Destinationsguide

Den rolige by Boa Vista venter kun på dig

Havet og floden udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Boa Vista. Rejsende, der besøger denne afslappede by, roser den for sine muligheder for at windsurfe, sine muligheder for sightseeing og sine kaffebarer. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Vejret

Vejret i Boa Vista

Har du planer om en ferie med sol og varmt vejr, er september, august, oktober og juli årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 29°C.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Boa Vista

Rejsende nyder godt af alt, hvad Boa Vista har at byde på. Dette sted er blandt andet kendt for sin kyststrækning og sine strande. Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, er Boa Vista et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Praia da Chave (9,7 km)
  • Praia de Cruz (13,1 km)
  • Praia de Santa Mónica (14,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Boa Vista

Flyv til Boa Vista-øen (BVC-Rabil), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 7,1 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Boa Vista, CV?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 83 ferieboliger nær Boa Vista. Fra 16 Feriehuse til 2 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Boa Vista på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Boa Vista?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Boa Vista. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

  • Sal Rei: 83 ferieboliger
  • Praia da Chave: 83 ferieboliger
  • Praia de Santa Mónica: 83 ferieboliger
  • Boa Vista-øen (BVC-Rabil): 83 ferieboliger
  • Morro Negro Fyrtårn: 83 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Boa Vista! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.