Hvor skal jeg overnatte nær Solsona, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 147 ferieboliger nær Solsona. Fra 24 bungalower til 20 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Solsona på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Solsona?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Solsona. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Solsonas stifts- og regionsmuseum: 347 feriehuse
 • Solsona Katedral: 339 feriehuse
 • Palau Episcopal: 348 feriehuse
 • Port del Comte-skisportsresort: 376 feriehuse
 • Calaf Station: 298 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Solsona, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Solsona?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 24 bungalower i Solsona. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Solsona finder du:

 • Ferielejligheder: 20 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Solsona?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 2 ferieboliger med anbefales til familier i Solsona. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den kulturrige by Solsona venter kun på dig

  Nyd blandt andet kultur, historiske seværdigheder og monumenter, når du lejer en feriebolig i Solsona. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sine oste, sine haver og sine museer. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

  Sightseeing i og omkring Solsona

  Er du på jagt efter ting at lave i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Solsona til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Ribera Salada-golfklubben (9,6 km)
  • Port del Comte-skisportsresort (20,3 km)
  • Port del Comte-golfbanen (20,5 km)