Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Lake Linden

Oplev Lake Lindens unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Lake Linden

Vil du finde ting at se på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Lake Linden til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Mont Ripley Ski Area (14 km)
 • Mineskakt (16,8 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Lake Linden

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Lake Linden. Her er nogle af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Keweenaw National Historical Park Headquarters (5,7 km)
 • Nara Nature Park (13,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Lake Linden

Flyv til Hancock, MI (CMX-Houghton County Memorial), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 7,3 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Lake Linden, MI, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 119 ferieboliger nær Lake Linden. Fra 64 Feriehuse til 7 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lake Linden.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Lake Linden?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lake Linden. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Coppertown USA Mining Museum: 98 feriehuse
 • Eagle Harbor Lighthouse: 45 feriehuse
 • Mineskakt: 92 feriehuse
 • Houghton–Hancock Bridge: 91 feriehuse
 • Estivant Pines Nature Sanctuary: 30 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lake Linden, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Lake Linden?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 64 Feriehuse i Lake Linden. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Lake Linden finder du:

 • Ferielejligheder: 7 ferieboliger
 • Træhytter: 39 ferieboliger
 • Sommerhuse: 39 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Lake Linden?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Lake Linden. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.