Find det bedste sted i Huisnes-sur-Mer

Hvor skal jeg overnatte nær Huisnes-sur-Mer, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 317 ferieboliger nær Huisnes-sur-Mer. Fra 187 bungalower til 15 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Huisnes-sur-Mer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Huisnes-sur-Mer?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Huisnes-sur-Mer. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Det tyske benhus i Mont d'Huisnes: 1.122 feriehuse
 • Folligny Station: 1.156 feriehuse
 • Pontorson-Mont-Saint-Michel Station: 1.003 feriehuse
 • Saint-Planchers Station: 1.170 feriehuse
 • Granville Station: 1.343 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Huisnes-sur-Mer, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Huisnes-sur-Mer?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 187 bungalower i Huisnes-sur-Mer. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Huisnes-sur-Mer finder du:

 • Ferielejligheder: 15 ferieboliger
 • Bondegårde: 12 ferieboliger
 • Mobilehomes: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder lader og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Huisnes-sur-Mer?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 10 ferieboliger med sauna i Huisnes-sur-Mer. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Rejs til historiske Huisnes-sur-Mer

  Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Huisnes-sur-Mer. Denne by har noget for enhver. Overvej en feriebolig, hvis du leder efter et sted med lidt mere plads. Mange ferieboliger tilbyder både et fuldt udstyret køkken samt vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Huisnes-sur-Mer

  Er det første gang, du er i Huisnes-sur-Mer, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter nærliggende vartegn, kan besøge Mont Saint-Michel Kloster, Ancien Moulin de Moidrey og Biskoppens Have. Hvorfor ikke også tilføje Alligator Bay, Pointe du Grouin Sud eller Archéoscope til din liste?