Hvor skal jeg overnatte nær Teupitz, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 105 ferieboliger nær Teupitz. Fra 80 Feriehuse til 15 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Teupitz på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Teupitz?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 80 Feriehuse i Teupitz. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Teupitz finder du:

 • Ferielejligheder: 15 ferieboliger
 • Bungalower: 3 ferieboliger
 • Chateauer: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Teupitz?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Teupitz. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Teupitz

  Opdag Teupitzs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Teupitz

  Vil du finde ting at lave under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Teupitz til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Tropical Islands Resort (12,4 km)
  • Johannismuehle Safaripark (12,8 km)
  • Irrlandia (27,3 km)