Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Wenden

Områdets monumenter og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Wenden. Denne by er et trækplaster for mange med sine golfmuligheder. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Wenden

Søger du efter oplevelser under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Wenden til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Gumbala Erlebnisbad (21,6 km)
 • Panorama Park Sauerland (24,6 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Wenden

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Wenden. Her er nogle af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Kurpark (7 km)
 • ATTA-hulen (18,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Wenden

Flyv til Køln (CGN-Køln-Bonn), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 53,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Dortmund (DTM), som ligger 63,8 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Wenden, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 68 ferieboliger nær Wenden. Fra 17 Feriehuse til 50 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Wenden på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Wenden?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Wenden. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Museum Wendener Hütte: 178 feriehuse
 • St. Severinus Kirche: 187 feriehuse
 • Panorama Park Sauerland: 744 feriehuse
 • Marienheide Station: 228 feriehuse
 • Etzbach Station: 231 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Wenden, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Wenden?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Wenden. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Wenden finder du:

 • Ferielejligheder: 50 ferieboliger
 • Studios: 50 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Wenden?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 57 ferieboliger med internet/wi-fi i Wenden. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.