Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Fohrde

Oplev Fohrdes unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne by har noget for enhver. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Fohrde

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Fohrde Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Fohrde, Havelsee?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 10 ferieboliger nær Fohrde. Fra 3 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fohrde på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Fohrde?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Fohrde. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Friesack (Mark) Station: 74 feriehuse
  • Bismarck-Turm: 127 feriehuse
  • Ribbeck-kirken: 192 feriehuse
  • Kirche von Ziesar: 86 feriehuse
  • Grosswudicke Station: 122 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Fohrde, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Fohrde?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3 Feriehuse i Fohrde. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fohrde finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Studios: 2 ferieboliger
  • Både: 4 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Fohrde?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 2 ferieboliger med internet/wi-fi i Fohrde. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.