Hvor skal jeg overnatte nær De Baleariske Øer, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 18.550 ferieboliger nær De Baleariske Øer. Fra 8.435 Villaer til 5.175 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær De Baleariske Øer.

Hvilke destinationer er de mest populære i De Baleariske Øer?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i De Baleariske Øer. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Mallorca: 14.115 ferieboliger
 • Port de Sóller: 156 ferieboliger
 • Alcúdia: 6.204 ferieboliger
 • Sóller: 1.695 ferieboliger
 • Pollença District: 6.043 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i De Baleariske Øer! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i De Baleariske Øer?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i De Baleariske Øer, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Alcúdia: 6.204 feriehuse
 • Sóller: 1.695 feriehuse
 • Pollença District: 6.043 feriehuse
 • Palma de Mallorca: 3.112 feriehuse
 • Cala d'Or: 1.835 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til De Baleariske Øer?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i De Baleariske Øer finder du:

 • Palma de Mallorca (PMI): 4.656 ferieboliger
 • Mahon (MAH-Minorca): 1.320 ferieboliger
 • Ibiza (IBZ): 2.445 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i De Baleariske Øer?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i De Baleariske Øer. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Palma Nova Strand: 2.056 ferielejligheder
 • Alcúdia Havn: 7.881 ferielejligheder
 • Cala Barques: 6.851 ferielejligheder
 • Port of Soller: 4.708 ferielejligheder
 • Plaza de Toros: 7.587 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i De Baleariske Øer, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie på Balearerne

Balearerne er en provins af øer i Middelhavet ca. 100 km fra den spanske kyst. Øerne har i mange år været utrolig populære som rejse- og feriemål.  Flere og flere opdager fordelene ved at leje en ferielejlighed eller et sommerhus til en dejlig solferie og strandferie på Balearerne. Der er flere øer at vælge imellem, hver med sine egne karateristika, der også skyldes øernes omskiftelige historie med mange perioder under græsk, romersk eller maurisk herskerdømme.  Disse forskellige indflydelser og de varierede landskaber på de forskellige øer, gør en ferie i feriebolig på Balearerne til noget for enhver smag.   De mest populære steder for leje af et feriehus eller en ferielejlighed på Balearerne består af Mallorca, Menorca, Ibiza, og Formentera.

Populære feriesteder på Balearerne

Mallorca - Som den største af Balearerne er Mallorca en af Europas top feriedestinationer. Mallorca har så meget at byde på fra fremragende strande og et livligt natteliv på de populære feriesteder i den sydlige del af Mallorca, som f.eks. Cala Pi og Sa Rapita til en smuk udsigt til bjergene i den nordlige del af Mallorca som f.eks. Pollensa.  Feriehuse og ferielejligheder i hovedstaden Palma de Mallorca er kendt for at være nogle af smukkeste og mest luksuriøse i Middelhavsområdet. Selvom din feriebolig er fantastisk, så prøv alligevel af tage en bådtur fra den sydøstlige del af Mallorca til Cabrera-området, der er naturresevater på nogle øer syd for Mallorca, med noget af det klareste vand, perfekt til en svømmetur og et paradis for dem der vil snorkle eller dykke.


Menorca - er den østligste ø af Balearerne og den mest rolige og uspolerede af de tre ferieøer. Hvis du ønsker at undgå det vilde natteliv, som de andre øer er berømt-berygtede for, er det  sydlige og østlige Menorca ideelt for dig. Istedet byder en ferie i egen feriebolig på Menorca på strande uden masseturisme og traditionelle fiskerbyer. Besøgende kommer langvejs fra for at prøve Menorcas friske fiskeretter.


