Hvor skal jeg overnatte nær Granada (provins), ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 2.507 ferieboliger nær Granada (provins). Fra 1.030 ferielejligheder til 851 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Granada (provins).

Hvilke destinationer er de mest populære i Granada (provins)?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Granada (provins). De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Almuñecar: 2.556 ferieboliger
 • La Herradura: 2.180 ferieboliger
 • Costa Tropical: 3.341 ferieboliger
 • Salobrena: 830 ferieboliger
 • Calahonda: 102 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Granada (provins)! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Granada (provins)?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Granada (provins), der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Almuñecar: 2.556 feriehuse
 • La Herradura: 2.180 feriehuse
 • Salobrena: 830 feriehuse
 • Calahonda: 102 feriehuse
 • Órgiva: 453 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Granada (provins)?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Granada (provins). De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Almuñécar Strand: 3.233 ferielejligheder
 • Calahonda Strand: 932 ferielejligheder
 • Alhambra: 1.209 ferielejligheder
 • Salobreña Strand: 2.729 ferielejligheder
 • Granada Strand: 2.411 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Granada (provins), som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Costa Tropical - Granada-området

Costa Tropical er ikke så kendt som Costa del Sol, der ligger vest for Costa Tropical, og det gør at området er mere uspoleret og mindre overfyldt. Hvis du lejer et feriehus eller en ferielejlighed på Costa Tropical, oplever du det traditionelle Spanien, hvor ferieboliger ligger i små fiskerlandsbyer med bjergene og havet som baggrund.

Seværdigheder på Costa Tropical

Málaga - Det er nemt at besøge Malaga, der ligger tæt på Costa Tropical, og som egentlig er mere spansk end nogen anden by på Costa del Sol. Her kan du gå op til Castillo de Gibralfaro, hvorfra du har panoramaudsigt over byen. Castillog de Gibralfaro liger ovenfor Alcazaba, et fæstningsværk bygget af maurerne i 1057. Pablo Picasso blev født i Malaga og der findes to museer, hvor man kan se hans værker: Pablo Picasso Foundation, der omfatter en mindre samling af Picassos tegninger og grafik og som har til huse i den bygning, hvor Picasso blev født. Pablo Picasso museet omfatter en stor samling af hans malerier. Málagas katedral er i barokstil udvendig og i sengotisk og renaissance-stil indvendig. Centrum for livet i Malaga er Plaza de la Constitución og hoved indkøbsgaden Calle Marqués de Larios, der fører ned til havnen.

La Herradura og Almuñécar er de to mest kendte byer på Costa Tropical, men ellers er denne kyststrækning, der ligger i Granada provinsen i Andalusien, men ellers er dette område relativt uberørt af masseturismen. Både landskabet og klimaet i La Herradura og Almuñécar er enestående på Spaniens sydlige kyst. Ferieboliger i Granada-området ligger i Sierra Nevadas klippelandskaber eller i stejle dale ned mod havet. Der findes et stort udvalg af strande og små bugter på denne kyststrækning, bl.a. Cabria, El Pozuelo, El Toserillo, Velilla, Puerta del Mar, San Cristobal, de Cotobro, del Muerto, og de la Herradura. Vandsport er populært og mange steder kan man leje udstyr eller få undervisning.

I Punta de la Mona finder man nogle af de mest luksuriøse ferieboliger på Costa Tropical. Der findes adskillige små strande i området og her ligger Marina del Este, der er centrum for lystsejlerne i området. Denne havn er et populært mødested med flere restauranter, barer og boutiquer. Tæt på ligger Playa de los Berengueles, den eneste strand i Punta. Ferielejligheder og ferievillaer i Punta de la Mona findes i alle varianter, lige fra store ferievillaer med privat have til nye ferielejligheder eller feriehuse i spansk stil. De fleste ferieboliger her byder på en fantastisk panoramaudsigt.

Salobreña ligger for foden af en maurisk borg fra det 10. århundrede. Byen er omgivet af sukkerplantager og byder på virkelig skønne strande. Salobrena ligger kun ca. 45 minutes fra Granada og har en ideel placering, hvis man ønsker at lære hele denne region at kende. Husene er hvidkalkede i traditionel maurisk stil og i Salobrena finder man et stort udvalg af barer og restauranter med alt godt fra havet, idet fisk og skaldyr præger det lokale køkken. Salobrena er også et centrum for lokal kultur med mange koncerter, teater og film året rundt. Om sommeren opføres open-air shows i den gamle bydel og i Parque de la Fuente.

Ferieaktiviteter ved Costa Tropical

Costa Tropical byder ikke på alle de former for underholdning som de større feriesteder på Costa del Sol tilbyder; til gengæld kan man slappe af på sandstrandene i området, opleve den smukke natur eller nyde livet på en fortorvscafé eller på stranden. Og selvfølgelig bør man besøge byen Granada med Alhambraen, der er optaget på Unescos liste over verdenkulturarv.

Der findes dog nogle aqua-parker i Granada-området, f.eks. Aqua Tropic og Aquaola. Der er også talrige muligheder for at tage en bådtur langs kysten, hvilket iøvrigt også er en billig og fornøjelig måde at opleve kysten og de smukke landskaber. Man kan også tage en færge fra Almeria eller Malaga til Nordafrika.

Er man til natteliv er der et kæmpe udvalg på det nærliggende Costa del Sol, fra topklasse restauranter med panorama-udsigt til larmende karaokebarer. Kasinoer, discoteker, engelske pubber, spanske barer, flamenco-shows tiltrækker mange turister. I Málaga der er hovedstaden på Costa del Sol er der flere barer pr. kvadratkilometer end noget andet sted i Europa. Er man til mere eksklusivt natteliv bør man tage til Marbella, et område med eksklusive restauranter, discoteker og natklubber, der frekventeres af mange kendte.

Vejret ved Costa Tropical - Granada

Vejret i Granada provinsen er perfekt til at holde ferie i en feriebolig. Klimaet er solrigt fra juni til september og i denne periode falder der næsten ingen regn. Vintrene er køligere men byder ofte på klart vejr og solskin og temperaturer omkring 20-23 grader. Fra slutningen af september eller starten af oktober kan man opleve nedbør, men disse regnperioder varer sjældent længere end en dag eller to.

Billige flybilletter til Costa Tropical- Granada

Der findes mange muligheder for at få billige flybilletter til Malaga (AGP) eller Granada (GRX). Transport fra lufthavnen til din feriebolig kan enten foregå med taxa, bus eller lejet bil. Der er gode bus- og togforbindelser fra Malaga til Costa Tropical.

Seværdigheder i og omkring Granada

Er det første gang, du er i Granada, og leder du efter steder at se? Gå ikke glip af vartegn som Alhambra og Plaza Nueva samt unikke kulturelle højdepunkter som Den Ubesmittede Undfangelses Museum og Guadix-grottens forskningscenter. Trænger du til udendørsoplevelser, kan du for eksempel nyde den naturlige skønhed i Generalife og Mirador de San Nicolás. Du kan nemt tilbringe en hel dag med at shoppe i Paseo de los Tristes, Carrera del Darro og Calle Elvira. Glem ikke, at Granada Katedral og San Jeronimo Kloster er nogle af byens mest populære steder at besøge. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til Guadix-grotterne, Alcazaba de Guadix og Guadix Katedral.