Destinationsguide

Udforsk den smukke kulisse, flodbreden udgør i Sigmaringen

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Sigmaringen. Denne by er blandt andet kendt for sine muligheder for at tage på udflugter og sin flodbred. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Sigmaringen

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Sigmaringen et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Wasserskipark Pfullendorf-parken (18,4 km)
  • Byhave (30,7 km)
Transport

Transport til og i Sigmaringen

Den nærmeste lufthavn ligger i Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodensee), 53 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet booke en flyrejse til Stuttgart (STR), som ligger 66,4 km væk.

Foretrækker du at rejse med tog er Sigmaringen Station, Hanfertal Station og Jungnau Station hovedstationerne i området.

Hvor skal jeg overnatte nær Sigmaringen, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 93 ferieboliger nær Sigmaringen. Fra 5 Feriehuse til 87 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sigmaringen.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sigmaringen?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sigmaringen. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Sigmaringen Station: 262 feriehuse
  • Sigmaringen slot: 259 feriehuse
  • Lichtenstein Slot, Lichtenstein, Tyskland: 366 feriehuse
  • Überlingen Therme Station: 1.323 feriehuse
  • Albstadt-Ebingen Station: 232 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sigmaringen, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Sigmaringen?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5 Feriehuse i Sigmaringen. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sigmaringen finder du:

  • Ferielejligheder: 87 ferieboliger
  • Studios: 87 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Sigmaringen?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 12 ferieboliger med pool i Sigmaringen. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.