Hvor skal jeg overnatte nær Bargemon, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.331 ferieboliger nær Bargemon. Fra 1.015 Bungalower til 181 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bargemon.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bargemon?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bargemon. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Frejus, Frankrig: 14.809 feriehuse
 • Fréjus-Saint-Raphaël Station: 14.888 feriehuse
 • Valescure Golfklub: 15.999 feriehuse
 • Saint Raphael (XSK-Saint Raphael togstation): 14.995 feriehuse
 • Golf De Roquebrune: 12.536 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bargemon, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Bungalower i Bargemon?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.015 Bungalower i Bargemon. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bargemon finder du:

 • Ferielejligheder: 181 ferieboliger
 • Bondegårde: 4 ferieboliger
 • Chateauer: 3 ferieboliger

Kan jeg leje ferieboliger golfbane i Bargemon?

Ja, HomeAway har 794 ferieboliger golfbane i Bargemon. Du har også mange andre muligheder i Bargemon, for eksempel:

 • Ferieboliger Landligt: 712 ferieboliger
 • Ferieboliger Landsby: 591 ferieboliger
 • Ferieboliger Bjerge: 282 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Bargemon?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 862 ferieboliger med pool i Bargemon. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Hyggelig ferie i feriebolig i Bargemon

  Bargemon er en charmerende bjerglandsby, ofte kaldet ”Perlen af Haut Var”, i Sydfrankrig, og her er du kun en kort køretur fra kystbyen Fréjus og den fantastiske kløft Les Gorges du Verdon, samtidig med at du har fuldstændig fred og ro til bare at nyde livet og solen.

  Byen ligger i knap 500 meters højde, i et naturligt amfiteater, formet af grønne, skovdækkede bjerge, som indbyder til udflugter i det fri, og i Bargemons gader finder du hyggelige restauranter og et væld af gallerier, hvor du bliver fristet af kunsthåndværk og mesterværker, der er inspirerede af den smukke natur.

  Når du kommer til din villa i Bargemon, må du forberede dig på at sætte tempoet helt ned, da byens rytme er dejligt afslappet, kun afbrudt af en festival i ny og næ. Kom med til det ugentlige marked hver torsdag, hvor alle indbyggerne samles og snakker, om ugen der gik, og du kan købe tøj og velsmagende delikatesser.

  Rejsen til din villa i Bargemon

  Den nærmeste lufthavn i forhold til Bargemon er lufthavnen i Nice, som ligger ca. halvanden times kørsel væk. Turen fra Nice til din ferielejlighed i Bargemon gøres nemmest med tog til nabobyen Draguignan, og derfra kan du tage enten bus eller taxi det sidste stykke til Bargemon.

  Vil du til gengæld slippe for offentlig transport, kan du istedet vælge at leje bil i Nice lufthavn, så du har fuldstændig bevægelsesfrihed på hele din ferie.

  Seværdigheder nær din ferielejlighed i Bargemon

  Den største seværdighed ved din villa i Bargemon kan ses på lang afstand, når du ankommer til byen, og det er den storslåede grønne natur og den pragtfulde udsigt, du har fra byen og udover regionen. Tag en vandretur ud i skoven, og husk at stoppe ved den rene kilde, der løber lige udenfor byen, hvor vandet er så rent, at du kan drikke det direkte fra naturen.

  Gemt i Bargemons hyggelige stræder, finder du flere rester fra byens flere tusinde år gamle historie, som for eksempel de store bueporte, der er vokset sammen med bygningerne og stammer fra byens gamle fæstningsværker fra det 17. århundrede. Går du igennem den dybe port Porte de la Prison, kommer du hen til Sarrasin-tårnet, som rummer byens spændende fængsel, og indenfor kan du se de dystre celler, der sidst var i brug i 1944.

  Besøg også det lokale museum Musee-Galerie Camos, hvor der er udstillinger med skeletter, helt tilbage fra forhistorisk tid, og et hav af fascinerende fund fra adskillige tidsaldre. Ydermere kan se byens mekaniske ur fra 1768 og i stueetagen nyde de nyeste kunstværker fra lokale malere og skulptører.

