Destinationsguide

Nyd et ophold i hyggelige Berriew

Nyd blandt andet kunst, historiske seværdigheder og museer, når du lejer en feriebolig i Berriew. Denne imødekommende by, der er kendt for sine restauranter, sine barer og sin flodbred, vil bestemt ikke skuffe. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Berriew

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Berriew et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Glansevern Hall Haverne (1,1 km)
  • Carding Mill Valley and the Long Mynd (25,9 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Berriew

Den nærmeste lufthavn ligger i Liverpool (LPL-John Lennon), 85,2 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Berriew, GB?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 213 ferieboliger nær Berriew. Fra 84 Feriehuse til 5 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Berriew på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Berriew?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Berriew. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Glansevern Hall Haverne: 638 feriehuse
  • Newtown Station: 602 feriehuse
  • Knighton Station: 800 feriehuse
  • Hopton Heath Station: 737 feriehuse
  • Dolau Station: 733 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Berriew, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Berriew?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 84 Feriehuse i Berriew. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Berriew finder du:

  • Ferielejligheder: 5 ferieboliger
  • Træhytter: 113 ferieboliger
  • Sommerhuse: 113 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Berriew?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 6 ferieboliger med pool i Berriew. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.