Hvor skal jeg overnatte nær Milford, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 138 ferieboliger nær Milford. Fra 101 bungalower til 12 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Milford på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Milford?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Milford. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Robert Treat Farm: 243 feriehuse
 • Port Milford: 259 feriehuse
 • Westfield Connecticut Post Mall: 258 feriehuse
 • Silver Sands Statspark: 253 feriehuse
 • New Haven Union Station: 233 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Milford, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Milford?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 101 bungalower i Milford. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Milford finder du:

 • Ferielejligheder: 12 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Milford?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 2 ferieboliger med sauna i Milford. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse stranden udgør i Milford

  Strandene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Milford. Denne by med sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine muligheder for at løbe på skøjter tiltrækker adskillige besøgende, og det samme gør dens imødekommende og familievenlige beliggenhed. Yale Bowl og East Rock Park er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Milford

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Milford? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Robert Treat Farm, Beardsley Zoo og Connecticut Sportsplex. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Walnut Beach og Short Beach eller det naturskønne områder East Rock Park. Besøg Westfield Connecticut Post Mall, og tilbring gerne en hel dag her blot med at shoppe. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Yale Bowl eller SportsCenter of Connecticut. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Port Milford, Silver Sands Statspark og Great River Golf Club.