  Som de fleste andre byer i Sydfrankrig har Bargemon også et lille udvalg af smukke, historiske kirker, og på din ferie i feriebolig i Bargemon må du ikke nyde dig selv for et visit til de to kirker St. Etienne og Notre Dame de Montaigu, som begge er samlingssted for Bargemons indbyggere og vidner om landsbyens historie.

  Lidt udenfor Bargemon ligger den lokale olivenmølle, hvor områdets mange olivendyrkere får deres druer presset til olie. Find vej igennem olivenmarkerne til denne lille perle, som stadig er i brug i dag, og kom indenfor og få en lille flaske af den bedste olivenolie, lavet lige for øjnene af dig.

  Aktiv ferie i Bargemon

  Får du lyst til mere end afslapning og sightseeing på din ferie i feriehus i Bargemon, kan du følge en af de mange stier, der fører dig fra landsbyen og ud i naturen. Gå afsted til fods eller lån en cykel, og opdag de stolte bjerge, der kommer op på mere end 1000 meters højde og giver dig pragtfulde panoramaudsigter udover den lille dal, Bargemon ligger i. Skal det være vildere, kan du vælge at køre nordpå til den store kløft Gorges du Verdon, som er 700 meter dyb og skærer sig igennem fantastiske, skovdækkede klipper. I bunden af kløften løber der en smuk flod, som du kan sejle på, og går du langs kløften højere oppe af bjergene, kan du være heldig at se vilde dyr, som bjergged-arten ”chamois” og vilde gribbe, der er på jagt. De høje klipper er et mekka for bjergklatrere, og kan du lide at fiske, er der muligheder for fluefiskeri i floden.

  For enden af Gorges du Verdon mødes floden med den store, menneskeskabte sø Lac de Sainte-Croix, som har smukt, azurblåt vand og er et ideelt sted til både svømning og kajaksejlads.

  Vil du hellere nyde sommersolen og dase ved stranden, kan du i stedet køre fra din feriebolig i Bargemon og en halv time mod syd til Den Franske Riviera, hvor der venter dig bløde sandstrande og luksuriøse feriebyer. Tag for eksempel på strandtur i badebyen Fréjus, eller nyd luksusshopping og se det internationale jetset i filmbyen Cannes.

  Kultur og kulinariske oplevelser ved dit feriehus i Bargemon

  På trods af de store natur- og badeoplevelser, der ligger kun en kort køretur fra dit feriehus i Bargemon, vælger de fleste dog at blive i byen og bare nyde livet. Gå igennem gaderne, tag en slurk vand fra de gamle fontæner, og find en god plads under parasollernes skygge på de små caféer, hvor du kan spise et måltid mad og nyde det milde klima.

  Maden ved din ferielejlighed i Bargemon er typisk for Provence-regionen, og du kan blandt andet smage den lækre hovedret Boeuf en Daube, som er oksekød, der er tilberedt med urter, løg og den essentielle olivenolie og serveret med rød- eller hvidvinssovs.

  Hvis du selv får lyst til at shoppe efter madvarer og give dig i kast med klassiske Provence-retter, kan du tage på det lokale marked, som finder sted nær din feriebolig i Bargemon hver torsdag formiddag. Sørg for at komme tidligt, ligesom de lokale husmødre, så du kan gøre de bedste køb og se det charmerende landsbyliv.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Bargemon

  Er du på jagt efter oplevelser under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Bargemon til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • La Mouliere Skiområde (24,1 km)
  • Golf De Roquebrune (26,2 km)
  • Valescure Golfklub (28 km)
  • Luna Park Frejus (28,1 km)
  • Fréjus Vandland (28,1 km)
  • Claux Amic Golfklub (28,2 km)

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Bargemon

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Bargemon et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Gorges du Verdon (21,8 km)
  • Fréjus Vandland (28,1 km)
  • Base Nature (28,7 km)
  • Frejus strand (29 km)
  • Esterel-bjergene (29,9 km)