Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Champs-Romain

Opdag Champs-Romains unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Champs-Romain

Flyv til Perigueux (PGX), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 38,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du også flyve til Limoges (LIG-Limoges Intl.), som ligger 47,7 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Champs-Romain, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 184 ferieboliger nær Champs-Romain. Fra 79 Feriehuse til 19 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Champs-Romain.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Champs-Romain?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Champs-Romain. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Chateau de Montbrun: 407 feriehuse
  • La Coquille Station: 500 feriehuse
  • Espace Meteorite: 306 feriehuse
  • Château de Puyguilheim: 729 feriehuse
  • Jumillac Slot: 558 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Champs-Romain, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Champs-Romain?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 79 Feriehuse i Champs-Romain. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Champs-Romain finder du:

  • Ferielejligheder: 19 ferieboliger
  • Villaer: 4 ferieboliger
  • Træhytter: 40 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Champs-Romain?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 121 ferieboliger med pool i Champs-Romain. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.