrands. Naturligvis er en shoppetur i Aarhus ikke komplet uden et besøg hos Bruuns Galleri. Dette store shoppingcenter indeholder alt det, der er brug for til den gennemførte shoppetur. Det brede udvalg af international mode og de mange cafeer gør Bruuns Galleri til det perfekte sted at bruge en time eller to.

For en anderledes og spændende shoppetur er Bazar Vest også et oplagt sted at besøge. Her kan I købe eksotiske varer og har dermed mulighed for at købe en bid af verden med hjem til jeres lejlighed.

Der er også rig mulighed for at købe smukt kunsthåndværk med hjem, når turen går til Aarhus. Gå for eksempel på opdagelse i den lille tekstilbutik 1+1 Textil, hvor I kan købe smuk brugskunst fra danske og udenlandske designere, ligesom den fine butik også sælger print og illustrationer, der kan skabe nyt liv på væggene derhjemme. Et andet sted, hvor man kan finde unikke og smukke brugsgenstande, er hos Hornvarefabrikken. Her kan du købe ting som kamme og skohorn fremstillet af kohorn på smukkeste vis. Resultatet er unikke og iøjefaldende produkter, der skiller sig ud fra mængden.

Få stillet den store og lille sult

Aarhus byder også på et væld af restauranter og cafeer. Aarhus bliver kaldt cafeernes by, og det er der naturligvis en grund til. Med massevis af cafeer er der noget for enhver smag, hvad enten sulten skal stilles, eller kaffetørsten skal slukkes. Vælg for eksempel en af cafeerne ved byens samlingssted, Åen. Her kan I nyde en kop kaffe eller en frokost, samtidig med at I nyder byens liv. Hvis I er ude efter madoplevelser i den helt store gourmetklasse, er der naturligvis også mulighed for dette i Aarhus. Prøv for eksempel Restaurant Frederikshøj, hvor køkkenet ledes af den anerkendte kok Wassim Hallal. Restauranten blev kåret til Danmarks bedste i 2012 og er leveringsdygtige i fabelagtig velsmag med stærkt fokus på årstidernes grøntsager og den bedste brug af dem. En anden restaurant, der kan tilfredsstille enhver gourmet, er Nordisk Spisehus, der kan tilbyde en velsmagende totaloplevelse baseret på de nordiske råvarer. Er I til det mere jordnære køkken, er der selvfølgelig også mulighed for at få maden herfra, når I er i Aarhus. Det klassiske og velkendte danske smørrebrød kan for eksempel nydes på Raadhuus Kaféen. Skulle I være interesseret i mad fra alle verdens hjørner, eller blot et enkelt af dem, kan det med sikkerhed tilfredsstilles af det rige udbud af restauranter i Aarhus. I kan selvfølgelig også vælge at købe lokale delikatesser med hjem til jeres lejlighed og på denne måde nyde jeres helt egen intime middag. I en lejlighed har I nemlig masser af muligheder for at planlægge jeres ferie, så den passer til jeres behov.

Ved at leje en lejlighed fra HomeAway frem for et værelse på et hotel, har I de bedste rammer for jeres ferie. Med en lejlighed placeret centralt i Aarhus er I sikre på at have alle byens herligheder inden for overskuelig afstand, og I har en fantastisk base, hvorfra I både kan nyde byen på tætteste hold eller bevæge jer lidt uden for byen, hvis I skulle have lyst til det. Lige meget hvor mange I skal af sted, og hvor mange værelser I har brug for, så er en lejlighed en oplagt mulighed for at skabe hyggelige rammer om jeres storbyferie. Så kig rundt i vores udvalg af lejligheder og boliger og find lige netop den lejlighed, der passer til jeres behov og til jeres drøm om den perfekte byferie i Danmark. Planlæg ferien allerede nu og kontakt os endelig hvis I har brug for hjælp eller opklarende svar på jerres spørgsmål.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 3 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 100
gennemsnit/nat
3
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100
Fremragende! 4,5/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 94
gennemsnit/nat
3
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 110
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 78
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 95
Fremragende! 4,6/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 144
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 47
gennemsnit/nat
 • 1 SV Herregård
 • 1 BV
 • 15
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 100
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 75
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 70
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separate toiletter
 • 115
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 70
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 76
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 68
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separate toiletter
 • 109
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 70
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 67
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 82
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 64
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 90
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 105
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separate toiletter
 • 94
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 89
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 84
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 90
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 90
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 72
gennemsnit/nat
 • 5 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 90
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 91
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 66
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 79
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 105
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 95
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 84
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 72
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 3 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 100
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 94
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 115
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 60
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 50
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 94
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 2 SV Feriehus
 • Separat toilet
 • 72
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • Separate toiletter
 • 140
gennemsnit/nat

Lej sommerhus eller ferielejlighed i Aarhus (300+)