Find det bedste sted i Sarasota

Hvor skal jeg overnatte nær Sarasota, FL, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 5.985 ferieboliger nær Sarasota. Fra 2.353 bungalower til 355 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sarasota.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Sarasota?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Sarasota:

 • Lido Key: 195 ferieboliger
 • Palmer Ranch: 160 ferieboliger
 • North Trail: 74 ferieboliger
 • Gulf Gate: 205 ferieboliger
 • Meadows C C: 70 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sarasota?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sarasota. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Gulfcoast Wonder & Imagination Zone: 6.995 feriehuse
 • Asolo Repertory Theatre: 6.687 feriehuse
 • The John and Mable Ringling Museum of Art: 6.770 feriehuse
 • Stoneybrook Golf & Country Club: 4.726 feriehuse
 • Big Cat Habitat and Gulf Coast Sanctuary: 5.109 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sarasota, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Sarasota?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 2.353 bungalower i Sarasota. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sarasota finder du:

 • Ferielejligheder: 355 ferieboliger
 • Mobilehomes: 40 ferieboliger
 • Både: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sarasota?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 322 ferieboliger med sauna i Sarasota. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse stranden i Sarasota udgør

  Strandene, haverne og blomsterne udgør den perfekte kulisse for din feriebolig i Sarasota. Byen med sine muligheder for fuglekiggeri, sine caféer og sit dyreliv tiltrækker mange besøgende. Besøg populære seværdigheder som blandt andet Marie Selby Botanical Gardens, Mote Marine Aquarium og Sarasota Jungle Gardens. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Sarasota

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Sarasota? Lokale seværdigheder inkluderer blandt andet Mote Marine Aquarium. Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som John and Mable Ringling Museum of Art, Marietta Museum of Art and Whimsy og Sarasota Klassisk Bilmuseum. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Marie Selby Botanical Gardens, Sarasota Jungle Gardens og Island Park.

  Besøg St. Armands Circle, og tilbring gerne en hel dag her blot med at shoppe. Husk at købe billet, hvis du vil se en kamp eller et arrangement på Stardust Event Center eller Ed Smith Stadium. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Rolling Green Golf Club, Bobby Jones Golf Complex og Evie's Golf Center. Overvej også et besøg til regionens mest populære seværdigheder som Venice Beach og Siesta Key Offentlig Strand.