Hvor skal jeg overnatte nær Horná Lehota, SK?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 15 ferieboliger nær Horná Lehota. Fra 8 ferielejligheder til 6 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Horná Lehota.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Horná Lehota?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Horná Lehota. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Liptovský Mikuláš Station: 58 feriehuse
  • Liptovský Hrádok Station: 57 feriehuse
  • Ružomberok Station: 65 feriehuse
  • Slovenská Ľupča Station: 16 feriehuse
  • Podbrezová Station: 25 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Horná Lehota, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Horná Lehota?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 8 ferielejligheder i Horná Lehota. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Horná Lehota finder du:

  • Bungalower: 6 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Horná Lehota?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 1 ferieboliger med anbefales til familier i Horná Lehota. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.