Hvor skal jeg overnatte nær Old Town, Bratislava?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 42 ferieboliger nær Old Town. Fra 42 Studios til 41 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Old Town på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Old Town?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Old Town. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Bratislava Hovedbanegård: 44 feriehuse
  • Hviezdoslavovo-pladsen: 43 feriehuse
  • Skt. Martin-katedralen: 43 feriehuse
  • Præsidentpaladset: 43 feriehuse
  • Johann Palffy-paladset: 43 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Old Town, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Old Town?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 42 Studios i Old Town. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Old Town finder du:

  • Ferielejligheder: 41 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Old Town?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 27 ferieboliger med internet/wi-fi i Old Town. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.