Hvor skal jeg overnatte nær Centrum, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.607 ferieboliger nær Centrum. Fra 1.142 Feriehuse til 562 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Centrum.

Hvilke destinationer er de mest populære i Centrum?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Centrum. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Tours: 394 ferieboliger
 • Amboise: 411 ferieboliger
 • Bordeaux-en-Gâtinais: 17 ferieboliger
 • Eure-et-Loir: 146 ferieboliger
 • Nazelles-Négron: 342 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Centrum! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Centrum?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Centrum, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Tours: 394 feriehuse
 • Amboise: 411 feriehuse
 • Bordeaux-en-Gâtinais: 17 feriehuse
 • Nazelles-Négron: 342 feriehuse
 • Sancerre: 44 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Centrum?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Centrum finder du:

 • Tours (TUF-Tours - Loire-dalen): 675 ferieboliger
 • Blois (XBQ): 420 ferieboliger
 • Chartres (QTJ-Champhol): 84 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Centrum?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Centrum. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Musee d'Art et d'Histoire de Chinon: 631 ferielejligheder
 • Neuille Pont Pierre Station: 439 ferielejligheder
 • Musée Archéologique d'Argentomagus: 102 ferielejligheder
 • Courville-sur-Eure Station: 87 ferielejligheder
 • Avord Bengy-sur-Craon Station: 41 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Centrum, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Loire-dalen / Val de Loire

Loire-dalen er en central region i Frankrig, syd for Paris, og kendt for sine fine historiske byer, vingårde, smukke slotte og sin smukke natur. Loire-dalen kaldes også kongernes dal på grund af de mange storslåede slotte og borge, og Val de Loire deler Nord- og Sydfrankrig. Store dele af området blev optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv i 2000. Der er mange skønne ferieboliger her og du kan bl.a. holde en fantastisk slotsferie i Loire-dalen.

Aktiv ferie og seværdigheder i Loire-dalen/Val de Loire

Slottene, borgene og ikke mindst den betagende natur har gjort Loire-dalen til et populært rejsemål til en vandreferie. Katedralerne i Bourges og Chartres er nogle af de mest storslåede i Frankrig og glasmalerierne i Chartres er nogle af de fineste i Europa. De bakkede landskaber og store sletter gør det sjovt at tage på cykeltur i Loire-dalen og hvad enten du bestemmer dig for at bo i en bestemt feriebolig under hele dit ophold eller prøver forskellige feriehuse og gites, mens du udforsker Loire-dalen på cykel, er der fantastisk mange seværdigheder, gode restauranter og caféer til en dejlig ferie.

Loire-vinen er verdenskendt og vinkendere og gourmeter vil elske dette område.

Indre-et-Loire er et af departementerne i Val de Loire, der er berømte for sine mange fremtrædende slotte. Heriblandt er slottene Chateau d'Amboise, Azay-le-Rideau og Chinon især et besøg værd.

Loir-et-Cher, departementet der grænser op mod Indre-et-Loire, er kendt som en et godt cykelområde. Byen Blois, slottene Chamborg og Cheverny og de dramatiske landskaber tiltrækker mange besøgende.

Indre er endnu et spændende departement i Loire-dalen. Indre kaldes også de tusind småsøers land og her finder du skove, vådområder og en fantastisk natur. Den lille by Saint-Benoit-du-Sault ligger i den sydligste del af regionen og stammer fra det 15. og 16. århundrede, men allerede i det 10. århundrede slog benediktinermunke sig ned her. Landsbyen ligger på en klippe ovenfor Portefeuille-floden og er blevet udnævnt til den smukkeste landsby i Frankrig.

Vejret i Loire-dalen

Klimaet i Loire-dalen ligner det nordeuropæiske lidt, men somrene er en del længere med gennemsnitstemperaturer på omkring 26°C og efteråret er lunt på en hel anden måde, hvilket gør september til en fortrinlig rejsemåned, især hvis man er på vinindkøb i området. December er den koldeste måned med en gennemsnitlig dagstemperatur på 7°C.

Rejser til Loire-dalen/Val de Loire

Mange vil sikkert foretrække at køre i egen bil til Loire-dalen, men ønsker man at flyve er lufthavnen i Tours (TUF) den nærmeste lufthavn, hertil findes dog ingen direkte forbindelser fra Danmark. Man kan også vælge at flyve til Paris og hertil fås mange billige flybilletter. Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange rejsesøgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Centrum

Tours
394 ferieboliger
Amboise
411 ferieboliger
Bordeaux-en-Gâtinais
17 ferieboliger
Nazelles-Négron
342 ferieboliger
Sancerre
44 ferieboliger
Les Hayes
50 ferieboliger
Lorges
64 ferieboliger
Montigny-sur-Avre
38 ferieboliger
Monteaux
309 ferieboliger
Serville
37 ferieboliger
Marseilles-lès-Aubigny
25 ferieboliger
Le Châtelet
23 ferieboliger
Méry-ès-Bois
37 ferieboliger
Chinon
304 ferieboliger
Nouvelle d'Arrou Kommune
46 ferieboliger
Cloyes Les Trois Rivières
23 ferieboliger
Salbris
48 ferieboliger
Saint-Viâtre
58 ferieboliger
Ivoy-le-Pré
44 ferieboliger
Vendœuvres
22 ferieboliger