Hvor skal jeg overnatte nær Castilla y León, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 3.005 ferieboliger nær Castilla y León. Fra 332 Feriehuse til 2.048 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Castilla y León.

Hvilke destinationer er de mest populære i Castilla y León?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Castilla y León. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Valladolid: 105 ferieboliger
 • Aranda de Duero: 94 ferieboliger
 • Salamanca: 445 ferieboliger
 • Ribera del Duero: 171 ferieboliger
 • Riaño: 36 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Castilla y León! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Castilla y León?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Castilla y León, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Valladolid: 105 feriehuse
 • Aranda de Duero: 94 feriehuse
 • Riaño: 36 feriehuse
 • Briviesca: 25 feriehuse
 • Penafiel: 64 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Castilla y León?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Castilla y León finder du:

 • Soria (XJO-Soria Busstation): 88 ferieboliger
 • Burgos (XJU-Burgos Busstation): 61 ferieboliger
 • Valladolid (XJN-Valladolid Busstation): 82 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Castilla y León?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Castilla y León. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Plaza de la Torre: 38 ferielejligheder
 • Sanabria Lake Naturpark: 66 ferielejligheder
 • Cañón del Río Lobos Naturpark: 105 ferielejligheder
 • Muldyret: 37 ferielejligheder
 • Museo Etnografico Provincial de Leon: 75 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Castilla y León, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Castilla-Leon

Hvis du leder efter et sted hvor du kan holde aktiv ferie, er et feriehus i Castilla-Leon lige det du skal bruge. Det lune klima og det kuperede terræn gør regionen yderst velegnet til næsten alle former for rekreation og aktivitet. Med et feriehus i Castilla-Leon har du et perfekt udgangspunkt for vandre- eller cykelture i regionens flotte natur. Hvis du hellere bare vil slappe af ved dit feriehus i din ferie, kan du sagtens også gøre det, da Castilla-Leon ikke besøges af rejsende, i samme grad som andre mere kendte regioner i Spanien.

Castilla-Leons beliggenhed

Castilla- Leon ligger centralt i den nordlige del af Spanien. Castilla-Leon er en autonom region i Spanien og samtidigt den største. Målt på folketal er den dog kun den sjettestørste region i Spanien. Castilla-Leon har cirka 2,5 millioner indbyggere, og grænser til Portugal mod vest. Fordelen ved en feriebolig i Castilla-Leon er regionens moderate popularitet blandt rejsende, hvilket gør at priserne på feriehuse er en hel del billigere end i de mere kendte regioner i Spanien.

Seværdigheder i Castilla-Leon

Castilla-Leon har på grund af sin lange historie en del seværdigheder at byde på. Regionens mest populære byer er Salamanca og Valladolid, hvoraf sidstnævnte også er Castilla-Leons hovedby. Dog er den flotte katedral i Burgos eller det velbevarede Akvædukt i Segovia også et besøg værd. I Salamanca finder man de to billedskønne katedraler Catedral Vieja og Catedral Nueva. Hvis man er interesseret i kunst og især skulpturer, bør man lægge vejen forbi The National Museum of Sculpture i Valladolid, og her få et spændende indblik i skulpturkunstens verden.

Fritidsmuligheder, shopping og nightlife i Castilla-Leon

De større byer i regionen har masser af gode indkøbs- og shopping-muligheder. I de større byer finder man også enestående restauranter og cafeer, der serverer lækre spanske delikatesser fra regionen.

Udforsk destinationer i området omkring Castilla y León

Valladolid
105 ferieboliger
Aranda de Duero
94 ferieboliger
Riaño
36 ferieboliger
Briviesca
25 ferieboliger
Penafiel
64 ferieboliger
Pineda Trasmonte
26 ferieboliger
Solarana
21 ferieboliger
Arcos de Jalón
17 ferieboliger
San Esteban de Gormaz
37 ferieboliger
Toro
30 ferieboliger
Villadiego
20 ferieboliger
Cervera de Pisuerga
172 ferieboliger
Truchas
47 ferieboliger
Boca de Huérgano
118 ferieboliger
Burgo de Osma-Ciudad de Osma
40 ferieboliger
Ponferrada
101 ferieboliger
Soria
130 ferieboliger
Valle de Mena
64 ferieboliger
Valle de Sedano
36 ferieboliger
Cuellar
108 ferieboliger