Hvor skal jeg overnatte nær Dalmatian Mainland, HR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 40.116 ferieboliger nær Dalmatian Mainland. Fra 28.189 Studios til 28.098 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Dalmatian Mainland.

Hvilke destinationer er de mest populære i Dalmatian Mainland?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Dalmatian Mainland. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Split: 7.879 ferieboliger
 • Dubrovnik: 3.514 ferieboliger
 • Montenegro: 1.622 ferieboliger
 • Trogir: 4.930 ferieboliger
 • Zadar: 5.744 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Dalmatian Mainland! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Dalmatian Mainland?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Dalmatian Mainland, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Split: 7.879 feriehuse
 • Dubrovnik: 3.514 feriehuse
 • Trogir: 4.930 feriehuse
 • Makarska: 3.887 feriehuse
 • Zadar: 5.744 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Dalmatian Mainland?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Dalmatian Mainland finder du:

 • Dubrovnik (DBV): 3.621 ferieboliger
 • Split (SPU): 12.033 ferieboliger
 • Brac-øen (BWK): 10.629 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Dalmatian Mainland?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Dalmatian Mainland. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Kroatiens Søfartsmuseum: 11.428 ferielejligheder
 • Makarska Strand: 7.041 ferielejligheder
 • Split Havn: 11.417 ferielejligheder
 • Split-marinaen: 11.346 ferielejligheder
 • Trogir-marinaen: 11.249 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Dalmatian Mainland, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Dalmatien

Du kan holde ferie ved den dalmatiske kyst i Kroatien, hvor du i Adriaterhavet finder de Dalmatiske Øer. Med en feriebolig i dette område befinder du dig ved en af Europas smukkeste skærgårde, og har det perfekte udgangspunkt til en vidunderlig ferie i Kroatien.

Dalmatiens beliggenhed og historie

Dalmatien har i mange århundreder været et omstridt område, som gang på gang er blevet overtaget af diverse hærførere, hvilket betyder, at denne del af Kroatien byder på en lang og særdeles spændende historie, der trækker sine tydelige tråde helt tilbage til romerriget. I dag er Dalmatien et helt fredeligt område, og du vil i din ferielejlighed i Dalmatien være omgivet af et vidunderligt klima i et særdeles turistvenligt område.

Seværdigheder i Dalmatien

Historien omkring Dalmatien og de Dalmatiske Øer er en væsentlig årsag til at opleve dette område, og fra dit feriehus i Dalmatien kan du tage på forskellige ture, hvor du kan opleve de historiske byer i området, såsom den smukke by Dubrovnik,der nærmest er et stort friluftsmuseum, eller til Split med Diocletian paladset eller den historiske, romerske by Salona, der ligger lige udenfor Split. Er du god til at forberede turene selv, og nyder du at opleve stederne på egen hånd, egner Dalmatien sig også til kør-selv-ferie.

Fritid, shopping og natteliv nær dit feriehus i Dalmatien

Byen Hvar, som ligger på én af de dalmatiske øer, betragtes som Adriaterhavets centrum for byture og natteliv. Skal du ud at spise eller have en enkelt drink, er dette absolut et anbefalelsesværdigt sted, og mange festglade mennesker holder stemningen høj i løbet af natten. Hvar er i særdeleshed en aktiv by.

Udforsk destinationer i området omkring Dalmatian Mainland

Split
7.879 ferieboliger
Dubrovnik
3.514 ferieboliger
Trogir
4.930 ferieboliger
Makarska
3.887 ferieboliger
Zadar
5.744 ferieboliger
Omis
5.699 ferieboliger
Budva
747 ferieboliger
Hvar
2.497 ferieboliger
Kotor
1.331 ferieboliger
Okrug Gornji
6.928 ferieboliger
Cavtat
3.224 ferieboliger
Brela
4.157 ferieboliger
Primosten
4.041 ferieboliger
Karlobag
4.525 ferieboliger
Baska Voda
4.138 ferieboliger
Podgora
2.722 ferieboliger
Bol
4.460 ferieboliger
Mlini
1.164 ferieboliger
Mimice
4.197 ferieboliger
Sibenik
3.849 ferieboliger