Destinationsguide

Den historiske by Einbeck venter kun på dig

Kom og oplev Einbeck, som blandt andet byder på monumenter, kirker og museer. Byen, der er berømt for sine muligheder for at tage på udflugter, sine cykelmuligheder og sine indkøbsmuligheder, byder alle besøgende velkommen. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Einbeck

Leder du efter attraktioner på ferien? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Einbeck til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Wasserpark in Uslar (22,9 km)
  • Golf-Club Bad Salzdetfurth-Hildesheim (30,8 km)
  • Hainberg-Observatorium (33,3 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Einbeck

Den nærmeste lufthavn ligger i Kassel (KSF-Calden), 55,2 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet overveje at flyve til Hannover (HAJ), som ligger 72,7 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Einbeck Salzderhelden Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Einbeck, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 63 ferieboliger nær Einbeck. Fra 15 Feriehuse til 48 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Einbeck på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Einbeck?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Einbeck. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Einbeck Salzderhelden Station: 639 feriehuse
  • Marktkirche St. Jacobi: 246 feriehuse
  • Altes Rathaus: 253 feriehuse
  • Einbeck Marktplatz: 255 feriehuse
  • Einbeck Museum: 252 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Einbeck, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Einbeck?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 15 Feriehuse i Einbeck. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Einbeck finder du:

  • Ferielejligheder: 48 ferieboliger
  • Studios: 48 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Einbeck?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Einbeck. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.