Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Montecorice

Opdag Montecorices unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Montecorice

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Montecorice et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Punta Licosa (7 km)
  • Trentova-bugten (11,6 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Montecorice

Flyv til Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 43,3 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Montecorice, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 873 ferieboliger nær Montecorice. Fra 281 Feriehuse til 356 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Montecorice.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Montecorice?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Montecorice. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Casal Velino-marinaen: 1.330 feriehuse
  • Grotterne ved Palinuro: 685 feriehuse
  • Capaccio Paestum Station: 1.027 feriehuse
  • Parstums Nationalarkæologiske Museum: 1.025 feriehuse
  • Velia-ruinerne: 1.337 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Montecorice, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Montecorice?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 281 Feriehuse i Montecorice. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Montecorice finder du:

  • Ferielejligheder: 356 ferieboliger
  • Villaer: 95 ferieboliger
  • Træhytter: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Montecorice?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 172 ferieboliger med pool i Montecorice. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.