Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i sommerhus på Ærø - fantastisk til tosomhed eller til børnevenlig ferie

Ærø er en lille og charmerende ø i det Sydfynske Øhav, der siden gamle tider har været kendt for dens modige søfarere, dygtige fiskere, livlige handelskultur og smukke natur. Ærøs areal er ca. 90 kvadratkilometer, og der findes under 7000 fastboende indbyggere på øen. Men selvom øen er lille, er den fyldt med utallige muligheder for en pragtfuld ferie. Ærø rummer fantastiske naturområder og byder på utallige kulturelle oplevelser og aktiviteter. Der findes en ganske unik flora og fauna på øen, der også er præget af et varieret og smukt landskab med imponerende vildskab og frodighed. Det store antal bebyggelser fra oldtid og middelalder vidner også om øens lange og interessante historie, bedst fortalt af fiskerne på de lokale værtshuse. På Ærø kan I opleve spændende museer, middelalderbygninger, historiske ruiner og gammeldags købsstader med egne lokale ejendommeligheder. Her kan I også opleve bølgernes hypnotiske brusen mod klinten og havmågernes insisterende kredsen i den friske vind omkring fyrtårnet. Her kan I opleve noget af den absolut bedste natur i Danmark. Ærø er dejlig året rundt. Nyd de smukke seværdigheder i den sæson, der passer selskabet bedst. Ærø er et passende rejsemål for alle, der kan lide natur og spændende kulturelle oplevelser. Og med et lejet sommerhus fra HomeAway kan I komme til at opleve øens charme fra jeres eget unikke sommerhus.

Sommerhusudlejning på Ærø: vælg den perfekte feriebolig

Med et sommerhus på Ærø fra HomeAway kan I opleve øen med udgangspunkt i en rar og hyggelig feriebolig, der kan skabe en hjemlig ramme om jeres ferie. Ved at vælge en feriebolig fra HomeAway kan I slippe for vandrehjem eller hoteller, der ofte ender med at skuffe med dårlig service, tristhed eller larm. HomeAway tilbyder – stik modsat – en mere personlig ferieform. Når I vælger at leje et af vores feriehuse, så nyder kunden altid en række definitive fordele. Der er blandt andet nedenstående gode grunde til at vælge et sommerhus fra HomeAway:

 • Vores sommerhuse er hyggelige og behagelige. Vi tilbyder jer chancen for at lade jeres energier op i et rart miljø. Med et sommerhus fra HomeAway vil man altid føle sig hjemme.


 • Et sommerhus fra HomeAway har en god beliggenhed. Vi vælger typisk at opføre sommerhuse i nærheden af centrale og populære områder og byer, der giver nem adgang til mest mulig underholdning. Det giver jer muligheden for at opleve Ærø ud fra en selvvalgt lokalitet.


 • HomeAways sommerhuse er alle sammen forskellige – der er ikke to, der er ens. Dette gælder både udseende, indhold og placering. I kan vælge efter behag og designe Ærø-ferien efter jeres eget ønske. Sommerhusudlejning handler om at tilbyde noget unikt, for feriehuse skal passe til gæsterne.


 • Alle HomeAways sommerhuse er stilfulde og velmøblerede, men uden at være standardiserede eller masseproducerede. Hold ferien i et ordentligt og visuelt behageligt miljø.


 • Et sommerhus vil kunne lejes for en fornuftig pris. Vi garanterer, at du får valuta for din investering. Vi giver jer simpelthen mest sommerhus for pengene.


 • Husdyr er mere end velkomne i nogle sommerhuse, så tag endelig familiens trofaste vogter med.


 • Så der er altså gode grunde til at vælge netop en sommerhusferie med HomeAway. Alle vores sommerhuse er selvfølgelig af høj kvalitet, men dertil kommer en række variationer. Sommerhuse er jo ikke bare sommerhuse. Vi har et stort udvalg af forskellige sommerhuse, I kan leje, hvoraf følgende overvejelser for eksempel kunne blive relevante:

 • Hvor mange personer ønsker I at være i sommerhuset?

 • Hvor meget plads ønsker I i sommerhuset?

 • Hvor på Ærø skal sommerhuset ligge?

 • Har I brug for opvaskemaskine i jeres feriebolig?

