Find det bedste sted i Weilerbach

Hvor skal jeg overnatte nær Weilerbach, DE?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 33 ferieboliger nær Weilerbach. Fra 24 ferielejligheder til 6 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Weilerbach.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Weilerbach?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Weilerbach. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Theisbergstegen Station: 396 feriehuse
 • Hinterweidenthal Ort Station: 195 feriehuse
 • Heinzenhausen Station: 94 feriehuse
 • Lauterecken-Grumbach Station: 110 feriehuse
 • Steinalben Station: 160 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Weilerbach, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Weilerbach?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 24 ferielejligheder i Weilerbach. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Weilerbach finder du:

 • Bungalower: 6 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Weilerbach?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 10 ferieboliger med anbefales til familier i Weilerbach. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Weilerbach

  Opdag Weilerbachs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Weilerbach

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Weilerbach? Ramstein Luftbase, Kaiserslautern Zoologiske Have og Nanstein Slot er absolut et besøg værd under dit ophold. Hvorfor ikke også tilføje Pfalz Kunstgalleri, Wildpark und Greifvogelzoo Potzberg eller Skt. Martins kirke til din liste?