Hvor skal jeg overnatte nær Stoppenberg, Essen?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 13 ferieboliger nær Stoppenberg. Fra 12 Studios til 12 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Stoppenberg.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Stoppenberg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Stoppenberg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Essen Zollverein Nord S-Bahn-station: 298 feriehuse
  • Zollverein Coal Mine World Heritage Site (kulmine, verdensarv): 305 feriehuse
  • Ruhr Museum: 305 feriehuse
  • Red Dot Design Museum: 306 feriehuse
  • Stiftskirche: 324 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Stoppenberg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Stoppenberg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 12 Studios i Stoppenberg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Stoppenberg finder du:

  • Ferielejligheder: 12 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Stoppenberg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 11 ferieboliger med internet/wi-fi i Stoppenberg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.