Destinationsguide

Udforsk den smukke kulisse, søbredden udgør i Egletons

Søen og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Egletons. Rejsende sætter stor pris på denne imødekommende by med sine restauranter. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Egletons

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Egletons et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Arboretum du château de Neuvic d'Ussel (18,8 km)
  • Gimel-vandfaldene (20 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Egletons

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Egletons Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Egletons, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 38 ferieboliger nær Egletons. Fra 18 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Egletons på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Egletons?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Egletons. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Egletons Station: 147 feriehuse
  • Klostermuseum André Mazyerie: 348 feriehuse
  • Saint-Leger Kirke: 110 feriehuse
  • Insektbyen: 134 feriehuse
  • Meymac Jassonneix Station: 107 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Egletons, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Egletons?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 18 Feriehuse i Egletons. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Egletons finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Træhytter: 7 ferieboliger
  • Sommerhuse: 7 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Egletons?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 23 ferieboliger med pool i Egletons. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.