Find det bedste sted i Quimper

Hvor skal jeg overnatte nær Quimper, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.863 ferieboliger nær Quimper. Fra 1.055 bungalower til 522 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Quimper.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Quimper?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Quimper. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Quimper Station: 2.618 feriehuse
 • Quimper-katedralen: 2.632 feriehuse
 • Musee de la Faience Jules Verlinque: 2.649 feriehuse
 • Cornouaille-teatret: 2.645 feriehuse
 • Bretons departmententmuseum: 2.646 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Quimper, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Quimper?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.055 bungalower i Quimper. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Quimper finder du:

 • Ferielejligheder: 522 ferieboliger
 • Mobilehomes: 47 ferieboliger
 • Bondegårde: 7 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Quimper?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 45 ferieboliger med sauna i Quimper. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Besøg den musikalske by Quimper

  Kom og oplev Quimper, som blandt andet byder på historiske seværdigheder, opera og teater. Rejsende, der besøger denne trendyby, roser den for sine katedraler, sine haver og sine museer. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Quimper

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Quimper? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Hvilehave og Cornouaille Botaniske Have. Gå ikke glip af vartegn som Saint-Corentin Kirke samt unikke kulturelle højdepunkter som Musee des Beaux-Arts og Cornouaille-teatret. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Benodet-stranden og Plage du Cap Coz eller grønne områder som Pointe de Mousterlin og Point de la Torche. Du kan også overveje at besøge Musee de la Faience Jules Verlinque, Golf de L'Odet eller Maison des Marais.