Hvor skal jeg overnatte nær Sassari, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 7.029 ferieboliger nær Sassari. Fra 3.485 Ferielejligheder til 3.462 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sassari.

Hvilke destinationer er de mest populære i Sassari?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Sassari. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Alghero: 813 ferieboliger
 • Olbia: 3.007 ferieboliger
 • Costa Smeralda: 1.466 ferieboliger
 • Arzachena: 2.311 ferieboliger
 • Stintino: 465 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Sassari! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Sassari?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Sassari, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Alghero: 813 feriehuse
 • Olbia: 3.007 feriehuse
 • Arzachena: 2.311 feriehuse
 • Stintino: 465 feriehuse
 • Santa Teresa di Gallura: 1.301 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Sassari?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Sassari finder du:

 • Olbia (OLB-Costa Smeralda): 3.211 ferieboliger
 • Sassari (QSS): 1.500 ferieboliger
 • Alghero (AHO-Fertilia): 964 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Sassari?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sassari. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Olbia Marittima Banche Porto Station: 3.152 ferielejligheder
 • Rena Bianca Strand: 2.825 ferielejligheder
 • Palazzo d'Albis: 864 ferielejligheder
 • Mario Cervo-arkivet: 3.126 ferielejligheder
 • Alghero, Italien: 872 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sassari, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Sassari, Sardinien

Sassari er en provins på Sardinien, der hører til Italien,  midt i det skønne blå Middelhav.  Sassari-provinsen er kendt for sine flotte strande, sin gode gastronomi og sin eksotiske spansk-prægede arkitektur.  Sassari har en afslappet atmosfære både på feriestederne ved kysten og landsbyerne inde i landet samt masser af solskinstimer! 

Aktiv ferie og seværdigheder i Sassari, Sardinien

De fleste ferieaktiviteter på en ferie i en feriebolig i Sassari foregår ved stranden.  Kyststrækningen her er en af de mest fantastiske på Sardinien, med hvide sandstrande i små bugter, der er adskilt af høje hvide klipper med grotter.

Selvom det kan være svært at løsrive sig fra strandlivet i Sassari, bør du besøge nogle af byerne og landsbyerne inde i landet.  Romanske kirker samt arkitektoniske og arkæologiske perler af stor skønhed kan opleves i de fleste byer og det er også en dejlig ferieoplevelse af købe friske madvarer, især fisk, skaldyr og oliven, på et af markederne.  Når du holder ferie i en feriebolig i Sassari har du friheden til selv at vælge om du vil gå ud at spise eller selv vil tilberede nogle af de lokale lækkerier. 

Feriesteder i Sassari, Sardinien

Selve byen Sassari, der ligger i centrum af provinsen, har et stærkt spansk islæt med hvidkalkede bygninger og flotte udskårne broer.  Den fantastiske arkitektur skyldes, at Sassari var under spansk herredømme i mange år og at byen var den spanske kongefamilies særlige favorit. 

Holder du ferie i en feriebolig i Sassari, hvadenten det er en luksusvilla eller en ferielejlighed, bør du også besøge Alghero, der både hvad angår arkitektur og flotte pladser er en sand juvel på Sardinien.  Alghero blev grundlagt i 1200 e.Kr. af familien Doria fra Genua og har et stærkt italiensk præg, trods lange tider under spansk herredømme.  De brolagte gader er fyldt med butikker, gode restauranter og hyggelige caféer, og det er med til at gøre en ferie i en feriebolig i Sassari til en dejlig oplevelse.

Valledoria ligger i Coghinas-dalen, tæt på kysten, og er et ideelt udgangspunkt til at udforske denne region.  Strandene ved Valledoria er af det fineste sand, med klitter samt klipper der går ud i vandet. 

Vejret i Sassari, Sardinien

Sommeren i Sassari er varm og behagelig, med gennemsnitstemperaturer i juli og august på 30˚C. Vinteren er kølig, med gennemsnitstemperaturer omkring 5˚C fra december til slutningen af februar.

Rejser til Sassari, Sardinien

Lejer du en feriebolig i Sassari, er det nemmest at flyve til Alghero lufthavn (AHO). Brug en af de mange andre søgemaskiner på nettet til at sammenligne priser og finde billige flybilletter.