Destinationsguide

Rejs til historiske Nigde

Områdets historiske seværdigheder og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Nigde. Byen tiltrækker mange besøgende med sin universitetsstemning, sine parker og sine indkøbsmuligheder. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Nigde

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Nigde. Dette er nogle få af områdets mest betagende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Melle Dostluk Park (20 km)
  • Maresal Fevzi Cakmak Park (22,2 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Nigde

Den nærmeste lufthavn ligger i Nevşehir (NAV-Kappadokien), 73,8 km fra byens centrum.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Niğde Konaklı Station eller Niğde Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Nigde, TR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 68 ferieboliger nær Nigde. Fra 68 Ferielejligheder til 68 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Nigde på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Nigde?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Nigde. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Cappadocia: 199 feriehuse
  • Göreme Nationalpark: 111 feriehuse
  • Love-dalen: 111 feriehuse
  • Urgupmuseet: 111 feriehuse
  • Nevsehir-museet: 111 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Nigde, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Nigde?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 68 Ferielejligheder i Nigde. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Nigde finder du:

  • Studios: 68 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Nigde?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 23 ferieboliger med pool i Nigde. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.