Hvor skal jeg overnatte nær Les 3 Vallées, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 5.255 ferieboliger nær Les 3 Vallées. Fra 823 Skihytter til 3.991 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Les 3 Vallées.

Hvilke destinationer er de mest populære i Les 3 Vallées?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Les 3 Vallées. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Italien: 153.779 ferieboliger
 • Val d'Isère: 2.581 ferieboliger
 • Val Thorens Skisportssted: 7.471 ferieboliger
 • Provence-Alpes-Côte d'Azur: 52.082 ferieboliger
 • Piemonte: 4.100 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Les 3 Vallées! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Les 3 Vallées?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Les 3 Vallées, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Val d'Isère: 2.581 feriehuse
 • Tignes: 6.267 feriehuse
 • Courchevel: 6.970 feriehuse
 • Sestriere: 166 feriehuse
 • Saint-Martin-de-Belleville: 7.059 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Les 3 Vallées?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Les 3 Vallées finder du:

 • Courchevel (CVF): 11.844 ferieboliger
 • Albertville (XAV-Albertville Flyveplads): 3.440 ferieboliger
 • Meribel (MFX): 11.705 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Skiferie i de Tre Dale i de Franske Alper

De Tre Dale i hjertet af de Franske Alper er det største sammenhængende skisportsområde i verden. Skiferie i de Tre Dale betyder adgang til 200 skilifter og 330 nedfarter på ialt 600 km. Hvad enten du er begynder eller ekspert på ski eller vil dyrke andre former for vintersport, har du muligheden i de Tre Dale. Vinteren er hovedsæsonen i de Tre Dale, men sommeren byder også på gode feriemuligheder med vandreture i den smukke natur, mountainbiketure eller ren afslapning. Man kan holde en skøn ferie i en skihytte i de Tre Dale på alle tider af året.

Ferie i de Tre Dale

Meribel har 150 km pister, 9 sorte pister, 23 røde og 36 blå. Det er derfor et perfekt skisportssted for erfarne skiløbere. Ferie i et chalet i Meribel er ligeledes et godt sted for slalomløbere, da der findes to slalomstadier og 2 olympiske slalompister.

Courchevel har både stil og flair og ligger i centrum af de Tre Dale. Courchevel er kendt for sine gode faciliteter for pisteløb, langrend og snowboarding. Skihytterne og ferielejligheder i Courchevel er i høj kurs på grund af den lange skisportssæson og fordi mange ferieboliger er af en meget høj standard. Skiferie i Courchevel er perfekt til grupper eller familieferie, da der findes pister og løjper i alle sværhedsgrader og skiskoler for begyndere. Samtidig finder man over 100 forretninger, gallerier, wellnesscentre, bowlingcentre og masser af muligheder for après-ski!

La Tania og St Martin de Belleville er moderne skisportssteder med muligheder for både begyndere og erfarne skiløbere. Begge ligger højt, hvilket nærmest garanterer gode sneforhold i hele sæsonen, og skulle der ikke være så meget sne, findes der hundredevis af snekanoner. La Tania er ligeledes et pragtfuldt sted til en ferie om sommeren. Her findes både vandrestier og mountainbikestier samt muligheder for klatring og bjergbestigning, og det er simpelthen et dejligt sted at leje en feriebolig i de Tre Dale om sommeren.

Val Thorens og Les Menuires er skisportssteder, der ikke kun har fokuseret på skiløb og snowboarding, men har udvidet deres faciliteter med paragliding, snowmobilkørsel, hundeslædekørsel, forlystelsesparker og spa- og wellnesscentre. Les Menuires er specielt børnevenlig med mange indendørs aktiviteter, skiskoler og aktiviteter for børn.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i de Tre Dale

Du finder ganske enkelt alt hvad du kan ønske dig til en dejlig skiferie eller vintersportsferie i de Tre Dale. Skiløb, langrend, snowboarding, off-piste løb, sneparker, slalomløb, halfpipes, bobslædekørsel, isklatring, helikopterskiløb og skiskoler er alt sammen til disposition i de Tre Dale om vinteren.

Après-ski i de Tre Dale er et helt kapitel for sig. Faktisk er restauranterne, barerne, pubberne og discotekerne så gode at man nærmest kan blive forledt til at leje en skihytte i de Tre Dale uden at stå på ski!

Selvom du ikke er til skiløb og ikke ønsker at lære at stå på ski, er der utrolig meget at foretage sig i de Tre Dale og mange gode grund til at holde ferie i en ferielejlighed her. Du kan prøve hanggliding, en form for svæveflyvning; kælke, dyrke Nordic walking, isklatring, spille golf eller simpehlthen slappe af i et af de skønne wellnesscentre.

Flybilletter til de Tre Dale

Man kan vælge mellem fire lufthavne for at komme nemt og hurtigt til sin skihytte i de Tre Dale: Geneve (GVA), Lyon (LYN), Chambery (CMF) og Grenoble (GNB). Brug en af de mange andre søgemaskiner på nettet til at sammenligne priser og finde billige flybilletter til de Tre Dale.