Hvor skal jeg overnatte nær Bergamo, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 422 ferieboliger nær Bergamo. Fra 281 Studios til 275 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bergamo på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Bergamo?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Bergamo. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Iseo-søen: 435 ferieboliger
 • Bergamo: 651 ferieboliger
 • Sarnico: 351 ferieboliger
 • Lake Endine: 378 ferieboliger
 • Lovere: 271 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Bergamo! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Bergamo?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Bergamo, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Bergamo: 651 feriehuse
 • Sarnico: 351 feriehuse
 • Lovere: 271 feriehuse
 • Clusone: 167 feriehuse
 • Costa Volpino: 268 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Bergamo?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bergamo. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Endine-søen: 606 ferielejligheder
 • Parco Faunistico Le Cornelle: 460 ferielejligheder
 • Medolago Albani Palace: 513 ferielejligheder
 • Aviatico-Monte Poieto Bjergbane: 670 ferielejligheder
 • Treviglio Station: 971 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bergamo, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i villa i Bergamo

Kom væk fra det kedelige danske vejr og oplev en af Norditaliens største skatte i form af Bergamo, hvor du samtidig er tæt på den internationale storby Milano.

Ligesom andre byer i denne del af Italien er Bergamo kendt for sine velbevarede middelalderbygninger og en charmerende arkitektur, der findes overalt, lige fra offentlige bygninger til private hjem. Derudover har byen et sandt skatkammer af kunstneriske og kulturelle artefakter i de mange museer, der alle er inden for gåafstand af din ferielejlighed i Bergamo.

Bergamo er på mange måder en fortælling om to meget forskellige byer, samlet på ét område. Den billedskønne arkitektur, der leder tankerne hen på renæssancen, finder du i Città Alta, som er navnet på den øvre del af byen, mens du i den anden ende, Città Bassa, er omgivet af travle mænd og kvinder i både jakkesæt og arbejdstøj, nymoderne modebutikker og supermarkeder.

Rejsen til din apartment i Bergamo

Bergamo er heldigvis tæt placeret på metropolen Milano, som har gode forbindelser til Danmark og resten af Europa. Hver dag letter der flere direkte fly fra Københavns Lufthavn, som blot er 2 timer om at ankomme til Milano.

Fra lufthavnen i Milano har du rigeligt af transportmuligheder til dit feriehus i Bergamo. Du kan vælge at hoppe på en af de mange busser, som kører flere gange om dagen, eller booke en plads i toget fra Milanos hovedbanegård. Togturen tager cirka en time, mens bussen er lidt længere tid om det.

På udvalgte dage er det fra Københavns Lufthavn også muligt at tage et direkte fly til Il Caravaggio International Airport (BGY), som rent faktisk ligger i Bergamo. Denne rute er at foretrække, hvis du ikke har noget imod at besøge Milano på et senere tidspunkt, eller ønsker at forblive i Bergamo under hele ferien.

Kulturelle oplevelser på din ferie i Bergamo

Køb en billet og nyd udsigten fra den lokale Funicolare, der er navnet på en spøjs lille vogn, der bliver trukket op ad en bakke ved hjælp af en kabelbane. Når du fra din apartment i Bergamo ankommer til toppen, er du i den gamle bydel Città Alta, som er fyldt med fascinerende museer og andre bygninger af kulturel betydning.

Et af disse museer som har stor betydning for byen, er Civico Museo Archeologico Di Bergamo, der tager dig med på en rejse tilbage i tiden, til dengang kelterne, romerne og til sidst lombarderne besad Bergamo. På museet finder du blandt andet ældgamle artefakter, der daterer helt tilbage til den yngre stenalder, samt skulpturer og malerier fra nyere tid.

Når du er trådt ud af det arkæologiske museum, går turen videre til Rocca fortet, der i hundredevis af år siden 1300-tallet, beskyttede Bergamo mod alverdens fjender. I dag beskytter det mægtige fort et historisk museum, som fokuserer på regionale og nationale begivenheder mellem 1796 til omkring 1870.

Ydermere kan du efter dit besøg til Rocca fortet, tage et smut forbi en helt bestemt høj og vigtig bygning, som du uden tvivl har lagt mærke til, på din opdagelsestur i Città Alta. Torre Civica er navnet på det 52 meter høje tårn, der samtidig er det højeste af sin slags i byen.

Du vil sikkert genkende lyden af Torre Civica, da den hver aften klokken 22:00 lader klokkerne slå, for at markere hvad der for lang tid siden var et udgangsforbud for borgerne. På toppen af Torre Civica har du en fabelagtig panoramaudsigt ud over dit feriehus i Bergamo, samt den nærliggende Orobie bjergkæde.

Dagtur til Milano under din ferie i Bergamo

Når du har besøgt de seværdigheder du finder interessante, kan du vælge at tage en smuttur til Norditaliens hovedstad Milano, og alt efter hvilken lufthavn du valgte på din rejse, har du måske allerede oplevet en lille smule af, hvad byen har at byde på.

Hvad der engang var en af de vigtigste industribyer i Italien, er i dag erstattet af et sandt mekka inden for mode og design, som blandt andet har gjort byen til den økonomisk vigtigste i hele landet.

Milano ligger kun en times kørsel i tog fra din villa i Bergamo, og har nok kulturelle bygninger og modebutikker til at holde dig underholdt i månedsvis. Det er desværre de færreste der har mulighed for at holde ferie i flere måneder af gangen, men du har i hvert fald tid nok til at opleve nogle af de mest populære attraktioner.

En af disse er den massive katedral Duomo di Milano, som du kan besøge ved hjælp af en af de mange ikoniske sporvogne, du ser overalt i bybilledet. Denne gotiske katedral er den femte største kirke i verden, og det tog hele seks århundreder at færdiggøre den, fra midten af middelalderen til det 20. århundrede. Med tusindvis af statuer og hundredevis af spir, bør du ikke gå glip af synet af Duomo di Mliano, hvor du fra din ferielejlighed i Bergamo også kan komme op på taget, og se ud over byen.

Et par minutters gågang fra katedralen kan du shoppe i en af verdens ældste shoppingcentre. Det legendariske Galleria Vittorio Emanuele II blev bygget omkring år 1865, og har siden da haft utallige butikker langs de marmorbelagte gulve. Sæt en dag af til haute couture shopping hos de største modebutikker i verden, inden du spiser aftensmad i en af de mange gourmetrestauranter, hvor Milanos store skuespillere, sangere og modedesignere ofte mødes.

Udforsk destinationer i området omkring Bergamo

Bergamo
651 ferieboliger
Sarnico
351 ferieboliger
Lovere
271 ferieboliger
Clusone
167 ferieboliger
Costa Volpino
268 ferieboliger
Solto Collina
379 ferieboliger
Parzanica
401 ferieboliger
Treviglio
41 ferieboliger
Romano di Lombardia
25 ferieboliger
Predore
370 ferieboliger
Grignano
161 ferieboliger
Schilpario
56 ferieboliger
Ardesio
57 ferieboliger
Taleggio
120 ferieboliger
Carona
31 ferieboliger
Castione della Presolana
168 ferieboliger
Zogno
202 ferieboliger
Caravaggio
20 ferieboliger
Oltre il Colle
42 ferieboliger
Valgoglio
27 ferieboliger