Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Castelbellino

Opdag Castelbellinos unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Castelbellino

Den nærmeste lufthavn ligger i Ancona (AOI-Falconara), 20,1 km fra bymidten.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Montecarotto Castelbellino Station eller Pantiere di Castelbellino Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Castelbellino, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 220 ferieboliger nær Castelbellino. Fra 54 Feriehuse til 70 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Castelbellino.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Castelbellino?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Castelbellino. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Senigallia Station: 771 feriehuse
  • Palazzo del Duca: 780 feriehuse
  • Castello della Rancia: 701 feriehuse
  • Senigallia Marzocca Station: 728 feriehuse
  • Portici Ercolani: 784 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Castelbellino, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Castelbellino?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 54 Feriehuse i Castelbellino. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Castelbellino finder du:

  • Ferielejligheder: 70 ferieboliger
  • Villaer: 38 ferieboliger
  • Træhytter: 6 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Castelbellino?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 133 ferieboliger med pool i Castelbellino. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.