Hvor skal jeg overnatte nær Firenze, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 9.476 ferieboliger nær Firenze. Fra 5.941 Studios til 5.928 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Firenze.

Hvilke destinationer er de mest populære i Firenze?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Firenze. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Firenze: 5.967 ferieboliger
 • Bagno a Ripoli: 6.159 ferieboliger
 • Tavarnelle Val di Pesa: 2.482 ferieboliger
 • Greve in Chianti: 2.551 ferieboliger
 • San Casciano in Val di Pesa: 1.158 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Firenze! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Firenze?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Firenze, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Firenze: 5.967 feriehuse
 • Bagno a Ripoli: 6.159 feriehuse
 • Tavarnelle Val di Pesa: 2.482 feriehuse
 • Greve in Chianti: 2.551 feriehuse
 • San Casciano in Val di Pesa: 1.158 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Firenze?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Firenze finder du:

 • Florence (FLR-Peretola): 8.576 ferieboliger
 • Lucca (LCV): 6.161 ferieboliger
 • Siena (SAY-Ampugnano): 4.450 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Firenze?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Firenze. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Marignolle: 6.689 ferielejligheder
 • Agricola Tamburini Emanuela: 7.676 ferielejligheder
 • Villa del Poggio Imperiale: 8.972 ferielejligheder
 • Dante-husmuseet: 8.883 ferielejligheder
 • Chiesa dell'Assunzione Kirke: 838 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Firenze, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Firenze, Italien

Firenze i Italien er hovedstaden i Toscana og i middelalderen var Firenze vigtigt handels- og finanscentrum i Europa. Byen regnes for den italienske renaissances fødeby og blev i mange år regeret af Medicierne. Firenze er også verdenkendt for sine fantastiske kunstværker og arkitektur og byen har tiltrukket mange af Europas mest betydende kunstnere. En Toscana ferie i Firenze er derfor en kultur- og historisk oplevelse i særklasse.

Der findes kun et begrænset antal af billige hoteller i selve Firenze og det er i regelen bestemt ikke luksushoteller. Det er derfor et godt alternativ at leje en ferielejlighed eller en feriebolig i Firenze, hvor der er bedre plads og al den komfort man kan ønske sig til en meget rimelig pris. En ferie i en feriebolig i Firenze giver samtidig et godt indtryk af livet og livsstilen i Firenze-området.

Val d’Elsa ligger i hjertet af Toscana. Området er rigt på historie og Colle di Val d´Elsa er en by på ca. 20.000 indbyggere med en meget smuk gammel bydel, der ofte overses af turister fordi de kun passerer den ny bydel. Colle di Val d´Elsa er er kendt som "krystalbyen" idet 15 % af verdens krystalproduktion stammer herfra.

Chianti - Hvad enten du vælger at leje et feriehus eller et af de typiske landsteder i Chianti, er du altid tæt på en af de berømte vingårde. Toscana og Firenze-området er kendt for sit gode køkken og sine berømte vine, f.eks. Chianti og Montepulciano. Overalt i området finder du charmerende landsbyer og smuk udsigt. Prøv en køretur gennem Chiantis smukke bakkede landskaber og nyd udsigten og atmosfæren.

Seværdigheder i Firenze-området, Italien

Firenze blev grundlagt i år 59 e.Kr. og fra det 11. århundrede blev Firenze til Europas kulturcentrum. Hovedstaden i Toscana har frembragt mange store personligheder, f.eks. digteren Dante og selvfølgelig billedhuggeren, maleren, arkitekten og digteren Michelangelo Buonarroti, Firenzes kendteste bysbarn. Du kan tilbringe en uforglemmelig ferie i Firenze, der stadig er en af de kulturelt betydeligste byer i Europa. Firenzes gamle bykerne blev i 1982 optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv og holder man ferie i et feriehus i Firenze kan man glæde sig over byens utrolig smukke arkitektur. Basilica di San Lorenzo, Biblioteca Medicea Laurenziana og de verdensberømte Uffizier er kun et lille uddrag af de mange kulturelle højdepunkter byen har at byde på. I Bargello-museet finder man en stor samling skulpturer og værker fra Donatello til Michelangelo.

Der findes et hav af restauranter og det toscanske køkken er vidt berømmet og kendt for Florentiner bøf, vildtretter samt velsmagende gryderetter og supper, og så kan man jo meget passende prøve en af de mange gode vine fra området til maden. Der er også rigtig gode shoppingmuligheder i Firenze og man kan også sagtens tilbringe en aften på en af de mange caféer og barer.

Flybilletter til Firenze, Italien

Der tilbydes en del billige flybilletter til Firenze - Amerigo Vespucci (FLR), f.eks. med Alitalia.

Udforsk destinationer i området omkring Firenze