Find det bedste sted i San Giovanni

Hvor skal jeg overnatte nær San Giovanni, Rom?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.837 ferieboliger nær San Giovanni. Fra 1.573 ferielejligheder til 126 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær San Giovanni.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til San Giovanni?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i San Giovanni:

 • Rom Centrum: 5.656 ferieboliger
 • Trastevere: 3.727 ferieboliger
 • Pantheon: 4.320 ferieboliger
 • Navona: 4.045 ferieboliger
 • Prati: 2.406 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til San Giovanni?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i San Giovanni. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Roma Tuscolana Station: 10.141 feriehuse
 • Palazzo Laterano: 10.255 feriehuse
 • Parco della Caffarella: 9.777 feriehuse
 • Santi Quattro Coronati: 10.235 feriehuse
 • Basilica di San Giovanni in Laterano: 10.249 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i San Giovanni, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i San Giovanni?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.573 ferielejligheder i San Giovanni. Blandt andre populære typer af ferieboliger i San Giovanni finder du:

 • Bungalower: 126 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i San Giovanni?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 3 ferieboliger med sauna i San Giovanni. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge urbane San Giovanni

  Nyd blandt andet historiske seværdigheder, arkitektur og museer med en lejet feriebolig i San Giovanni. Rejsende sætter stor pris på denne urbane by med sine katedraler. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Colosseum, Trevi-fontænen og Spanske trappe. Overvej en feriebolig, hvis du leder efter et sted med lidt mere plads. Mange ferieboliger tilbyder både et fuldt udstyret køkken samt vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring San Giovanni

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring San Giovanni? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Bioparco di Roma, Roms Middelhavsakvarium og Parco Tutti Insieme. Gå ikke glip af vartegn som Colosseum og Anfiteatro Castrense samt unikke kulturelle højdepunkter som Museo degli Strumenti Musicali og Museo delle Mura. Nyd udendørslivet og besøg skønne grønne områder som for eksempel Villa Borghese. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Trevi-fontænen, Spanske trappe eller Peterskirken under dit ophold.