Ibiza - er den ø, der er tættest på det spanske fastland og Ibiza er kendt som Europas party-hovedstad.  Nogle af verdens største og bedste natklubber findes på Ibiza og de tiltrækker både kendte stjerner og nogle af Europas berømteste partykendisser. Men lad nu være med at tro, at det er alt hvad øen byder på.  Holder du ferie udenfor de to store party- og natklubområder,  Ibiza by og  San Antonio, vil du opdage et helt andet Ibiza med traditionelle spanske landsbyer, appelsin- og citronlunde, smukke klipper og bjerge som ved San Agustin og Santa Eulalia. På Ibiza finder du også store markeder og der holdes mange lokale fiestaer i løbet af sommeren.


Formentera - ligger en times færgesejlads fra Ibiza by og siges at være Middelhavets bedste ukendte ferietip.  Ferieboliger på Formentera er ideelle for dem der ynder fred og ro og vandreture i naturen. Formentera er et paradis med smukke, rene strande, klart vand og beskyttede strandbugter.

Aktiv ferie på Balearerne

Det er svært at kede sig under en ferie på Balearerne, for der findes et utal af ting at foretage sig, mens man holder ferie i et sommerhus på Balearerne. Afhængig af hvilken ø du rejser til, er der noget for enhver smag. De fleste aktiviteter foregår ved de forskellige bugter, strande, i naturen og ved klipperne. På Mallorca finder du Balearernes højeste bjerge, hvor de højeste er 1.445 meter (Puig Major) og 1.340 meter (Puig de Massanella). Området er også berømt for sine smukke grotter, f.eks. Cuevas des Drach (dragegrotterne) og Arta-grotterne på Mallorca, og Xoroi-grotten på Menorca. Alle øernes badestrande er berømte, men det er næsten synd, kun at dase ved stranden, når der er så mange ting man også kan foretage sig, såsom en tur på jetski eller paragliding. Hvis golf er sagen, er Mallorca det bedste rejsemål med mange gode golfbaner, f.eks. i området ved Capdepera. Kunst- og historisk interesserede bør besøge Mallorca-museet i Palma, der bl.a. rummer middelaldermalerier, altertavler og keramik fra renæssancen og baroktiden samt en udstilling af moderne møbler.

Nattelivet på Balearerne er vidt berømt.  På øerne findes nogle af verdens bedste natklubber, som det godt kan være svært at få adgang til, men der findes mange andre muligheder for at feste og gøre nat til dag, især på Ibiza og Mallorca.

Vejret på Balearerne

Ligesom i resten af Middelhavet kan der falde lidt mere regn på Balearerne end på fastlandet og sommertemperaturerne kan også komme højere op. Den bedste rejseperiode er fra april til starten af november, hvor klimaet er tørt og behageligt.

Rejse til Balearerne

Hvis du kun planlægger ferie på Balearerne er det nemmest at flyve direkte til en af øerne. En anden mulighed for at komme til Balearerne er med færge.  Buque rapido-færgen sejler for Trasmediterranea, der har en færgerute fra Valencia til Palma, der også lægger til på Ibiza.  Den tredie mulighed er buque convencionale, en langsom færge der sejler året rundt.  Denne afgår fra Barcelona hver dag.

Udforsk destinationer i området omkring De Baleariske Øer

Alcúdia
6.204 ferieboliger
Sóller
1.695 ferieboliger
Pollença District
6.043 ferieboliger
Palma de Mallorca
3.112 ferieboliger
Cala d'Or
1.835 ferieboliger
Andraitx
774 ferieboliger
Calvià
1.368 ferieboliger
Port d'Andraitx
487 ferieboliger
Llucmajor
2.887 ferieboliger
Santany
2.567 ferieboliger
Fornalutx
1.534 ferieboliger
Felanitx
3.654 ferieboliger
Manacor
4.780 ferieboliger
Muro
7.231 ferieboliger
Valldemossa
1.594 ferieboliger
Puerto de Pollensa
5.078 ferieboliger
Port d'Alcudia
5.232 ferieboliger
Palmanova
917 ferieboliger
Santa Ponsa
755 ferieboliger
Inca
5.098 ferieboliger