AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Lad dig lokke af historiske Nuembrecht

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Nuembrecht. Du finder masser at opleve i dette område. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Nuembrecht

Håber du på at finde attraktioner på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Nuembrecht til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golf Club Burg Overbach (8,7 km)
  • Gumbala Erlebnisbad (14,1 km)
  • Aggua Troisdorf (27,3 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Nuembrecht

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Nuembrecht et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest fascinerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Kurpark (23,8 km)
  • Nature Reserve Wahner Heide (26,8 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Nuembrecht

Flyv til Køln (CGN-Køln-Bonn), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 30 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet overveje at flyve til Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Internationale Lufthavn), som ligger 67,6 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Nümbrecht, DE?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 139 ferieboliger nær Nümbrecht. Fra 31 Feriehuse til 89 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Nümbrecht.

Kan jeg leje Feriehuse i Nümbrecht?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 31 Feriehuse i Nümbrecht. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Nümbrecht finder du:

  • Ferielejligheder: 89 ferieboliger
  • Træhytter: 2 ferieboliger
  • Sommerhuse: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Nümbrecht?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 5 ferieboliger med pool i Nümbrecht. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.