 • Vil I have vaskemaskine i jeres sommerhus?

 • Skal jeres feriebolig have pool, sauna, spa?

 • Vil I medbringe husdyr i sommerhuset?


 • Kun fantasien sætter grænser for jeres valg. HomeAways tilbud giver jer muligheden for at vælge det perfekte sommerhus, der passer netop til selskabets ønsker. I kan vælge sommerhus efter egne prioriteter og behov. Således giver vi jer chancen for at holde en optimal ferie, der lever op til jeres specifikke ønsker og forventninger.

  Alle vores tilgængelige sommerhuse og ferielejligheder kan ses her i vores oversigt. Klik jer igennem de mange muligheder og vælg det bedste. Den ofte besværlige opgave med at planlægge ferien er blevet meget lettere takket være vores nemme online-booking. Det har aldrig været enklere at leje en feriebolig i Danmark. Så book et perfekt sommerhus eller en ferielejlighed med et par klik. Ærø vil tage godt imod jer.

  Aktiv sommerhusferie på Ærø omgivet af flot natur

  Hvis man er til skøn natur, er Ærø det helt rigtige sted at besøge. Øen har et meget afvekslende landskab, hvor naturkræfterne manifesterer sig som mangfoldige skønne facetter af stor forskellighed. Landskabet vil ikke kede de besøgende, uanset hvilken tid på året det er. Den lille øs havudsigt er altid en fryd for øjet.

  Ærøs forholdsvis lille størrelse og store landskabsmæssige variation gør det til et perfekt sted til en aktiv cykel- eller vandreferie. Men de mange transportmuligheder giver også chance for at komme rundt på andre måder. Man kan for eksempel nemt komme rundt på øen med en buslinje, der kører forbi alle de centrale seværdigheder og gennem alle de store byer. Vigtigst at fremhæve er måske de transportformer, der ikke foregår på land. Ærøs byer er som bekendt berømte for søfart, og der er stadig rig mulighed for at rejse med færger og både. I Æreskøbing finder man for eksempel en færgeforbindelse til Fyn; fra Søby finder man færgen til Fynshav på Als. I havnebyerne er det også muligt at leje både og tage på guidede bådture til Ærøs omkringliggende øer, blandt andet Lindholm eller Drejø. I nærheden af Marstal finder man desuden en intim sportsflyveplads, hvor man kan booke en skøn flyvetur over øen, der viser Ærøs skønhed fra fugleperspektiv.

  Hvis man ønsker at komme op i højden og nyde øens skønne natur, kan man passende besøge Voderup Klint på øens sydlige del, der er en af Danmarks flotteste klinter. Dette fredede område byder på en smukt plejet natur og et spændende dyreliv, der er ideelt til en vandretur. Øen byder på masser af bakker og klinter, hvilket giver rig mulighed for at tage vandreskoene på. Det spændende dyreliv viser sig også ved, at det eneste ynglested for springfrøen og den praktisk talt udryddede klokkefrø er Ærøs vandhuller.

  Hvis man er mere af en landkrabbe, men stadig elsker vand, så kan en badeferie på Ærø varmt anbefales. Ærø har fremragende badestrande, hvor man kan slappe af i solen. Her kunne man blandt andet fremhæve Eriks Hale Strand, Marstal Strand eller Vester Strand ved Ærøskøbing, der alle er kendte for deres indbydende badevand og rene sand. Børnene vil elske det. Man kunne også besøge et af de mange sjove badehuse, der efterhånden kun er få tilbage af i Danmark. Og hvis man kan lide lystfiskeri, så finder man på Ærø mange gode steder, hvor man kan fiske. Hvad kunne imponere de lokale fiskere mere end en stor fangst?

  Oplevelser og seværdigheder under ferie i sommerhus på Ærø

  Ikke kun naturen trækker turister til Ærø. Øen byder også på utallige fantastiske sociale oplevelser og kulturelle aktiviteter for ethvert tænkeligt rejseselskab. Børnefamilier, par, enlige og alle andre vil kunne finde noget at lave her.

