Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Nidda

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Nidda. Du finder masser at opleve i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Transport

Transport til og i Nidda

Den nærmeste lufthavn ligger i Frankfurt (FRA-Frankfurt International), 53,1 km fra bymidten.

Foretrækker du at rejse med tog er Nidda Station, Nidda Bad Salzhausen Station og Borsdorf Station hovedstationerne i området.

Hvor skal jeg overnatte nær Nidda, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 67 ferieboliger nær Nidda. Fra 17 Feriehuse til 47 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Nidda på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Nidda?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Nidda. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Nidda Bad Salzhausen Station: 140 feriehuse
  • Nidda Station: 138 feriehuse
  • Marktplatz: 130 feriehuse
  • Nidda Häuserhof Station: 140 feriehuse
  • Nidda Museum: 130 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Nidda, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Nidda?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Nidda. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Nidda finder du:

  • Ferielejligheder: 47 ferieboliger
  • Studios: 47 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Nidda?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Nidda. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.