Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Grace

Opdag Graces unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Grace

Er du på jagt efter ting at se under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Grace til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Lava Hot Springs Foundation (23,1 km)
  • Lava Hot Springs Olympic Swimming Pool and Water Park (23,6 km)
  • Dempsey Ridge Golf Course (24,4 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Grace, ID, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 31 ferieboliger nær Grace. Fra 15 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Grace på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Grace?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 15 Feriehuse i Grace. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Grace finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Træhytter: 4 ferieboliger
  • Sommerhuse: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Grace?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Grace. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.