  Ærø er særligt kendt for de oldgamle og middelalderlige bygningsværker. Oplev for eksempel Ærøs storslåede jættestuer eller storstensgrave, hvoraf en af de flotteste findes på toppen af bakken Lindsbjerg, der også byder jer den bedste udsigt over øen. Fra dette udsigtspunkt kan I næsten se alt – 360 grader omkring jer. Jættestuerne på Kragnæs og Store Rise er uden tvivl også et besøg værd. Hvis oldtiden ikke trækker, kan man nyde øens senere historiske arkitektur, for eksempel herregårde, kirker, fyrtårne og møller. Der er masser at se på Ærø. Byerne på Ærø er alle utroligt hyggelige og besidder en særlig charme. De største byer er naturligvis alle havnebyer, siden Ærø altid har været kendt for søfart. Dog er de også meget forskellige og byder på hver deres unikke oplevelser.

  I Ærøs hovedstad og østligste by, Marstal kan man få en god følelse af fiskeriets og søfartens kæmpemæssige betydning for øen. Byen er kendt for sin hyggelige store havn med en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Her kan man også opleve det berømte Søfartsmuseum, der udstiller smukke skibsmodeller, flaskeskibe og skibsmalerier. Her ligger også en af øens store badestrande, sportsflyvepladsen og et af verdens største solenergianlæg.

  Men også Ærøskøbing, øens næststørste by og Danmarks mindste købstad, er kendt for noget karakteristisk. Byen har på markant vis bevaret sit middelalderlige udseende og gadeorganisering, hvilket betyder, at gæsterne stort set kan tage den samme byvandring, som folk kunne i middelalderen. Der er noget særligt nostalgisk ved at opleve de gamle huse, de krogede gader og den hyggelige stemning her. I byen finder man også Ærø Museum, der især udstiller spændende historiske brugsgenstande og beklædning.

  Hvis man vil tæt på mange store seværdigheder, så kan også Søby på den yderste nordvestlige spids være en oplagt mulighed. Her kunne man besøge forsvarsanlægget Søby Volde, der blev opført i 1100-tallet og er en af Danmarks ældste ruiner. Her findes også slottet Søbygaard, der blev opført i 1580, men som i nutiden er blevet restaureret og er et smukt syn.

  Oplev Ærø med udgangspunkt i en dejlig feriebolig

  Der er altså ingen grund til at vente. Ærø har mange facetter og byder på en masse fascinerende oplevelser. Det, der kan gøre ferien uforglemmelig, er dog det ultimative sommerhus, der langt overgår ofte skuffende hotelophold. Med det perfekte sommerhus fra HomeAway kan man forkæle sin familie med en dejlig tur til Ærø. Klik jer igennem oversigten af sommerhuse, vælg den helt rigtige feriebolig, book den – og så er ferien ganske enkelt sikret.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 132
  Fremragende! 4,7/5
  (11 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  11
  Set 21 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  20
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 150
  Fremragende! 4,5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 128
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 75
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 6 SV Feriehus
  • 7 BV
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 69
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 158
  gennemsnit/nat
  2
  • 1 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 34
  gennemsnit/nat
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 95
  Fantastisk! 4,9/5
  (11 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  11
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 1 SV Bed And Breakfast
  • 1 BV
  • 28
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 47
  Exceptionelt! 5/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  22
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 90
  gennemsnit/nat
  3
  Set 11 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 69
  gennemsnit/nat
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 109
  Fantastisk! 4,8/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 37 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 86
  gennemsnit/nat
  3
  Fremragende! 4,5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 64
  gennemsnit/nat
  2
  Set 16 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 144
  gennemsnit/nat
  1
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 110
  gennemsnit/nat
  2
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 122
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 31 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 120
  gennemsnit/nat
  2
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 50
  gennemsnit/nat
  1
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 80
  gennemsnit/nat
  1
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 186
  gennemsnit/nat
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 76
  gennemsnit/nat
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 185
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 93
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 75
  gennemsnit/nat
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 78
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 65
  gennemsnit/nat
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 60
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 70
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 113
  gennemsnit/nat
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 106
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 105
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 75
  gennemsnit/nat
  • 4 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 86
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 61
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 87
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 115
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • Separat toilet
  • 78
  gennemsnit/nat
  • 5 SV Feriehus
  • Separate toiletter
  • 181
  gennemsnit/nat
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 63
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 64
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 63
  gennemsnit/nat
  Premium-partner